دستورالعمل اسقاط وسائط نقلیه فرسوده منتشر شد + جزئیات سهام‌داران، سردرگم در میان ریسک‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تحویل واحدهای مسکونی به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه معدن طبس، طی ۲ روز آینده کاهش ۵۳ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) عزل مدیران ارشد مبارزه با پولشویی سه بانک کشور قیمت امروز خودرو‌های خارجی کارکرده در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | ماکسیما یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۶ را ۲۹۵ میلیون تومان در مشهد بخرید نگرانی صاحبان صنایع مشهد از قطعی گاز | آوار سرما روی خط تولید عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار دلار و طلا | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تشکیل ۸۳۰ فقره پرونده قاچاق در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ در اداره کل اموال تملیکی خراسان رضوی بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) کف و سقف قیمت نان سنگک در تهران مشخص شد هزینه ساخت نهضت ملی مسکن به متری ۱۸ میلیون تومان رسید عرضه ربع‌سکه ۱۴۰۳ در حراج شنبه آینده (۱۹ آبان ۱۴۰۳) | سکه۱۴۰۴ در راه است با افزایش تعرفه رجیستری آیفون، واردات گوشی مسافری به‌صرفه است؟ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی را چند بخریم؟ چرا آمار بازار مسکن دیگر اعلام نشد؟ | بی‌اطلاعی مردم از آمار، به ضرر بازار مسکن ارزش سهام عدالت چقدر است؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) جلسه هیأت عالی واگذاری به ریاست وزیر اقتصاد برگزار شد نرخنامه جدید نان حجیم و نیمه حجیم در مشهد اعلام شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نتیجه انتخابات آمریکا چه تأثیری بر بازار نفت خواهد گذاشت؟ صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آریزو ۸ دو میلیارد و ۳۵۳ میلیون تومان موج جدید ترس سهام‌داران برای سرمایه‌گذاری در بورس به راه افتاد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ آبان ۱۴۰۳) عرضه سکه ۱۴۰۳ و تخلیه حباب سکه‌های ۸۶ کدام خودرو‌های داخلی را با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان خرید؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هشدار نسبت به کشتار مرغ‌های تخم‌گذار در خراسان‌رضوی/ کمبود تخم مرغ در پاییز ۹۹

  • کد خبر: ۲۷۱۶۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴
هشدار نسبت به کشتار مرغ‌های تخم‌گذار در خراسان‌رضوی/ کمبود تخم مرغ در پاییز ۹۹
سعیده ساجدی‌نیا/شهرآرانیوز، در حالی که معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی می‌گوید «به هیچ‌وجه جایی برای نگرانی درباره تأمین نهاده وجود ندارد و مرغداران به دلیل اینکه همیشه انبار پر برای ۳ تا ۴ ماه داشته‌اند، اکنون نگران نهاده نیستند، بلکه نگران تأمین نهاده لازم برای چند ماه آینده هستند»، مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان‌رضوی با هشدار نسبت به اعلام کشتار بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مرغ تخم‌گذار در استان، می‌گوید:حتی کشتارگاه‌ها ظرفیت کشتار این تعداد را ندارد و در نیمه دوم امسال با کمبود شدید تخم‌مرغ مواجه خواهیم شد.
۱۶ درصد تولید تخم‌مرغ کشور در خراسان‌رضوی

سید حسین موسوی‌نژاد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اعلام اینکه خراسان‌رضوی رتبه نخست تولید تخم‌مرغ در کشور را دارد، اظهارکرد: اکنون بیش از ۱۶ درصد تولید تخم‌مرغ کشور در این استان انجام می‌شود. این در حالی است که بعد از صنعت نفت و پتروشیمی بیشترین سرمایه‌گذاری ملی در حوزه طیور انجام شده است.

 ۸۰ درصد نهاده‌ها از خارج وارد می‌شود
او درباره تفاوت طیور و دام گفت: طبیعت طیور دانه‌خوار مانند دام علف‌خوار نیست و به همین دلیل صددرصد وابسته به غلات هستیم و متأسفانه بیش از ۸۰ درصد این غلات از خارج کشور وارد می‌شود.

با «بازارگاه» مخالف نیستیم
موسوی‌نژاد افزود: سامانه‌ای را وزارت کشاورزی راه اندازی کرده است با عنوان «بازارگاه» که با اصل آن مخالف نیستیم، اما از زمان ایجاد این سامانه تولیدکننده‌ها به‌صورت مکرر دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌اند و بار‌ها این ایراد‌ها را اطلاع‌رسانی کردیم، اما هنوز هیچ اتفاقی در راستای رفع نواقص نیفتاده است.

به گفته او، تولیدکننده‌ها باید خرید خود را از طریق این سامانه انجام دهند و واردکننده هم باید محصولات وارد شده را در این سامانه عرضه کند و وزارتخانه از این طریق می‌خواهد ببیند چه کسانی، چه میزان محصول آورده‌اند و با حذف واسطه‌ها به‌طور مستقیم واردکنندگان با تولیدکنندگان در ارتباط باشند و اقلام مورد نیاز را بفروشند.

تامین کمتر از ۳۰ درصد نیاز استان
موسوی‌نژاد با بیان اینکه صنعت مرغ تخم‌گذار خراسان‌رضوی در هر ماه ۲۷ هزار تن نیاز به نهاده دارد، گفت: ۶۰ درصد این میزان ذرت است، به‌طوری‌که ماهانه ۱۶ هزار تن به ذرت و ۸۰۰۰ تن نیز به کنجاله سویا نیاز داریم. در حالی که از ابتدای فروردین تا کنون ۳۲ هزار تن ذرت و ۱۶ هزار تن کنجاله سویا نیاز داشتیم و متأسفانه کمتر از ۳۰ درصد نیاز استان تأمین شده است و مجبور شدیم که باقی‌مانده نیاز را از بازار سیاه به ۲ برابر قیمت مصوب تأمین کنیم.

نیمه دوم امسال با کمبود  تخم‌مرغ مواجهیم
این فعال صنعت مرغداری با بیان اینکه ذخایر مرغداران و حتی بازار سیاه صفر شده است، گفت: تولیدکننده‌ها مانده‌اند که چگونه مرغ‌هایشان را سیر کنند و اکنون تصمیم به کشتار بخش عمده‌ای از مرغ‌ها گرفته‌اند و چنانچه این اتفاق وحشتناک رخ دهد، در نیمه دوم امسال با کمبود شدید تخم‌مرغ مواجه خواهیم شد.

 در انتظار فاجعه
او افزود: هزینه هر مرغ تخم‌گذار تا زمانی که به تولید برسد ۴۰ هزار تومان است و این در حالی است که مرغداران، این مرغ‌ها را به قیمت ۱۵۰۰ تومان می‌فروشند، زیرا امکان سیرکردن مرغ‌ها را ندارند و اکنون با مشکل جدی تأمین نهاده مواجه هستند و اگر این وضعیت حتی یک هفته دیگر ادامه پیدا کند، فاجعه بدی رخ می‌دهد.

مافیای رانندگان و مطالبه میلیونی با عنوان پشت بارنامه
مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان‌رضوی با اشاره به خرید محموله‌هایی از بخش خصوصی و پشتیبانی امور دام در بهمن، اسفند و فروردین‌ماه، گفت: مشکل جدی‌ای که اکنون با آن دست‌به‌گریبانیم، حمل‌ونقل نهاده‌ها از بندر امام‌خمینی تا مشهد است که متأسفانه اداره راه و سیستم‌های نظارتی بر روی کرایه‌ها هیچ نظارتی ندارند. به‌طوری که نرخ مصوب حمل در این مسیر ۲۵۰ هزار تومان است؛ یعنی باربری یک تریلر ۲۵ تنی، ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌شود، اما پای مرغدار‌ها ۴۰۰ هزار تومان حساب می‌کنند و شکل قانونی آن را هم حفظ کرده‌اند. از آنجا که بارنامه را بیش از نرخ مصوب نمی‌توانند بگیرند، رانندگان خودشان بازار سیاه راه انداخته‌اند و به اصطلاح پشت‌بارنامه یا همان زیرمیزی مطالبه می‌کنند.

اظهارات عجیب معاون جهادکشاورزی خراسان‌رضوی
وضعیت کنونی و نگرانی از کمبود نهاده‌ها در شرایطی است که معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی وعده داده است در ۲ هفته آینده مشکل تأمین و ارسال نهاده در سراسر کشور بر طرف می‌شود.

مجید جعفری در واکنش به برخی نگرانی‌ها درباره گرسنگی‌کشیدن طیور نیز گفته است: مرغداران در صورت کمبود دان، اجازه گرسنگی‌کشیدن طیور را نمی‌دهند، زیرا یا آن‌ها را کشتار کرده یا نهاده مورد نیاز را از بازار آزاد تأمین می‌کنند و خودخوری طیور در هیچ یک از واحد‌های فعال تولید مرغ و جوجه در سطح خراسان رضوی وجود ندارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->