اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۸۳۶
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴
اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود
پنتاگون رسماً اعلام کرده است اولین سیستمی را که به‌صورت اختصاصی برای شناسایی یوفو‌ها طراحی شده، در آمریکا مستقر می‌کند. این سیستم از رادار‌های دوبعدی و سه‌بعدی برای کشف اهداف استفاده می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسئله کشف حیات در خارج از سیاره زمین و وجود بیگانگان فضایی همواره از داغ‌ترین بحث‌های کارشناسان فضایی و طرفداران تئوری‌های توطئه بوده است. دولت آمریکا در زمان ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ نیروی نظامی جدیدی به نام «نیروی فضایی ایالات متحده آمریکا» را راه انداخت که هدف آن کنترل عملیات‌های نظامی در ماورای جو زمین بود.

فقط ۲ روز پس از اینکه سوت‌زنان آمریکایی مدعی شدند یوفو‌ها (UFO) یا پدیده‌های ناهنجار ناشناس (UAP) که معمولاً بشقاب‌پرنده شناخته می‌شوند، واقعی هستند و با انسان‌ها در تعامل‌اند، پنتاگون از استقرار تمام‌وقت قابلیت‌های نظارتی جدید خود برای نظارت بر آنها خبر داد.

پنتاگون در گزارش مالی خود برای سال ۲۰۲۴ خبر داده است که این سامانه جدید با نام «گرملین» (Gremlin) در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵ برای پشتیبانی از سیستم‌های آنالیز الگوی زندگی در آمریکا مستقر خواهد شد. البته پنتاگون در ادامه یادآوری کرده است که هنوز شواهدی از بیگانگان فضایی مشاهده نشده است.

براساس گزارش پنتاگون، سامانه گرملین از شبکه‌ای از رادار‌های دوبعدی و سه‌بعدی و تلسکوپ‌های الکترواپتیکی و فروسرخ دوربرد استفاده می‌کند که مؤسسه تحقیقات فناوری جورجیا آنها را توسعه داده‌اند. رادار دوبعدی برای تشخیص برد و جهت و رادار سه‌بعدی برای تشخیص برد، جهت و ارتفاع اجسام کاربرد دارد. پنتاگون می‌گوید این سامانه تاکنون توانسته با موفقیت داده‌هایی را در این زمینه جمع‌آوری کند.

گزارش اخیر پنتاگون حوادث UAP را از اول مه ۲۰۲۳ تا اول ژوئن ۲۰۲۴ پوشش می‌دهد. پنتاگون پیش‌ازاین نهاد جدیدی به نام «دفتر تجزیه‌وتحلیل ناهنجاری در تمامی حوزه‌ها» (AARO) را برای بررسی گزارش‌ها درباره یوفو‌ها راه‌اندازی کرده بود. این نهاد تاکنون ۷۵۷ گزارش درمورد پدیده‌های ناهنجار ناشناس دریافت کرده است که ۴۸۵ مورد از این گزارش‌ها به حوادث مربوط به این پدیده‌ها اشاره داشتند. ۲۷۲ گزارش دیگر آن دسته از حوادث UAP را نشان می‌دهد که بین سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ رخ داده‌اند، اما به AARO گزارش نشده‌اند.

منبع: 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->