گرد و خاک تا چه زمانی مهمان تهران است؟ زنگ هشدار سالمندی جمعیت در چند استان کشور | سالمندی در حال زنانه شدن واژگونی پژو روی پل آزادی مشهد | گره ترافیکی در دو مسیر اصلی (۷ مهر ۱۴۰۴) + فیلم بیش از ۱۹۰ هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا نظارت و مدیریت ویژه بر وضعیت آب مشهد هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ایستاده در آتش روشنای شهرمان «بی‌تحرکی» تهدیدی جدی برای سلامت قلب بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی مهریه و نفقه در زندان‌های کشور بازسازی صحنه قتل پس از ۱۹۰ روز توسط متهم فراری | ماجرای قتل با ۹۰ ساچمه ماجرای روزی که ایران، مهم‌ترین فرماندهان نظامی‌اش را از دست داد حقوق و مزایای معلمان مدارس استثنایی افزایش می‌یابد؟ | تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز ناشنوا و کم‌شنوا در مدارس کشور بهمن چوبی اصل، جاسوس برجسته موساد در ایران اعدام شد (۷ مهر ۱۴۰۴)  رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: اسنپ‌بک تحریم جدیدی ندارد وزیر آموزش و پرورش: ساختار نظام آموزشی ما مربوط به ۵۰ سال گذشته است هاری درمان ندارد | پیشگیری تنها راه نجات است
سرخط خبرها

"عشق"، جدیدترین روان‌گردان مرگ آفرین

  • کد خبر: ۳۰۱۸۴
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲
مصرف قرص عشق موجب افزایش فشار خون، تپش قلب و درنهایت افزایش شدید دمای بدن و تشنج شده و مصرف بالای آن نیز منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور براتی- معاون موسسه کادراس درباره ساختار تشکیل‌دهنده قرص MDMA گفت: قرص MDMA جزء NPSها یا مواد روانگردان جدید هستند که از ترکیب مواد فنیل‌اتیل‌آمین و آمفتامین تشکیل شده‌اند و به قرص M یا قرص عشق معروف‌اند؛ مشخصه اصلی آن این است که اغلب کلمه M یا LOVE بر روی آن حک و یا نماد قلب بر روی آن کشیده شده و از قرص‌های رایج در مهمانی‌هاست.

وی درباره علت نام‌گذاری این قرص تحت عنوان «عشق» این‌طور توضیح داد: مصرف قرص MDMA موجب آزادسازی سراتونین، دوپامین و نورآدرنالین در ذهن می‌شود، در این حالت فرد احساس شادی کرده و اگر دچار اضطراب باشد، اضطراب او از بین می‌رود.
اغلب این قرص در مهمانی‌ها و میان جوانان استفاده می‌شود و فرد پس از مصرف احساس می‌کند که در مدت زمان کوتاه و به صورت موقت به افرادی که در اطراف او هستند علاقه‌مند شده، به همین دلیل این قرص به «عشق» معروف است.

معاون موسسه کادراس در ادامه نسبت به مصرف این قرص هشدار می‌دهد و درباره عوارض آن بیان کرد: مصرف این قرص موجب افزایش فشار خون، تپش قلب و در نهایت افزایش شدید دمای بدن و تشنج می‌شود. تعریق و تبخیر آب بدن نیز از دیگر عوارض مشهود آن است که مصرف بالای آن موجب مرگ نیز خواهد شد.
در مصارف اولیه احتمال مرگ بالا نیست اما عواملی که در قرص‌های اکس خطرات بسیار بالایی دارد این است که افراد برای دریافت انرژی بیشتر، اغلب بیش از یک قرص را در یک زمان مصرف می‌کنند و از آنجایی که ساختار شیمیایی برخی قرص‌ها با یکدیگر هم‌خوانی ندارد یا دوز آنها بسیار بالاست، مصرف آن به مرگ ختم می‌شود.

وی افزود: همچنین مصرف برخی قرص‌های اکستازی مانند قرص عشق به همراه مشروبات الکلی سازگار نیست و به دلیل افزایش فشار خون در نهایت منجر به سکته قلبی می‌شود.

براتی با تاکید بر اینکه قرص‌های عشق بسیار اعتیادآور است، تصریح کرد: زمانی که فرد برای اولین بار قرص عشق را مصرف می‌کند سطح تحرک و انرژی که در ذهن او رها می‌شود باعث تپش قلب خواهد شد و برای اینکه دوباره آن لذت را تجربه کند، مجددا آن را مصرف می‌کند.
درنهایت پس از چندبار مصرف، واکنش بدن نسبت به آن کاهش یافته و مقاومت بدن افزایش می‌یابد، پس برای آنکه به آن سطح از لذت موردنظر دست یابد، میزان مصرف خود را بیشتر کرده و درنهایت بدن نسبت به قرص عشق وابسته می‌شود.
همچنین مصرف مکرر این قرص و در زمانی که فرد نسبت به آن اعتیاد پیدا کند موجب افسردگی و اضطراب شده و حتی در مواردی فرد را به سمت خودکشی سوق می‌دهد.

معاون موسسه کادراس با اشاره به اینکه عمده قرص‌های اکستازی در اروپا ساخته می‌شوند، گفت: ممکن است این قرص‌ها توسط کشورهای دیگر نیز تولید شود، اما ریشه همه قرص‌ها اروپاست. بررسی‌های گزارشات موجود از قرص MDMA نیز حاکی از آن است که این قرص در ایران نیز کشف و ضبط شده، اما مرکز استفاده آن اغلب آمریکای شمالی است و چندان نمی‌توان آن را قرص اروپایی دانست.

منبع:ایران آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->