آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۱۸۴۹
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد
به مناسبت سالروز وقف باغ وکیل‌آباد توسط حاج حسین ملک اعضای ستاد خیران شهریار شهرداری مشهد، به همراه برخی از مدیران شهری مشهد در بوستان وکیل‌آباد دور هم جمع شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۵۵‌سال پیش، یعنی در سوم آذرماه سال‌۱۳۴۸، یکی از جذاب‌ترین اتفاقات برای مشهدی‌ها رقم خورد. در این روز، حاج‌حسین‌ملک، واقف معروف کشورمان، اراضی شخصی خود را که همه مردم آن را به نام باغ وکیل‌آباد می‌شناختند، با وقف‌نامه‌ای به مردم مشهد و زائران بارگاه رضوی اهدا کرد و نسل‌های مختلفی تا‌امروز از این فضای تفرجگاهی بهره‌مند شدند.

به مناسبت این روز اعضای ستاد خیران شهریار شهرداری مشهد، به همراه برخی از مدیران شهری مشهد در بوستان وکیل‌آباد دور هم جمع شدند تا ضمن گرامیداشت این اقدام بزرگ، پویش «یادگار ماندگار» را برای حضور مردم در فعالیت‌های مدیریت شهری آغاز کنند.

شهرداری اجتماع‌محور، به جای خدمت‌محور

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در آیین ۵۵‌سال یادگار ماندگار شهری، با تأکید بر اینکه موضوع گذر از دوران شهرداری‌های خدمت‌محور به سمت شهرداری‌های اجتماع‌محور، یکی از موضوعات جدی نظام مدیریت شهری است، اظهار کرد: گفتمان مدیریت شهری در دوره ششم «مشهد، جهان‌شهر برکت و کرامت» است و این گفتمان و همچنین فعالیت ستاد خیران شهریار باید در یک شهر جهانی مصداق داشته باشد و ظهور کند.

مجید طهوریان عسکری افزود: امروز خرسندیم که در فرصتی که برای خدمتگزاری در ستاد خیران شهریار برای ما پیش آمده است تلاش می‌کنیم مصادیق واقعی گفتمان این دوره مدیریت شهری در نگاه جهان‌شهری را در شهر مشهد تداعی ببخشیم و باید در‌این‌راستا همت کنیم نظام مدیریت شهری صرفا یک نظام خدماتی نباشد، بلکه موفقیت در این مسیر زمانی محقق می‌شود که نظام اجتماع‌محور ایجاد شود و البته در حال طی کردن این مسیر هستیم.

وی تصریح کرد: بسیاری از مردم دوست دارند حتی به مقداری کم برای شهر وقف داشته باشند؛ از‌همین‌رو پویش یادگار ماندگار از امروز به‌صورت رسمی به‌عنوان یک عملکرد و مأموریت سازمان بازآفرینی کار خود را آغاز می‌کند تا با اجرایی شدن این پویش، از دانش‌آموزان این شهر گرفته تا سالمندان به‌اندازه وسع خودشان در کنار خیران شهر در اتفاقات شهرمان اثرگذار باشند.

کمبود مدرسه و سالن ورزشی در توس

طهوریان عسکری با اشاره به مشکلات منطقه توس ادامه داد: یکی از مدارس ابتدایی این منطقه در دو شیفت پذیرای ۱۷۰۰‌دانش‌آموز است و متأسفانه این مدرسه دارای مشکلات زیادی نظیر کمبود سرویس بهداشتی است؛ از‌همین‌رو از خیران می‌خواهیم برای حل مشکلات این مدرسه ورود پیدا کنند.

وی افزود: در منطقه بولوار توس تا آرامگاه فردوسی ۵۰۰‌هزار نفر در حال زندگی هستند، اما این منطقه یک سالن ورزشی برای بانوان ندارد. پیش‌از‌این و با همکاری آستان‌قدس‌رضوی و شهرداری مشهد مجموعه روباز ورزشی در گود مهدی‌آباد برای مردم ایجاد شده بود و در مجاور این مجموعه در تلاشیم با همکاری آستان‌قدس‌رضوی سالن سرپوشیده‌ای بسازیم تا بانوان نیز بتوانند از این مجموعه بهره‌مند شوند.

توسعه زیرساخت‌های شهری با حضور خیران

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: توسعه زیرساخت‌های شهری، توزیع ثروت، فقر‌زدایی و دیگر اثرات مثبت اجتماعی جزو آثار بزرگ وقف در جامعه است و وقف باغ وکیل‌آباد توسط مرحوم حاج‌حسین‌ملک یکی از این آثار ماندگار در شهر مشهد است.

حمید ضمیری افزود: خوشبختانه خدمات بزرگی در رفع کمبود‌های شهر مشهد توسط خیران انجام می‌شود و مدیریت شهری قدردان اقدامات شما خیران است.
وی ادامه داد: ستاد خیران شهریار با دو هدف جهت‌دهی منابع عظیم و بابرکت خیران به سمت توسعه زیرساخت‌های شهری و کاهش بروکراسی اداری و همچنین برداشتن موانع از سر راه خیران فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد.

الگوی جدید مدیریت شهری برای حضور خیران

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه حضور خیران در مدیریت شهری می‌تواند دستاورد‌های چشمگیری داشته باشد، افزود: در شهرداری مشهد، ستاد خیران شهریار را داریم که بزرگان شهر و مدیران مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر در آن حضور دارند و این ستاد در پروژه‌های متعددی در حوزه مدیریت شهری ورود یافته است و حتی این پروژه‌ها مختص شهرداری هم نبوده است.

محمود عبدا... زاده افزود: در موضوع آموزش‌و‌پرورش از طریق این ستاد و با درایت مدیریت شهری توانستیم در انتقال اراضی در اختیار شهرداری برای ساخت مدرسه ورود پیدا کنیم؛ همچنین در موضوع درمان و ساخت اورژانس نیز ورود داشته‌ایم. عبدا... زاده در ادامه افزود: ماهیت سازمان بازآفرینی، ماهیت اقدام مشترک است تا با تعامل با سایر نهاد‌های حاکم در شهر بتوانیم ارائه خدمات به شهروندان را به بهترین شکل داشته باشیم و این موضوع یکی از اولویت‌های کاری ماست. به‌عبارتی ما در کار‌هایی که می‌توانیم به مردم واگذار کنیم، ورود پیدا کردیم.
وی ادامه داد: خیران حتی می‌توانند در فعالیت‌های عمرانی مانند پل‌سازی نیز حضور داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه از طریق ستاد خیران شهریار تاکنون توانسته‌ایم مرکز فنی و حرفه‌ای شهید سلیمانی را ایجاد کنیم؛ همچنین ایجاد مدل جدیدی از هنرستان فنی و حرفه‌ای را با تلفیق از مرکز رویش شهرداری و حوزه آموزش وپرورش در منطقه اسماعیل‌آباد شروع کرده‌ایم که برای این مرکز آموزشی زمین از سوی شهرداری اختصاص یافته است و حضور خیر را نیز را برای ساخت داریم.

ساخت ۲۶‌هزار کلاس درس توسط خیران 

همچنین عبدا... بهرامی، عضو ستاد خیران شهریار، افزود: خوشبختانه در حوزه پزشکی چند‌پروژه بزرگ با حضور خیران در شهر مشهد به سرانجام رسیده است و اکنون مشغول ساخت مرکز پیوند مغز و استخوان هستیم.

در ادامه نیز غلامعلی رأفتی، عضو دیگر ستاد خیران شهریار، گفت: از ابتدای انقلاب تا به امروز ۲۶‌هزار کلاس درس در خراسان بزرگ ساخته شده است و در مهرماه امسال نیز ششصد کلاس درس از سوی خیران به آموزش‌و‌پرورش تقدیم شد. امروز نیز پروژه‌هایی زیادی، به‌ویژه در حاشیه شهر مشهد در حال انجام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->