۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

۳۰ هزار خدمت فرهنگی به ۴۰۰۰ کودک کار/ تدوین مجازات‌های قانونی سخت‌تر برای به کارگیری کودکان

  • کد خبر: ۳۰۲۹۱
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
۳۰ هزار خدمت فرهنگی به ۴۰۰۰ کودک کار/ تدوین مجازات‌های قانونی سخت‌تر برای به کارگیری کودکان
هم‌زمان با روز جهانی مبارزه با کار کودکان، کتابخانه ویژه کودکان کار در مرکز روزانه کودکان کار و خیابانی بهزیستی راه‌اندازی شد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، هم‌زمان با روز جهانی مبارزه با کار کودکان، کتابخانه ویژه کودکان کار بهزیستی با حضور طاهره طهماسبی، مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، ابراهیم زره‌ساز، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، و مهدی حاتمی، مدیرکل حوزه شهردار و امور هماهنگی شهرداری مشهد، افتتاح شد.
 
بیش از ۱۰۰۰ کودک در مراکز حمایتی روزانه نگهداری می‌شوند
 

در این مراسم، دکتر غلامحسین حقدادی، معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، با اشاره به وضعیت کودکان کار در این استان گفت: در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ کودک در مرکز حمایتی مرکز روزانه و مرکز سامان‌دهی کودکان خیابانی صدف نگهداری شده‌اند که در مجموع ۳۰ هزار خدمت به این کودکان ارائه شده است و در شرایط معمول هزینه‌های چشمگیری از طریق دولت کمک شده است که بخشی شامل اعتبارات دولتی و بخشی اعتبارات استانداری برای بحث آموزش و بهداشت و درمان و بخشی در شرایط بهداشتی کرونا و برای کنترل کرونا اقدام شد و خوشبختانه ۹ سازمان مردم‌نهاد در قالب ۲۶ تیم به ۴۰۰۰ کودک آموزش ارائه دادند. همچنین مساجد، بسیج و کانون‌های فرهنگی شهرداری نیز خدماتی را به کودکان کار در این ایام ارائه دادند.

حقدادی ادامه داد: همیشه نگران این موضوع بودیم که ضمانت اجرایی درباره کودکان کار وجود ندارد و ساختار‌ها کمک‌کننده نبود و انسجام در سازمان‌های متولی وجود نداشت. در سال‌های گذشته حرکت خوبی از جانب دادگستری و کانون پرورش فکری کودکان با عنوان کنوانسیون حقوق کودک و دفتر بانوان امور استانداری شروع شد و سبب شد تا به موضوع کودکان بیشتر پرداخته شود و خوشبختانه قانون جدید حمایت از کودکان و نوجوانان روز گذشته از سوی رئیس مجلس به دولت ابلاغ شد.
 
بیش از ۱۰۰۰ کودک در مراکز حمایتی روزانه نگهداری می‌شوند
 

وی تصریح کرد: شناسایی کودکان کار از سوی اورژانس اجتماعی، سامانه ۱۳۷ شهرداری، نیروی انتظامی و سازمان‌های مردم‌نهاد بود و ما در شناسایی همیشه دچار مشکل بودیم و کودکان کار شناخته نشده زیادی داریم که در کارگاه‌های زیرزمینی و انبار‌ها و کارگاه‌ها فعالیت دارند و اداره کار در این قانون وظیفه‌مند شده است تا دقیق گزارش دهد و مجازات‌هایی که در قانون جدید تعریف شده، سخت‌تر است.

حقدادی تأکید کرد: بیشتر بهره‌کشی کار و کودک‌آزاری‌ها از جانب خانواده‌هاست و در قانون به این موضوع نیز توجه زیادی شده است.

در حاشیه این مراسم، طاهره طهماسبی، مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، نیز گفت: کودکان کار و خیابانی معلول هستند و ما باید علت‌ها را پیدا کنیم و به آن‌ها بپردازیم. بخش بزرگی از علت‌ها فقر اقتصادی است و کودکان مجبور می‌شوند به‌جای کودکی‌کردن و بهره‌مندی از فرایند کودکی خود در رشد و تقویت آموزشی و فکری، کار کنند.

وی افزود: بسیاری از کودکانی که کار می‌کنند جلو چشم ما نیستند و کار‌های سخت و دشواری را روزانه انجام می‌دهند. بخشی از کار کودکان برمی‌گردد به مشکلات و آسیب‌های اجتماعی‌ای که در جامعه وجود دارد، مانند طلاق والدین، اعتیاد والدین و گروهی نیز به‌دلیل باور‌های غلط والدین شکل گرفته است که به کار فرهنگی نیاز دارد و تنها ویژه کودکان نیست، بلکه پدران و مادران نیز باید این آموزش‌ها را فرا بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->