سرانه فضای آموزشی در «تبادکان» مشهد به سه مترمربع رسید آغاز ثبت‌نام مقدماتی حج تمتع ۱۴۰۴ از پنجم آذر ۱۴۰۳ کمبود دارو و عدم تغییر سبک زندگی، بلای جان بیماران کلیوی | پیوند کلیه را جدی بگیرید وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد + بیوگرافی و سوابق شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چگونه است؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت آغاز بارش و ورود سامانه‌های بارشی به کشور از امروز (۲۸ آبان ۱۴۰۳) «سندرم بعد از کووید» به چه معناست؟ با تشخیص زودهنگام آلزایمر از پیشرفت بیماری جلوگیری کنیم هشدار درباره امنیت بانک‌ها در خراسان رضوی | فقط ۷۳ شعبه نگهبان مسلح دارد زنجیره تأمین دارو در کشور چگونه است؟ ترمیم حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر با کمتر از ۷۰۰ هزار تومان! آتش‌سوزی در خوابگاه دخترانه پیرانشهر مهار شد دستگیری مردی که زنان را در سایت همسریابی اغفال می‌کرد تصادف خودرو در کرج ۲ فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت جان باختن روزانه یک عابر پیاده در معابر درون شهری این استان
سرخط خبرها

شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم

  • کد خبر: ۳۰۰۸۱۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم
متخصص بیماری‌های عفونی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز با اشاره به اینکه در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، بیان کرد: از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.

وی افزود: اما دقیقا نمی‌دانیم عاملش چیست. ممکن است از بین این بیماران تعدادی به کووید نیز مبتلا باشند چراکه احتمال دارد این بیماری با علائم گوارشی بروز پیدا کند و حتی ممکن است آنفلوآنزا نیز باشد.

محرز با بیان اینکه باید بررسی‌هایی صورت گیرد تا مشخص شود عامل این عارضه چیست، ادامه داد: از این به بعد بیشتر در دنیا ویروس خواهیم داشت چراکه به دلیل بلا‌هایی که انسان سر طبیعت آورده و جنگل‌ها را از بین برده، حیوان‌ها به انسان‌ها نزدیک‌تر شده و ویروس‌های جدیدی به وجود آمده‌اند.

همچنان با کرونا درگیریم

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه همچنان با کرونا مواجهیم که سویه اومیکرون است، بیان کرد: خوشبختانه کرونا در حال حاضر بسیار خفیف شده و مثل سرماخوردگی‌های ساده بروز پیدا می‌کند و مانند گذشته شدید نیست. همچنین، هر سال با بیماری آنفلوآنزا نیز مواجه هستیم که خوشبختانه واکسن دارد و اگر زود تشخیص داده شود، درمان می‌شود.

پشه خطرناکی که سرما را دوست دارد

عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر اینکه نباید از بیماری تب دنگی غافل شویم، افزود: پشه آئدس آفتاب را دوست ندارد و به هوای خنک علاقه دارد. امسال هوا گرم بود و از آنجا که پشه در کشور ما پخش شده، ممکن است با آغاز سرما با تب دنگی مواجه باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مورد بیماری تب دنگی نگرانی وجود دارد، عنوان کرد: پشه آئدس در کشور پخش شده است. این پشه آفتاب را دوست ندارد و بسیار دوست دارد که داخل خانه‌ها بیاید و کافی است به اندازه یک قاشق چایخوری آب در جایی باشد تا در آنجا تخم‌ریزی کند، از این رو باید مراقب این مسئله باشیم.

محرز با بیان اینکه ۱۴۶ مورد از مبتلایان به تب دنگی از امارات به کشور ما آمده و در ایران شناسایی شده‌اند، توضیح داد: ما ۱۰ سال پیش برای تب دنگی برنامه داشتیم و اگر برنامه به خوبی اجرا شود، در مورد این بیماری مشکلی نداریم.

وی تاکید کرد: اجرای این طرح به منابع مالی نیاز دارد و همه نهاد‌ها باید به اجرایش کمک کنند. همچنین، لازم است شهرداری‌ها در زمینه جمع‌آوری زباله سرمایه‌گذاری کنند و در مورد این بیماری آموزش داده شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->