نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه پیروزی مقاومت را به دبیرکل حزب الله لبنان تبریک گفت (۸ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۶۴۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
فرمانده کل سپاه پیروزی مقاومت را به دبیرکل حزب الله لبنان تبریک گفت (۸ آذر ۱۴۰۳)
فرمانده کل سپاه پاسداران طی پیامی پیروزی مقاومت اسلامی و سازمان حزب الله را به دبیرکل حزب‌الله لبنان تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر پاسدار حسین سلامی طی پیامی پیروزی مقاومت اسلامی و سازمان حزب الله لبنان را در ناکام ساختن رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف خود در جبهه شمالی و تحمیل آتش بس به رژیم جعلی را به حجت الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان، دولت و ملت لبنان به ویژه رزمندگان حزب الله به این شرح تبریک و تهنیت گفت:

«بسم الله الرحمن الرحیم. برادر مجاهد جناب حجت الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم. دبیرکل مقتدر و مکرم حزب الله لبنان. سلام علیکم؛ پیروزی بزرگ مقاومت اسلامی و سازمان سرافراز حزب الله لبنان که با ناکام ساختن رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف اهریمنی در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی و تحمیل آتش بس به رژیم جعلی حاصل شد را به جنابعالی، دولت و ملت شریف لبنان به ویژه رزمندگان غیور و دلاور حزب الله قهرمان تبریک و تهنیت می‌گویم.

بی‌شک این پیروزی سترگ که به برکت خون‌های پاک شهیدان، صبر و مقاومت مردم لبنان و شجاعت و فداکاری‌های بی دریغ جوانان و حزب الله عزیز رقم خورد، حادثه‌ای عظیم در تاریخ مبارزه ضد صهیونیستی در امت اسلامی غرب آسیا قلمداد می‌شود که با برهم زدن محاسبات مادی و معادلات سیاسی منطقه به همگان آموخت که؛ صراط مستقیم عزت، مقاومت و دفاع از دین و وطن جز با رفتار شجاعانه و متکی بر ایمان و اراده‌های مستحکم خدا محور و خودباور زنده و بالنده نخواهد ماند.



آتش بس در جبهه لبنان شکستی راهبردی و خفت بار برای رژیم صهیونی است که به هیچ یک از اهداف و آمال و آرزو‌های شیطانی خود در جنگ علیه حزب الله حتی نزدیک هم نشد، و حتی می‌تواند سرآغاز آتش بس و پایان جنگ در غزه را رقم زند.

پذیرش آتش‌بس از سوی صهیونیست‌ها آن هم در زیر موشک باران حزب الله و هدف قرار گرفتن پایگاه‌ها و اهداف راهبردی دشمن صهیونی در عمق سرزمین‌های اشغالی حاوی درس‌ها و عبرت‌هایی است که به ویژه به حامیان باند تبهکار صهیونی و سگ هار امریکا در منطقه تاکید می‌کند؛ دوران زوال رژیم در حال سپری شدن است و آنها توان و توشه‌ای که بایستی برای مردمان و کشور خود هزینه می‌کردند در حمایت و همراهی با ظلم و جنایات جنگی صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین، غزه و لبنان تباه کردند و سرانجام این ماجرا همان گونه که ولی امر مسلمین و مقتدای حکیم و آزاده و مقتدرمان حضرت امام خامنه‌ای عزیز فرمودند: «جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان برعکس خواست جنایتکاران باعث تقویت و تشدید مقاومت خواهد شد.»

خاضعانه بر صبر و مقاومت شکوهمند و تاریخ ساز ملت رشید لبنان و به روح بلند شهیدان «سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین» و سایر فرماندهان رشید حزب الله لبنان که در منظومه شهدای آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف می‌درخشند، درود می‌فرستیم.

به فضل الهی همراه با ملت آگاه و دشمن شناس ایران، حامی و پشتیبان مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان هستیم و در این راه مقدس از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
وَأُخْرَی تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->