درباره سریال مهیار عیار | خلاصه داستان، بازیگران و زمان پخش آیا سریال‌سازی عامل افزایش خشونت در جامعه است؟ شناسایی قاتل بروس‌لی پس از نیم قرن! انتشار فراخوان بخش دانشجویی جشنواره موسیقی الکترونیک تهران + جزئیات جریان برق وارد جریان گرانی‌ها شد مردی که با خنده‌های مردم شناخته می‌شد | درباره «ماشاءالله وحیدی» هنرمند طناز مشهدی حدف برنامه «ثریا» از کنداکتور شبکه یک! + عکس وقتی «گلوریا هاردی» در جوکر ۲ اشک همه را درآورد + فیلم گزارشی از برگزاری نمایشگاه نقاشی و نقاشی خط «حامی» در نگارخانه «پایتخت معنوی جهان اسلام» مشهد نشر کتاب به یاری هوش مصنوعی ارزش ندارد | اعتراض نویسندگان به شرکتی که می خواهد یک ساله هزاران کتاب منتشر کند پرفروش‌ترین رمان فارسی کدام است؟ کسی نمی‌داند! | درباره خلأ آمار دقیق از میزان فروش کتاب‌ها در ایران بیوگرافی «مهسا طهماسبی» بازیگر جوان جوکر ۲ + فیلم جشنواره یوکی «اتریش» به «دشت می‌خواند» جایزه داد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ پخش «ساز من» به یاد بابک بیات از رادیو صبا «گیله وا» با بازی ستاره اسکندری روی آنتن شبکه دو + زمان پخش نقش‌آفرینی «مارگو رابی» در عاشقانه «بلندی‌های بادگیر»
سرخط خبرها

جریان برق وارد جریان گرانی‌ها شد

  • کد خبر: ۳۰۲۷۴۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
جریان برق وارد جریان گرانی‌ها شد
بسته خبری امروز درباره خراب بودن دوربین‌های جاده‌ها، فیلترینگ اطلاعات و داده‌ها، مشکلات زیر سر بازنشسته‌ها و گران شدن الکتریسیته‌ها خواهد بود.

بسته خبری امروز درباره خراب بودن دوربین‌های جاده‌ها، فیلترینگ اطلاعات و داده‌ها، مشکلات زیر سر بازنشسته‌ها و گران شدن الکتریسیته‌ها خواهد بود.

کاهش ۵۰‌درصدی احتمال جریمه شدن! ​

رئیس پلیس راهور گفت: «نیمی از دوربین‌های ثبت تخلف کشور غیرفعال است.» البته زیاد جای نگرانی نیست، چون فلسفه دوربین این است که بازدارندگی ایجاد کند و رانندگان رفتار ترافیکی مناسبی داشته باشند. رانندگان هم که نمی‌دانند کدام دوربین خراب است و کدام یک درست؟ بر این اساس یک راه ویژه برای بازدارندگی پیشنهاد می‌کنیم و آن اینکه پلیس، رانندگان را موظف کند یک قابلمه پر آبگوشت هم همیشه در ماشین خود داشته باشند. زیر‌ا شواهد نشان می‌دهد، رانندگان هنگامی که داخل ماشینشان قابلمه آبگوشت باشد خیلی محتاطانه‌تر حرکت می‌کنند نسبت به زمانی که خانواده خودشان داخل ماشین باشند.

سرعت کمتر، زندگی بهتر

وزیر ارتباطات گفت که: «فیلترینگ باعث شده کیفیت اینترنت کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته باشد.» این کاهش کیفیت البته زیاد هم بد نیست. کاربری که بخواهد یک فیلم هفتصد مگابایتی ببیند سرعت اندک اینترنت باعث می‌شود تصمیم بگیرد به جای دانلود هفتصد مگابایت، یک کتاب هفت مگابایتی دانلود کند که این‌طوری سرانه مطالعه کشور افزایش می‌یابد. 

حتی اگر کاربر به کتاب بی‌علاقه باشد و اصرار داشته باشد همان فیلم را آنلاین ببیند پس از ۱۰ دقیقه به خاطر سرعت کم اینترنت، بی‌خیال دیدن بقیه فیلم می‌شود و خودش در ذهن خودش چند سناریو برای ادامه فیلم تصور می‌کند که باعث افزایش خلاقیت فردی او خواهد شد. امیدواریم مسئولان ارتباطات کشور این مهم را در نظر بگیرند و علاوه بر ۱۰ درصد مالیات ارزش افزوده بسته اینترنت، ۱۰، ۱۲ درصد هم به‌خاطر مزایای سرعت کم اینترنت، از کاربران دریافت کنند.

همیشه پای قشر بازنشسته در میان است

وزیر تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی گفت: «۵۰ درصد کسری بودجه در سال‌۱۴۰۳ که باعث تورم ۴۰‌درصدی شده به‌خاطر کمک دولت به صندوق‌های بازنشستگی است.» امان ازبازنشسته‌ها که این تورم را درست کرده‌اند. کاش فقط عامل تورم بودند، آنها با ماشین‌هایشان که حسابی فرسوده شده است، در تاکسی‌های اینترنتی کار می‌کنند و پا‌به‌پای مازوت هوا را آلوده می‌کنند. با پولشان چیز خاصی نمی‌توانند بخرند و باعث رکود تولید کشور شده‌اند. 

در‌های خانه‌شان همیشه به روی فرزندانشان باز است و باعث افزایش ترافیک شده‌اند. بعضی داروهایشان در داروخانه‌ها پیدا نمی‌شود که باعث می‌شود داروخانه‌ها هم شلوغ شوند. حقوق اندکی می‌گیرند که باعث می‌شود کارمندان فعلی هم بگویند یعنی ما هم با حقوق کم بازنشسته می‌شویم؟ و این‌طوری انگیزه آنها کم می‌شود و کارایی کشور کلی پایین می‌آید! 

جواب قبض‌ها خاموشی است

اولش که خبر گران شدن ۳۸‌درصدی برق را شنیدم ناراحت شدم، اما بعدا دیدم دلیلی ندارد ناراحت باشم. برق قطع باشد، یخچال و فریزر هم قطع است و اگر به کسی چیزی نگویید از بس داخلشان پر از خالی بوده است خودمان خیلی وقت است آنها را از برق کشیده‌ایم و از آن به عنوان کمد استفاده می‌کنیم. 

لباس‌شویی هم که هر وقت روشن می‌شود برای خودش از این‌طرف به آن‌طرف راه می‌رود و تازه هر جفت جورابمان را که توی آن می‌اندازیم یک عددش گم می‌شود و حس می‌کنیم از هر جفت جوراب یک لنگش را برای خودش برمی‌دارد. 

توی این گرانی که حتی جوراب هم نمی‌شود خرید همان بهتر که خاموش باشد. فقط یک دست‌شویی رفتن می‌ماند که به فضای روشن نیاز دارد. آن را هم خودمان می‌توانیم حدس بزنیم کدام شیر آب داغ است، کدام شیر آب سرد! و خلاصه اینکه صد سال پیش اگر توماس ادیسون برق را اختراع نمی‌کرد، بعد از صد سال ما هم چیزی از دست نمی‌دادیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->