وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

سردار غیاثی: تعامل خوبی میان سپاه امام‌رضا(ع) و شهرداری مشهد مقدس برقرار است

  • کد خبر: ۳۰۱۹۲۰
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
سردار غیاثی: تعامل خوبی میان سپاه امام‌رضا(ع) و شهرداری مشهد مقدس برقرار است
فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) گفت: روند فعالیت‌های شهرداری مشهد، روبه‌جلو بوده و متوقف نشده است. تعامل بین سپاه و شهرداری مشهد برقرار است و هرجا انتفاع مردم در بین باشد، وظیفه خود می‌دانیم که کمک و همراهی کنیم.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار سیدهاشم غیاثی در جریان دیدار با محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس، که امروز (۴ آذر ۱۴۰۳) به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج مستضعفین و در ستاد فرماندهی سپاه امام‌رضا(ع) انجام شد، بیان کرد: وقتی رهبر انقلاب اسلامی می‌فرمایند بسیج باید خلأ‌های نظام را پر کند، این موضوع از روی تعارف نیست؛ بلکه همه مسئولان در همه حوزه‌ها می‌توانند با ورود بسیج، از برطرف‌شدن خلأ‌های موجود در جهت توسعه و پیشرفت امورات بهره ببرند.

وی با اشاره به وجود ۲۳ قشر متخصص در بسیج افزود: بسیج مأموریت‌های خود را براساس سند تحول و تعالی که موردتصویب رهبر انقلاب اسلامی است، اجرا می‌کند.

سردار غیاثی تؤکید کرد: باید بسیج را باور داشت؛ البته همه افرادی که چهارچوب نظام را قبول دارند، در زمره بسیجیان قرار دارند. هرکس تفکر او در راستای توسعه نظام و دغدغه‌های رهبر انقلاب اسلامی قرار دارد، قطعاً یک بسیجی و منتظر واقعی است.

وی افزود: اینکه امام(ره) فرمودند بسیج فرمول همه‌جانبه دفاع از انقلاب اسلامی است، با مرور سابقه چهل‌وپنج‌ساله انقلاب اسلامی قابل‌دستیابی است و خدا را شاکر هستیم که رهبر انقلاب اسلامی بر فعالیت‌های بسیج مهر تأیید می‌زنند.

اعلام آمادگی تولیت آستان قدس رضوی برای تأمین زمین و ساخت مراکز آموزشی در نقاط محروم

فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در بخش دیگری از سخنان خود، به بخشی از اقدامات بسیج استان خراسان رضوی در قالب ۱۱ قرارگاه و مبتنی بر سند تحول و تعالی بسیج اشاره کرد و گفت: ازجمله فعالیت‌های هفته بسیج در سال جاری می‌توان به افتتاح چهار طرح دانش‌بنیان، یک مرکز پهپادی، هزار و ۷۶ طرح عمرانی و محرومیت‌زدایی، ایجاد دارالقرآن و دارالحفظ، و... اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز در مدارس امام‌حسین(ع) تحصیل می‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز نیز یک مجتمع آموزشی دخترانه را با حضور تولیت آستان قدس رضوی افتتاح کرده‌ایم و ایشان برای تأمین زمین و ساخت مدارس در مناطق حاشیه شهر، اعلام آمادگی کردند؛ البته امروز دو نقطه دیگر نیز برای تأسیس مراکز آموزشی کلنگ‌زنی شد که ان‌شاءالله تا اول مهرماه سال آینده، به بهره‌برداری می‌رسند.

سردار غیاثی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: روند فعالیت‌های شهرداری باوجود همه مشکلات و مسائل، رو‌به‌جلو بوده و متوقف نشده است.

وی افزود: مردم انتظار دارند شورا و شهرداری هم‌پوشانی داشته باشند و همه ما باید انتفاع شهر، مدنظرمان باشد. تعامل بین سپاه و شهرداری مشهد برقرار بوده است و هرجا انتفاع مردم در بین باشد، وظیفه خود می‌دانیم که کمک و همراهی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->