راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟

  • کد خبر: ۳۰۰۸۹۲
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟
متخصص PHD تغذیه گفت: تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، آزیتا حکمت‌دوست متخصص تغذیه گفت: با شروع فصل سرما ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا شیوع پیدا می‌کند؛ و وقتی افراد در محیط‌های بسته تجمع می‌کنند و شیوع این بیماری‌ها بیشتر می‌شود. تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

وی ادامه داد: برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم افراد باید از ویتامین A، C، روی و سلنیم (selenium) بیشتر استفاده کنند. در بین این مواد غذایی ما مرکبات را داریم که دارای ویتامین C است یا سبزی‌های برگ زرد و نارنجی و قرمز مانند کدوحلوایی را داریم که منبع خوبی از بتا کاراتن هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A شوند. در کنار این مواد غذایی انواع خشکبار و آجیل‌ها استفاده شود که منابع خوبی از سلنیم و روی هستند.

متخصص PHD تغذیه افزود: به طور کلی در تمام فصول سال برای داشتن یک بدن قوی و سالم بهتر است یک رژیم غذایی متنوع و متعادل داشته باشیم. افراد از تمام مواد غذایی اعم از غلات شش تا ده واحد که بهتر از سبوس دار باشد (برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار و کی‌نوا)، سبزیجات متنوع بین پنج تا هشت واحد، لبنیات دو تا سه واحد در روز، و از منابع پروتئینی (حبوبات، مرغ، تخم مرغ، انواع گوشت‌ها) روزی دو تا سه واحد و روغن‌های مفید را استفاده کنند.

روزانه چقدر میوه بخوریم؟

حکمت‌دوست بیان کرد: توصیه می‌شود روزانه سه واحد میوه (یک دانه سیب، یک‌دانه پرتغال و دو عدد نارنگی) استفاده شود.

وی افزود: بهتر است ۴ واحد سبزی مصرف شود، که هر واحد اگر خام مصرف می‌شود ۲۰۰ گرم مناسب است. توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد نصف این سبزی‌ها خام و نصف دیگر آن پخته باشد. همچنین از انواع سبزی‌ها استفاده شود. سبزی‌هایی که زرد و نارنجی قرمز هستند منبع خوبی از بتاکارتون‌ها (ویتامین A) هستند و سبزیجاتی که سبز رنگ هستند منبع خوبی از اسید فولیک هستند که بدن ما تمام این ویتامین‌ها را احتیاج دارد.

میوه خرمالو و کیوی بدون پوست مصرف شود

متخصص PHD تغذیه اذعان داشت: میوه‌هایی نظیر خرمالو، کیوی، باید پوست آنها را بکنیم و بعد استفاده کنیم، زیرا بدن ما آنزیم لازم برای هضم پوست آن میوه را نداریم و ممکن است در روده جمع شود و باعث انسداد روده شود. خصوصاً افرادی که سالمند هستند. توصیه می‌شود پوست آنها مصرف نشود.

میوه به‌صورت پخته یا خام

حکمت‌دوست اظهار کرد: میوه‌ها بهتر است خام مصرف شوند، زیرا ویتامین C بیشتری دارند، مگر اینکه کسی مشکلات گوارشی داشته باشد و نتواند میوه خام را هضم کند.
اگر هم میوه‌ای قرار بود به صورت پخته مصرف شود توصیه این است شکر به آن ترکیب افزوده نشود.

میوه باید مناسب فصل باشد

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبیعت به طوری خلق شده است که میوه مناسب خود آن فصل برای استفاده وجود دارد، افراد میوه مناسب فصل مورد نظر را مصرف کنند. اگر میوه فصل دیگری را نگه داریم و یا به صورت گلخانه‌ای در فصل دیگری به عمل‌بیاوریم نه تنها برای بدن ضرر دارد بلکه به محیط زیست نیز آسیب وارد می‌کند. تمام منابع توصیه می‌کنند میوه هر فصل را در همان فصل استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->