شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) تصادف در مسیر کورین به سرجنگل زاهدان با ۱۱ کشته و مصدوم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کشف ۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در مشهد (۷ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۶۱۳
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
کشف ۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در مشهد (۷ آذر ۱۴۰۳)
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در مشهد کشف و ضبط شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بخشعلی بیاتی قله افزود: به دنبال رسیدگی به اخبار دریافتی از شهروندان و در قالب گشت مشترک کارشناسان بازرسی و نظارت اداره کل صمت به همراه نمایندگان اداره نظارت بر اماکن عمومی و حراست شرکت توزیع برق مشهد در بازرسی از یک منزل مسکونی در مجموع تعداد ۲ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) شناسایی و کشف شد.

وی اظهار کرد: ارزش تقریبی ۲ دستگاه ماینر ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است و دستگاه‌های کشف شده به اداره کل جمع آوری وفروش اموال تملیکی استان منتقل و پرونده تخلف برای مالک آن تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی ارسال شد.

معاون اداره کل صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی گفت با توجه به ناترازی انرژی در کشور و ایام اوج مصرف برق و به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق، موضوع تشدید مبارزه با قاچاق دستگاه‌های استخراج رمزارز (ماینر) در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

بیاتی بر ضرورت کنترل و رصد مراکز و دستگاه‌های استخراج رمزارز، اجرای ضوابط اختصاصی تبصره چهار ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را برای این گروه کالایی در سراسر استان تاکید کرد.

وی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده واطلاع از مراکز استخراج رمز ارز و یا هر نوع تخلف اقتصادی موارد را از طریق سامانه پاسخگویی ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن وتجارت اطلاع‌رسانی کرده تا بازرسان در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->