جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند

  • کد خبر: ۳۰۱۲۹۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند
محققان ژاپنی با موفقیت سلول‌های حیوانی فتوسنتزکننده ایجاد کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تاکنون توانایی فتوسنتز و استفاده از نور خورشید برای تبدیل دی‌اکسیدکربن و آب به اکسیژن و انرژی در انحصار گیاهان و جلبک‌ها بوده است. اما حالا محققان ژاپنی با موفقیت سلول‌های حیوانی فتوسنتزکننده ایجاد کرده‌اند. این پژوهش برای مهندسی بافت سلول‌ها و رشد اندام و گوشت‌های مصنوعی در آزمایشگاه مفید خواهد بود.

براساس گزارش Gizmodo، محققان دانشگاه توکیو کلروپلاست (اندامک مسئول فتوسنتز) را از جلبک‌های قرمز استخراج و به سلول‌های همستر تزریق کردند. آنها مشاهده کردند کلروپلاست در سلول‌های جدید حداقل ۲ روز فتوسنتز انجام داد.

سلول‌های حیوانی و گیاهی ساختار‌های مختلفی برای تولید انرژی دارند. میتوکندری در حیوانات انرژی شیمیایی غذا را به شکلی تبدیل می‌کند که سلول‌های ما می‌توانند از آن استفاده کنند. اما گیاهان و جلبک‌ها کلروپلاست دارند که باعث می‌شود گیاهان برای تولید انرژی از نور خورشید فتوسنتز کنند.

پیش‌ازاین در مطالعات قبلی پیوند کلروپلاست‌ها به مخمر موفقیت‌آمیز بود و توانایی جدید فتوسنتز را به این قارچ اعطا کرد. البته تکرار این کار در حیوان، قدم بزرگی روبه‌جلوست؛ به‌عبارتی فرض می‌شد ترکیب کلروپلاست با سلول‌های حیوانی عملاً غیرممکن است، اما پژوهش جدید توانست این کار را ممکن کند.

محققان سلول‌های همستر حاوی کلروپلاست را ۲ روز آزمایش کردند و متوجه شدند سلول‌های حیوانی اندامک جدید را جذب کرده‌اند. هنگامی که محققان نوع خاصی از نور لیزر را به سلول‌ها تاباندند، کلروفیل و کلروپلاست‌های گیاهی را در سلول‌های همستر مشاهده کردند. آنها با استفاده از تکنیک دیگری به نام PAM تأیید کردند کلروپلاست‌ها هنوز انجام فتوسنتز می‌کنند.

نکته جالب دیگر این بود که محققان متوجه شدند سلول‌های همستر اگر در کنار کلروپلاست کشت شوند، سریع‌تر رشد می‌کنند. این نشان می‌دهد آنها منبع کربن جدیدی دریافت کرده‌اند.

این پژوهش برای مهندسی بافت سلولی مفید خواهد بود. بافت‌های رشدیافته در آزمایشگاه، مانند اندام‌های مصنوعی، گوشت مصنوعی و ورقه‌های پوست، از چندین لایه سلول ساخته شده‌اند، اما هیپوکسی (سطح پایین اکسیژن) مانع تقسیم سلولی می‌شود و اندازه آنها افزایش نمی‌یابد. اکنون سلول‌های حیوانی حاوی کلروپلاست می‌توانند اکسیژن را از طریق فتوسنتز به دست بیاورند تا امکان رشد فراهم شود.

یافته‌های این پژوهش در Proceedings of the Japan Academy, Series B منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->