فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمیختن طنز با تنهایی «مثل دانه‌های تگرگ»

  • کد خبر: ۳۰۰۷۹۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
آمیختن طنز با تنهایی «مثل دانه‌های تگرگ»
نویسنده مجموعه‌داستان «مثل دانه‌های تگرگ» گفت: این مجموعه بیشتر به موضوعاتی همچون تنهایی انسان‌ها، آرزوهای کوچک و مبارزات گاه ناکارآمد شخصیت‌ها می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز، پری غلامی، نویسنده‌ای که با قلمی روان و نگاهی عمیق به زندگی انسان‌ها می‌نگرد، در سه اثری که منتشر کرده، موفق شده ابعاد مختلفی از تجربه‌های انسانی را به تصویر بکشد. آثار او که شامل رمان، داستان‌های کوتاه و بلند هستند، بازتابی از دغدغه‌های او درباره تنهایی، امیدها و ناکامی‌های زندگی‌اند. غلامی با تمرکز ویژه بر شخصیت‌های زن و موضوعات مرتبط با آن‌ها در کتاب «جادوگر پارک کوهسنگی» توانسته صدای زندگی زنان معاصر را از زوایای مختلف بازتاب دهد.

او در کتاب‌ جدیدش «مثل دانه‌های تگرگ»  تلاش کرده است تا با خلق شخصیت‌هایی قابل‌لمس و واقع‌گرا، مبارزات و آرزوهای کوچک انسان‌ها را به تصویر بکشد. تنهایی، موضوعی که در بسیاری از داستان‌های او در این کتاب تکرار می‌شود، با چاشنی طنز و نگاهی نو با چالش‌های روزمره زندگی همراه شده است.

نوشته‌های پری غلامی فرصتی برای مخاطب فراهم می‌کنند تا با ظرافت و تأمل بیشتری به زندگی و احساسات انسانی نگاه کند. اکنون به بهانه چاپ کتاب جدید این نویسنده به نام «مثل دانه‌های تگرگ» با او به گفتگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

«مثل دانه‌های تگرگ»، ترکیب تنهایی و طنز در آثار جدید

پری غلامی درباره سومین اثر خود با عنوان «مثل دانه‌های تگرگ» توضیح داد که این مجموعه شامل داستان‌های کوتاه و بلند است که بیشتر به موضوعاتی همچون تنهایی انسان‌ها، آرزوهای کوچک و مبارزات گاه ناکارآمد شخصیت‌ها می‌پردازد. غلامی همچنین تلاش کرده در این اثر نسبت به آثار پیشین خود، عنصر طنز را نیز وارد کند تا فضای داستان‌هایش از تاریکی خارج شود.

مهم‌ترین هنر نویسنده انعطاف‌پذیری است

او در ادامه به چالش‌های چاپ کتاب‌هایش اشاره کرد و از مشکلات اداری و روند طولانی مجوزها گفت. این نویسنده ضمن اذعان به سختی‌های ممیزی، بر انعطاف‌پذیری نویسندگان تأکید کرد و آن را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های هنرمندان دانست.

غلامی معتقد است: نویسنده باید در هر شرایطی بتواند با زبان و شیوه‌های مختلف حرف خود را بیان کند. من بر این باورم که ماهیت نویسنده مثل آب است و باید موانع را دور بزند. زیرا اگر قرار باشد با هر مانعی عقب‌نشینی کند، دیگر هنرمند نیست. مهم‌ترین هنر هنرمند، انعطاف‌پذیری است.

این نویسنده مشهدی همچنین به تجربیات خود از همکاری با ناشران مختلف پرداخت و از محدودیت‌ها و انتظاراتی که نویسندگان در فضای نشر خصوصی با آن مواجه‌اند، سخن گفت. او تأکید کرد که فرهنگ خرید کتاب باید در جامعه گسترش یابد و نویسندگان بتوانند از حمایت واقعی مخاطبان خود بهره‌مند شوند.

نویسنده برای دل خود نمی‌نویسد

نویسنده «جادوگر پارک کوهسنگی» درباره فرهنگ خرید کتاب از سوی مردم توضیح داد: نویسنده برای دل خود نمی‌نویسد؛ هدف ما دیده‌شدن و انتقال پیام به دیگران است. امیدوارم فرهنگ خرید کتاب به عنوان یک ارزش در جامعه نهادینه شود.

غلامی همچنین از مشکلاتی گفت که بسیاری از نویسندگان غیرمشهور برای تبلیغ و خوانده‌شدن آثار خود با آن روبه‌رو هستند و خواستار توجه بیشتر به این مسئله شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->