آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ
سرخط خبرها

توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت

  • کد خبر: ۳۰۱۰۵۹
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت و ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف خود، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به درخواست راهنمایی برای خواندن برخی ادعیه جهت کسب فتح نهایی برای این جبهه و دفع شر رژیم صهیونی، خواندن «سوره فتح»، «دعای چهاردهم صحیفه سجادیه» و «دعای توسل» را توصیه کردند.

این خبر را حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری، شامگاه دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ در جوار مزار مطهر شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی در جمع برخی از جوانان بیان کرد که رسانه KHAMENEI.IR متن سخنان وی را به شرح زیر منتشر می‌کند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

خدا را شکر، هیچ وقت جبهه اسلام و جبهه‌ی مقاومت در این حد موفّق، سربلند و فاتح و پیروز نبوده؛ الحمدلله. هیچ وقت هم جبهه کفر و استکبار جهانی، آمریکای جهان‌خوار و این سگ‌هار او، رژیم صهیونیستی، این‌قدر خوار و ذلیل و رسوا نبوده‌اند. الحمدلله ربّ العالمین که خون مطهّر شهدا و شهدای بزرگمان، حاج قاسم عزیزمان، شهدای جبهه‌ی مقاومت، سیّدحسن نصرالله، اسماعیل هنیّه، یحییٰ سنوار، اینها همه دارد بشارت می‌دهد برای پیروزی‌های بزرگ‌تر؛ «ان‌شاءالله.»

سؤالی مطرح شده بود که می‌خواستند نظر مبارک رهبر عزیزمان را بدانند که در یک چنین شرایطی، برای فتوحات بزرگ‌تر در جبهه مقاومت، در سراسر منطقه مقاومت، مخصوصاً در منطقه‌ی فلسطین و غزّه و لبنان، چه دعایی بکنیم بهتر است؛ این سؤالی بود که مطرح شده بود. بنده پرس‌وجو کردم و فهمیدم نظر مبارک رهبر عزیزمان این است که: از قرآن کریم، سوره مبارکه فتح را بخوانند که در آن، بشارت‌های بزرگی هست؛ از فتوحات، از گشایش‌های بزرگ، از نصرت الهی، در سوره مبارکه فتح هست.

از ادعیه نیز فرموده‌اند دعای چهاردهم صحیفه مبارکه سجّادیّه را بخوانند که این دعای چهاردهم هم باز دعای درخواست نصر از خدای متعال است در برابر ظلم‌های سنگینی که دارد اتّفاق می‌افتد. البتّه یک قسمتی در این دعا هست که اسم برده می‌شود ــ آنجا که می‌فرماید «فلان ابن فلان» ــ و به جای آن اسم، ان‌شاءالله شما که این دعا را می‌خوانید، اسم صهیونیست‌ها و آمریکا و ... را باید ببرید. این دعا بسیار دعای عالی و خوش‌مضمونی است که در واقع داریم از شرّ ظالمان پناه می‌بریم به خدای متعال و از خدایی که وعده داده مظلومین را نصرت بکند، این توقّع را در این دعا داریم.

همچنین، فرموده‌اند دعای توسّل خوانده شود؛ آنجایی که ما باید در پیشگاه خدای متعال، نام نورانی اهل‌بیت (ع) را ببریم و از ارواح مطهّرشان مدد بخواهیم و ان‌شاءالله به برکت نام آنها و به برکت وجود مقدّسشان و حقیقتشان و نورانیّتشان، خداوند تبارک و تعالیٰ گشایش و نصرت و فتح و پیروزی را بیش از این برای امّت و برای جبهه مقاومت پیش خواهد آورد، به لطفش و به کرمش.

ما از این جایگاه مقدّس و در کنار مزار شهید بزرگ و عالیقدر جبهه مقاومت، جهان‌مرد حاج قاسم سلیمانی عزیزمان، پاسخ رهبر عزیزتر از جانمان را به این سؤالی که مطرح کرده بودند تقدیم کردیم؛ ان‌شاءالله که منشأ خیر و برکت باشد. همیشه در کنار اقدام، در کنار عملیّات، در کنار فعّالیّت، دعا پیش‌برنده است. پناه بردن به قرآن و حقیقت وحی، به نورانیّت قرآن کریم و توسّل به اهل‌بیت (ع)، ان‌شاءالله مثل همیشه کار‌ها را هموار می‌کند و گشایش‌های بزرگ و فتوحات بزرگی را در پی خواهد داشت.

والسّلام علیکم و رحمة الله

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->