مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم

  • کد خبر: ۳۰۰۸۱۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم
متخصص بیماری‌های عفونی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز با اشاره به اینکه در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، بیان کرد: از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.

وی افزود: اما دقیقا نمی‌دانیم عاملش چیست. ممکن است از بین این بیماران تعدادی به کووید نیز مبتلا باشند چراکه احتمال دارد این بیماری با علائم گوارشی بروز پیدا کند و حتی ممکن است آنفلوآنزا نیز باشد.

محرز با بیان اینکه باید بررسی‌هایی صورت گیرد تا مشخص شود عامل این عارضه چیست، ادامه داد: از این به بعد بیشتر در دنیا ویروس خواهیم داشت چراکه به دلیل بلا‌هایی که انسان سر طبیعت آورده و جنگل‌ها را از بین برده، حیوان‌ها به انسان‌ها نزدیک‌تر شده و ویروس‌های جدیدی به وجود آمده‌اند.

همچنان با کرونا درگیریم

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه همچنان با کرونا مواجهیم که سویه اومیکرون است، بیان کرد: خوشبختانه کرونا در حال حاضر بسیار خفیف شده و مثل سرماخوردگی‌های ساده بروز پیدا می‌کند و مانند گذشته شدید نیست. همچنین، هر سال با بیماری آنفلوآنزا نیز مواجه هستیم که خوشبختانه واکسن دارد و اگر زود تشخیص داده شود، درمان می‌شود.

پشه خطرناکی که سرما را دوست دارد

عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر اینکه نباید از بیماری تب دنگی غافل شویم، افزود: پشه آئدس آفتاب را دوست ندارد و به هوای خنک علاقه دارد. امسال هوا گرم بود و از آنجا که پشه در کشور ما پخش شده، ممکن است با آغاز سرما با تب دنگی مواجه باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مورد بیماری تب دنگی نگرانی وجود دارد، عنوان کرد: پشه آئدس در کشور پخش شده است. این پشه آفتاب را دوست ندارد و بسیار دوست دارد که داخل خانه‌ها بیاید و کافی است به اندازه یک قاشق چایخوری آب در جایی باشد تا در آنجا تخم‌ریزی کند، از این رو باید مراقب این مسئله باشیم.

محرز با بیان اینکه ۱۴۶ مورد از مبتلایان به تب دنگی از امارات به کشور ما آمده و در ایران شناسایی شده‌اند، توضیح داد: ما ۱۰ سال پیش برای تب دنگی برنامه داشتیم و اگر برنامه به خوبی اجرا شود، در مورد این بیماری مشکلی نداریم.

وی تاکید کرد: اجرای این طرح به منابع مالی نیاز دارد و همه نهاد‌ها باید به اجرایش کمک کنند. همچنین، لازم است شهرداری‌ها در زمینه جمع‌آوری زباله سرمایه‌گذاری کنند و در مورد این بیماری آموزش داده شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->