آلودگی هوای رفسنجان در وضعیت خطرناک قرار گرفت (۱۹ آذر ۱۴۰۳) مدارس ۱۶ شهرستان خوزستان و مهدهای کودک و مراکز پیش‌دبستانی اراک فردا (سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳) در نوبت صبح غیرحضوری شد وضعیت هوای تهران قرمز و مدارس فردا (۲۰ آذر ۱۴۰۳) در همه مقاطع حضوری است آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ضرب و شتم کارشناسان اورژانس کاشان حین انجام ماموریت برخی مدارس شهرستان‌های استان قزوین، آذربایجان شرقی، ارومیه و اصفهان طی روز سه شنبه (۲۰ اذر ۱۴۰۳) تعطیل شد جاده‌های خراسان رضوی برفی و لغزنده است (۱۹ اذر ۱۴۰۳) آیا مدارس تهران فردا (سه شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ رئیس مرکز وکلا: پروانه‌های وکالت تخصصی می‌شود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از پنجشنبه (۲۲ آذر ۱۴۰۳) سرپرست مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی کشور تغییر کرد ازسرگیری پرواز‌های مشهد_همدان و بالعکس از ۲۵ آذر ۱۴۰۳ فعالیت ۱۰ میلیون سفیر سلامت در کشور پنهان کاری، عملی درست یا اشتباه؟ درد‌های حاد و مزمن با لیزر قابل‌درمان است وزیر بهداشت خبر داد: مرگ سالانه ۵۰ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا در ایران آیا قرار است در کنکور ۱۴۰۴ تغییراتی ایجاد شود؟ نحله چیست و چه زمانی به زن تعلق می‌گیرد؟ رشد ۴ درصدی آمار اهدای خون در ۸ ماه نخست ۱۴۰۳ اعلام آخرین وضعیت کرونا و آنفلوانزا در کشور (۱۹ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زن رمال در تهران که هفت‌تیرکش هم بود + فیلم دستگیری ۳۲۴ متهم به سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد (۱۹ آذر ۱۴۰۳) قتل هولناک به خاطر یک بوسه! + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳) | بارش برف و باران از بعدازظهر امروز سرگردانی زائران پاکستانی و ایرانی در فرودگاه دمشق نوسازی خوابگاه‌ها دانشجویی از طریق پرداخت تسهیلات بانکی، در مجلس تصویب شد پرداخت ۶۱ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ روزانه بین ۵ تا ۱۰ بیمار در مشهد با علائم مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند برقراری کامل حق پرستاری مددجویان بهزیستی در کشور سامان‌دهی فراگیر و همه‌جانبه اسکان زائران، دستورکار نوروز ۱۴۰۴ است سقوط خودرو کوییک در بزرگراه شهید خرازی تهران یک کشته بر جای گذاشت + فیلم آخرین وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری (۱۹ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۲۲۷۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟
تأمین اجتماعی خراسان رضوی: اگر سقف پذیرش بیمار در یک مرکز درمانی کاهش یافته به دلیل عدم رعایت تعرفه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروندی با تماس با صفحه صدای مردم درباره جزئیات سقف گذاری بیمه پرسیده بود. در متن پیام این شهروند آمده است: سقف گذاری برای بیمه دیگر چه روشی است؟

او از اتفاق ناخوشایندی می‌گوید که با وجود بیماری چند وقت پیش تجربه کرده است. محمود خلیل زاده به صدای مردم مشکل را این طور توضیح می‌دهد: بیماری شدیدی داشتم و فوری به کلینیک مطرحی در بولوار وکیل آباد مراجعه کردم. در کمال تعجب مجموعه درمانی موردنظر مرا پذیرش نکرد و گفت: سقف پذیرش بیمار، پایان یافته است و به درمانگاه دیگری مراجعه کنید!

از پذیرش پرسیدم سقف پذیرش دیگر چیست؟ متصدی این طور پاسخ داد: یعنی اینکه مرکز ما می‌تواند ۱۰۰ نفر در ماه پذیرش کند. شما نفر صد و یکمی هستید و معذوریم!
حالم آن قدر بد بود که ترجیح دادم همان جا آزاد هزینه‌های دوا و درمان را پرداخت کنم.

خلیل زاده گلایه اش را این طور ادامه می‌دهد: در سال کلی هزینه بیمه تأمین اجتماعی از حقوق ما کسر می‌شود. حال که به بیمه و هزینه‌های درمان مقرون به صرفه نیاز داریم با چنین طرح‌هایی باید رو به رو شویم؟ این موضوع مصداق واقعی تکریم نکردن بیمار و ضایع کردن حق اوست. تقاضا داریم صدای ما را به مسئولان تأمین اجتماعی برسانید تا چاره‌ای برای این سقف بندی‌ها بیندیشند.

شهروند دیگری نیز گلایه اش از سقف گذاری بیمه را این طور در قالب پیامک و چند سؤال مطرح می‌کند: ماجرای سقف مراکز درمانی چیست؟ برای گرفتن سونوگرافی به یکی از مراکز درمانی مراجعه کردم، اما بعد از کلی انتظار برای پذیرش به من گفتند سقف پذیرش با بیمه برای آن مرکز پرشده و باید ابتدای ماه دوباره مراجعه کنم. چرا همان ابتدا روی برگه‌ای نمی‌نویسند که دیگر با بیمه امکان پذیرش ندارند؟ معلوم است بعد از این همه انتظار فرد جای دیگری مراجعه نمی‌کند و تن به پذیرش به صورت آزاد می‌دهد.

غلامرضا خزاعی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی در این زمینه این طور توضیح می‌دهد: یکی از ابزار‌های قانونی که در اختیار سازمان‌های بیمه گر برای کنترل و نظارت بر فرایند کار تخصصی مراکز طرف قرارداد است، درنظرگرفتن سقف و ظرفیت پذیرش بیمار است.

مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی می‌افزاید: این اقدام نیز به این دلیل است که در روند کار از نظر تخصصی نظارت بهتری داشته باشند.
خزائی با ذکر مثالی می‌گوید: به عنوان مثال مرکز مورد اشاره شهروند در بولوار وکیل آباد، به علت رعایت نکردن برخی تعرفه‌های درمانی چندبار تذکر داده شد و به همین علت ظرفیت پذیرش بیمار را برای مدتی کاهش دادند. اما با تعهدی که از مدیر فنی این مجموعه اخذ شد، دوباره سقف آن را افزایش دادیم.

مدیر روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی باتوجه به روند کاری مراکز طرف قرارداد، این سقف بندی را دارد، راهکاری برای بیماران ارائه می‌دهد. او می‌گوید: مراکز طرف قرارداد بیمه تأمین اجتماعی یکی دوتا نیست و پرشمار است و بیمار به مرکزی مراجعه کند که سقف پذیرش آن پر نشده است.

او همچنین با این توضیح که مرکزی که خوب و قانونی کار می‌کند به طور حتم سقف معقول پذیرش بیمار را دارد، می‌افزاید: ۴ هزار و ۶۰۰ مرکز طرف قرارداد در سطح استان خراسان رضوی هست که باید بر عملکردشان، نظارت شود. از طرفی این سقف گذاشتن به بیمه تأمین اجتماعی اختصاص ندارد و همه سازمان‌های بیمه گر به عنوان ابزار کنترلی از آن استفاده می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->