وزارت نیرو: بسته‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی هفته آینده رونمایی می‌شود برنامه بانک مرکزی برای حمایت از بورس اعلام شد توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو در کارخانه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | فیدلیتی چند؟ مدیر کل صمت خراسان رضوی: افزایش ۹۰ درصدی ذخیره مواد معدنی در استان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | کوییک ۵۱۶ میلیون تومان افزایش قیمت تلفن همراه در بازار موبایل مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نحوه فعالیت میادین تره‌بار مشهد در روز تاسوعا و عاشورای حسینی اعلام شد روغن به‌زودی به صورت انبوه توزیع می‌شود حمایت‌های بی‌نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بیمه بیکاری شامل کارگرانی که در اثر جنگ از کار بازمانده‌اند، می‌شود؟ آغاز حمایت از سهامداران خرد در بازار سهام طلا در مشهد به ۷.۵ میلیون تومان رسید (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | صعود قیمت دلار ادامه یافت وزیر اقتصاد: حمایت از بورس از اولویت‌های وزارت اقتصاد است سفر از فرودگاه مشهد به ۱۲ مقصد خارجی و ۳ مقصد داخلی+ جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۴) مبلغ یارانه نقدی دهک‌های یکم تا دهم مشخص شد + جزئیات جدول زمانی پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات به تصویب برسد قیمت جهانی نفت امروز (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت، ۶۶ دلار و ۴۹ سنت تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور طلای جهانی صعودی شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی: ارائه کالابرگ به مردم به‌هیچ‌وجه نباید متوقف شود بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | گوشت قرمز و مرغ کمی ارزان‌تر شد امیدواری به رشد بورس در روز‌های آینده | تأکید پزشکیان بر ساماندهی اوضاع نابسامان بورس پیش‌فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | سبزی در مشهد کیلویی چند؟ خروج سوداگران از بازار خودرو | تعادل در بازار خودرو در چه صورتی امکان‌پذیر است؟ خراسان‌رضوی در مسیر توسعه صنعتی
سرخط خبرها

مرغ ۴۰ هزار تومانی را ۲ هزار تومان دادیم که جلوی چشممان تلف نشود!

  • کد خبر: ۳۰۲۵۸
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
مرغ ۴۰ هزار تومانی را ۲ هزار تومان دادیم که جلوی چشممان تلف نشود!
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخمگذار خراسان رضوی علت افزایش قیمت تخم‌مرغ را کشتار مرغ تخمگذار اعلام کرد و گفت: ستاد تنظیم بازار کشور قیمت تمام شده تخم‌مرغ در سال ۹۹ را اعلام نکرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سید حسین موسوی‌نژاد با اشاره به افزایش قیمت تخم‌مرغ، یکی از دلایل افزایش قیمت را کمبود نهاده و همچنین وجود مشکلاتی برای تهیه نهاده عنوان کرد و گفت: تنها راه تهیه نهاده برای مرغداران از طریق سامانه بازارگاه نهاد‌های دامی است که در دست وزارت جهاد کشاورزی است.

وی همچنین گفت: مرغ تخمگذار روزانه حدود ۱۰۰ گرم نهاده مصرف می‌کند و متأسفانه مقدار نهاده‌ای که وزارت جهاد کشاورزی به استان خراسان رضوی اختصاص داده خیلی کمتر از مقدار مصرفی است. در نتیجه مرغداران از ابتدای سال تاکنون به دلیل عدم توانایی تهیه نهاده، به ناچار مرغ‌های تخمگذار خود را که باید مولد باشند، راهی کشتارگاه کردند.

موسوی‌نژاد بیان کرد: درحالیکه قیمت تمام شده مرغ تخمگذار برای مرغداران حدود ۴۰ هزار تومان است، اما به ناچار مرغداران مرغ تخمگذار را به قیمت دو هزار تومان به کشتارگاه تحویل داده است تا به نوعی مرغ جلوی چشم تولید کننده به‌دلیل نبود نهاده از دست نرود.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخمگذار خراسان رضوی همچنین بیان کرد: در نتیجه کشتار مرغ تخمگذار باعث کاهش جمعیت مرغ تخمگذار و همچنین کاهش تولید است که حاصل آن نیز افزایش قیمت تخم‌مرغ خواهد بود؛ لذا مسئولان استانی تلاش خود را انجام داده‌اند، اما اگر مسئولان کشوری تلاشی برای رفع مشکلات موجود انجام ندهند در چند ماه آینده با فاجعه روبرو خواهیم شد.

تأمین ۶۰ درصد نهاده مرغداران خراسان رضوی از طریق سامانه بازارگاه
وی افزود: در حال حاضر حدود ۶۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از طریق سامانه بازارگاه تهیه می‌شود و در نتیجه شاهد کمبود ۴۰ درصد نهاده در استان هستیم، همچنین اصلی‌ترین دلیل کمبود نهاده در کشور نیز تخصیص ارز مورد نیاز برای وارد کردن نهاده است. این درحالی است که استان خراسان رضوی در دو سال گذشته جزو بزرگترین تولیدکنندگان تخم مرغ در سطح کشور بوده است که حدود ۱۵ درصد از نیاز کشور به تخم مرغ را تأمین کرده است؛ از این رو اگر خراسان رضوی دچار بحران شود، کشور نیز دچار بحران خواهد شد.

موسوی‌نژاد همچنین گفت: متأسفانه در وزارت جهاد کشاورزی یکسری تبعیضات بین شرکت‌های خصولتی یا نیمه‌دولتی با شرکت‌های خصوصی وجود دارد. به عنوان مثال شرکتی که در سطح کشور ارتباطاتی را با بخش‌های دولتی داشته است توانسته نهاده‌های مناسب و بیشتری را دریافت کند، اما در هر حال مشکل کمبود نهاده گریبانگیر اکثر تولید کنندگان است.

وی با بیان اینکه صنعت مرغ تخمگذار بعد از صنعت نفت و پتروشیمی جزو بزرگترین صنایع کشور است و دولت نیز در سالی که با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، بیشتر به تولید کنندگان بها دهد، اظهار کرد: تخصیص ارز توسط دولت به کشاورزان و دامداران مختص استان خراسان رضوی و کشور ایران نیست و در اکثر نقاط دنیا کشور‌های مختلف به صنعت کشاورزی یارانه پرداخت می‌کنند.

موسوی‌نژاد در ادامه تصریح کرد: در صورتیکه دولت ارز یارانه‌ای و تخصیص ارز دولتی را حذف کند، قیمت تمام شده تخم مرغ برای مرغداران ۲۰ هزار تومان خواهد بود.

وی همچنین گفت: متأسفانه در حال حاضر درحالیکه قیمت نهاده دولتی ۲،۷۰۰ تومان است، اما در بازار سیاه به قیمت پنج هزار تومان به فروش می‌رسد همچنین قیمت ذرت نیز که باید ۱،۶۰۰ تومان باشد حدود ۲،۴۰۰ تومان است.
ستاد تنظیم بازار کشور قیمت تمام شده تخم‌مرغ در سال ۹۹ را اعلام نکرده است
موسوی‌نژاد همچنین بیان کرد: در سال گذشته دولت تخم مرغ را از مرغداران به ازای هر کیلوگرم ۷۵۰۰ خریداری می‌کرد و با قیمت ۸۹۰۰ تومان، که قیمت مصرف کننده بود در بازار عرضه می‌شد. اما در سال جاری که قیمت خیلی از مواد و اجناس نظیر دارو‌های دام و مکمل‌های آن دچار افزایش قیمت شده، اما هنوز ستاد تنظیم بازار کشور قیمت تمام شده تخم مرغ را اعلام نکرده است.

وی ادامه داد: از همین رو، مرغداران مجبور هستند با وجود افزایش قیمت و هزینه تولید مرغ باز هم تخم مرغ را به همان قیمت ۷،۵۰۰ تومان سال گذشته عرضه کنند که موجب ضرر برای تولید کنندگان است. با توجه به قیمت و هزینه‌های تولید تخم مرغ، حداقل قیمت خرید تخم مرغ از مرغدار بایستی ۱۰ هزار تومان باشد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->