مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود
مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی با تأکید بر تأثیر عمیق این چهره ادبی بر نسل‌ها، از سادگی اشعار، روح لطیف و ارتباط صمیمانه او با مردم و جامعه سخن گفت.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، محمدجعفر یاحقی امشب (یکم آذر ۱۴۰۳) در مراسم گرامیداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده مشهور به «بقا» در دانشگاه فردوسی مشهد، به یادآوری خاطرات و تأثیرات ارزشمند زنده‌یاد باقرزاده بر حوزه فرهنگ و ادب پرداخت.

یاحقی با اشاره به آشنایی بیش از ۵۰ سال خود با این چهره نامدار، از تلاش‌ها، نیکوکاری و ارتباط مردمی وی تجلیل کرد.

وی افزود: استاد باقرزاده در تمامی عرصه‌های ادبیات، فرهنگ و حتی در زندگی روزمره، شخصیتی منحصربه‌فرد داشت. او یکی از برجسته‌ترین چهره‌های مردمی و ادبی خراسان بود که ارتباطش با فضای فرهنگ و ادب، نمونه‌ای بی‌نظیر از پیوند میان این دو عرصه است.

مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی همچنین یادآور شد: باقرزاده با حافظه شگفت‌انگیز و روح لطیف خود، توانسته بود تأثیری عمیق بر نسل‌های مختلف بگذارد.

وی با بیان اینکه این شخصیت در محافل ادبی، دانشگاهی و حتی نشست‌های کوچک‌تر نیز حضور فعالی داشت، گفت: او با تمامی اقشار جامعه ازجمله استادان دانشگاه، پزشکان و خدمت‌گزاران، ارتباطی نزدیک و صمیمانه داشت و همیشه خندان و مهربان بود.

یاحقی همچنین به ویژگی‌های خاص اشعار باقرزاده اشاره کرد و گفت: سبک شعری او ساده و دل‌نشین بود و هیچ‌گاه از صنعت‌های ادبی پیچیده برای نمایاندن خود استفاده نمی‌کرد. این سادگی و لطافت، اشعارش را برای همه جذاب و دلپذیر کرده بود.

در پایان، مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی از برنامه‌های فرهنگی آینده با همکاری بنیاد دانشگاهی و دیگر نهاد‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این‌گونه برنامه‌ها بتوانند زمینه‌ساز آشنایی بیشتر با چهره‌های فرهنگی و ادبی منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->