کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید

  • کد خبر: ۳۰۲۴۱۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
متخصص طب سنتی درخصوص درمان حساسیت فصلی با روش‌های طب سنتی توصیه‌هایی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا یارقلی، راجع به حساسیت فصلی و درمان آن گفت: با توجه به فاکتور‌هایی که در محیط زندگی افراد وجود دارد یک سری واکنش بدن افراد نشان می‌دهد، که شامل افزایش برخی حساسیت‌ها اعم از افزایش حساسیت‌های پوستی، افزایش حساسیت ریوی و مخاط تنفسی است.

علائم شایع حساسیت محیطی

یارقلی ادامه داد: در رابطه با علائم حساسیت محیطی می‌توان اشاره داشت که فرد دچار ریزش اشک و آبریزش بینی، احساس سوزش در ته حلق، تنگی نفس شود. همچنین در برخی موارد کهیر و خارش پوستی نیز مشاهده می‌شود.

وی اظهار داشت: به طور معمول زمانی که گرده‌های گل در هوا معلق هستند حساسیت ایجاد می‌شود. در فصل بهار بیشترین میزان حساسیت را شاهد هستیم، به دلیل اینکه گرده‌ریزی گل‌ها در فصل بهار است. در فصل پاییز نیز با توجه به برگ‌های خشک، موجب حساسیت می‌شود.

متخصص طب سنتی افزود: آلودگی هوا خود یک عامل حساسیت‌زا است. آلودگی هوا در طبقه بندی حساسیت‌ها نیستند، اما می‌تواند باعث بروز حساسیت‌های فصلی در افراد شود. در اصل یک بیش حساسیتی بدن است که بعضی از افراد به صورت ژنتیک دارند.

درمان حساسیت فصلی در طب سنتی

یارقلی اذعان کرد: طب ایرانی در این زمینه کار‌های مختلفی انجام داده است. اولین گام این است که ما بدن را برای مبارزه با این حساسیت آماده می‌کنیم. در این زمان فرد باید از خوردن غذا‌های سنگین پرهیز کند. غذا‌ها باید به شکلی در برنامه غذایی قرار گیرند تا آن حرارت و افزایش حساسیت را در بدن فرد پایین بیاورد.

وی ادامه داد: مواد غذایی، چون عدسی، انواع سوپ‌ها مثل سوپ جو و چلو گشنیز استفاده کنیم، این مواد غذایی حرارت بدن را پایین می‌آورند. همچنین از دمنوش‌هایی مانند دم‌نوش گیاهان خنک، عرق بیدمشک، عرق کاسنی، عرق اناب و عرق گشنیز می‌توانند در کم شدن شدت حساسیت در بدن کمک کننده باشند. همچنین توصیه اکید می‌شود که از مواد غذایی با طبع گرم خیلی استفاده نشود. اگر کسی عادت به مصرف مواد غذایی با طبع گرم دارد در این ایام به فرد توصیه می‌شود که خیلی استفاده نکند، زیرا این حساسیت یک برون‌ریزی گرم و خشک به لحاظ مزاجی دارد. یعنی اگر کسی آب‌ریزش بینی دارد باید کاری کند تا حرارت بدن پایین بیاید. می‌تواند آب عدس و رب انار را باهم قاطی کرده و قرقره کند؛ این کار باعث می‌شود حرارت بدن پایین بیاید و حساسیت کم شود.

متخصص طب سنتی مطرح کرد: حساسیت فصلی درمان قطعی ندارد و ۱۰۰ درصد از بین نخواهد رفت، اما در یک سری موارد با حجامت می‌توان حساسیت‌های پوستی را تا حدود زیادی از بین برد. اگر حساسیت فرد شدیدتر بود با انجام فصد می‌توان شدت آن را کاهش داد. البته تمام این درمان‌ها به فرد بستگی دارد که با کدام روش بهتر خواهد شد.

حساسیت فصلی و ارتباط آن با مزاج افراد

یارقلی گفت: کسانی که ماده گرم و خشک در بدن آنها بیشتر باشد و یا مزاج کل بدن گرم و خشک باشد، نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض حساسیت قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: هر چیزی که ایجاد حساسیت کند و طبع گرم و خشک اعم از گوجه، بادمجان، لبنیات، مواد حاوی گلوتن، گردو و ادویه‌های گرم و خشک که می‌تواند باعث تشدید حساسیت در بدن فرد شود را توصیه می‌کنیم استفاده نکنند.

حساسیت فصلی در کودکان

یارقلی در پایان خاطر نشان کرد: برای حساسیت کودکان توصیه می‌سود تا از عدسی استفاده کنند. همچنین حساسیت فصلی در کودکان علائم متفاوتی، چون بیرون‌روی و دل‌پیچه که از علائم گوارشی است، برای کودک ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->