علت قطع تلفن در شهرستان طرقبه شاندیز چیست؟ پیدا شدن ۲ فرد مفقود شده در ارتفاعات تربت حیدریه مرگ و میر آهوان جزیره کیش در تصادفات جاده‌ای + فیلم مدارس کدام استان‌ها فردا (سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ قتل علی فرزامی، خواننده کرمانشاهی + بیوگرافی و فیلم خوانندگی دستگیری ۶ قمه‌کش بیمارستان لقمان مرمت نقش برجسته تنها سرباز پارتی فارس ایران در قاب مستند| معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران به مالزیایی‌ها «شادیاخ» جزء آثار تاریخی ملی ایران است وزیر علوم: دانشگاه فردوسی و دو دانشگاه برتر دیگر ایران در عراق شعبه راه اندازی خواهند کرد فاصله زیاد بین حقوق و سبد معیشت | آخرین اخبار از عیدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی گردن نگرفتن؛ عادتی مرسوم یادی از دکتر محمد قریب | طبیبِ قریب درباره توجه به تاریخ انقضای کالاهای مصرفی بیشتر بدانید | مصرف بموقع! مدیریت استرس در افزایش شانس موفقیت در درمان ناباروری بسیار مؤثر است ویدئو | لحظات وحشت‌آور در پرواز خطوط عربستان عصاره پوست پرتقال، یک ماده مفید برای قلب و عروق سارقان طلا در مشهد دستگیر شدند (یکم بهمن ۱۴۰۳) فوت ۲۱۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در کشور | خراسان رضوی جزو ۳ استان صدرنشین جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن ضرب‌الاجل رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای کوتاه‌شدن زمان نوبت‌‌دهی در بیمارستان فارابی مشهد ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد هشدار درباره مضرات تاتو؛ هیچ رنگی موردتأیید نیست بهره‌برداری از ۷۶ پروژه گردشگری در خراسان رضوی طی ۹ ماه جمعیت سالمندان بالای ۶۰ سال ایران طی ۲۰ سال آینده دو برابر می‌شود آغاز واکسیناسیون دام خراسان رضوی در برابر تب برفکی اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ | ۱۷ هزار نفر پذیرفته شدند، اما نارضایتی‌ها ادامه دارد علائم و درمان فلج مغزی در کودکان بیماری ویروسی HMPV دارو و واکسن خاصی ندارد وزیر میراث فرهنگی: ایران ۵۰ اثر در نوبت ثبتِ یونسکو دارد
سرخط خبرها

برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟

  • کد خبر: ۳۰۰۸۹۲
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟
متخصص PHD تغذیه گفت: تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، آزیتا حکمت‌دوست متخصص تغذیه گفت: با شروع فصل سرما ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا شیوع پیدا می‌کند؛ و وقتی افراد در محیط‌های بسته تجمع می‌کنند و شیوع این بیماری‌ها بیشتر می‌شود. تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.

وی ادامه داد: برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم افراد باید از ویتامین A، C، روی و سلنیم (selenium) بیشتر استفاده کنند. در بین این مواد غذایی ما مرکبات را داریم که دارای ویتامین C است یا سبزی‌های برگ زرد و نارنجی و قرمز مانند کدوحلوایی را داریم که منبع خوبی از بتا کاراتن هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A شوند. در کنار این مواد غذایی انواع خشکبار و آجیل‌ها استفاده شود که منابع خوبی از سلنیم و روی هستند.

متخصص PHD تغذیه افزود: به طور کلی در تمام فصول سال برای داشتن یک بدن قوی و سالم بهتر است یک رژیم غذایی متنوع و متعادل داشته باشیم. افراد از تمام مواد غذایی اعم از غلات شش تا ده واحد که بهتر از سبوس دار باشد (برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار و کی‌نوا)، سبزیجات متنوع بین پنج تا هشت واحد، لبنیات دو تا سه واحد در روز، و از منابع پروتئینی (حبوبات، مرغ، تخم مرغ، انواع گوشت‌ها) روزی دو تا سه واحد و روغن‌های مفید را استفاده کنند.

روزانه چقدر میوه بخوریم؟

حکمت‌دوست بیان کرد: توصیه می‌شود روزانه سه واحد میوه (یک دانه سیب، یک‌دانه پرتغال و دو عدد نارنگی) استفاده شود.

وی افزود: بهتر است ۴ واحد سبزی مصرف شود، که هر واحد اگر خام مصرف می‌شود ۲۰۰ گرم مناسب است. توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد نصف این سبزی‌ها خام و نصف دیگر آن پخته باشد. همچنین از انواع سبزی‌ها استفاده شود. سبزی‌هایی که زرد و نارنجی قرمز هستند منبع خوبی از بتاکارتون‌ها (ویتامین A) هستند و سبزیجاتی که سبز رنگ هستند منبع خوبی از اسید فولیک هستند که بدن ما تمام این ویتامین‌ها را احتیاج دارد.

میوه خرمالو و کیوی بدون پوست مصرف شود

متخصص PHD تغذیه اذعان داشت: میوه‌هایی نظیر خرمالو، کیوی، باید پوست آنها را بکنیم و بعد استفاده کنیم، زیرا بدن ما آنزیم لازم برای هضم پوست آن میوه را نداریم و ممکن است در روده جمع شود و باعث انسداد روده شود. خصوصاً افرادی که سالمند هستند. توصیه می‌شود پوست آنها مصرف نشود.

میوه به‌صورت پخته یا خام

حکمت‌دوست اظهار کرد: میوه‌ها بهتر است خام مصرف شوند، زیرا ویتامین C بیشتری دارند، مگر اینکه کسی مشکلات گوارشی داشته باشد و نتواند میوه خام را هضم کند.
اگر هم میوه‌ای قرار بود به صورت پخته مصرف شود توصیه این است شکر به آن ترکیب افزوده نشود.

میوه باید مناسب فصل باشد

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبیعت به طوری خلق شده است که میوه مناسب خود آن فصل برای استفاده وجود دارد، افراد میوه مناسب فصل مورد نظر را مصرف کنند. اگر میوه فصل دیگری را نگه داریم و یا به صورت گلخانه‌ای در فصل دیگری به عمل‌بیاوریم نه تنها برای بدن ضرر دارد بلکه به محیط زیست نیز آسیب وارد می‌کند. تمام منابع توصیه می‌کنند میوه هر فصل را در همان فصل استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->