اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک باغ ویلا در مشهد (۱۲ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۸۳۸۰
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
کشف ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک باغ ویلا در مشهد (۱۲ دی ۱۴۰۳)
در پی دریافت گزارش مردمی در تاریخ ۱۰ دی ماه، ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک باغ ویلا کشف و ضبط شد. این مرکز استخراج غیرمجاز، برق مورد نیاز خود را به صورت غیرقانونی و با انشعاب از پست هوایی عمومی تامین می‌کرد و متاسفانه حجم قابل توجهی از انرژی برق شبکه را به سرقت می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید حسن نژاد، مجری طرح شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شرکت توزیع نیروی برق مشهد، در این خصوص اظهار داشت: ضمن تشکیل پرونده برای متخلف یا متخلفین در مراجع قضایی، موضوع به اداره کل تعزیرات حکومتی نیز به عنوان کالای قاچاق گزارش شده و دستگاه‌های کشف شده به این اداره ارجاع داده می‌شوند.

وی همچنین در خصوص آمار کشفیات از ابتدای سال جاری گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۱۳۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شناسایی و کشف شده که در مجموع ۶۵۳ دستگاه ماینر از این مراکز ضبط شده و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.

حسن نژاد با اشاره به مجازات قانونی استفاده از انشعابات غیرمجاز افزود: مطابق قانون، پس از تشکیل پرونده در مراجع قضایی، متخلفین تا دو برابر مبالغ انرژی برق مصرفی به صورت غیرمجاز، جریمه خواهند شد و پرونده جهت اجرای احکام به مراجع ذیصلاح ارجاع می‌گردد.

وی در ادامه به آمار کلی کشفیات ماینر‌های غیرمجاز از ابتدای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت:از ابتدای کشفیات ماینر‌های غیرمجاز، تاکنون ۱۳۵۵۵ دستگاه ماینر از مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز کشف شده که ۶۰ درصد آنها در منازل مسکونی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

مجری طرح شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شرکت توزیع برق مشهد، ضمن دعوت از شهروندان برای همکاری در شناسایی این مراکز، خاطرنشان کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ آماده دریافت گزارش‌های مردمی در این زمینه است. طبق دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت نیرو، برای هر دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شده، مبلغ یک میلیون تومان تا سقف ۵۰ میلیون تومان به فرد گزارش‌دهنده پاداش تعلق می‌گیرد و این پاداش در اسرع وقت پس از کشف پرداخت خواهد شد. همچنین به شهروندان اطمینان می‌دهیم که مشخصات گزارش‌دهندگان کاملا محرمانه بوده و به هیچ عنوان قابل پیگیری برای سایرین نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->