این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان
سرخط خبرها

افزایش موارد ابتلا به آبله میمونی در آفریقا به ۶۰ هزار نفر

  • کد خبر: ۳۰۳۰۶۱
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
افزایش موارد ابتلا به آبله میمونی در آفریقا به ۶۰ هزار نفر
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا فاش کرده است که تعداد موارد ابتلا به mpox (آبله میمون) تاکنون در آفریقا از ۵۹ هزار و ۲۰۰ فراتر رفته است، زیرا تعداد کشور‌های مبتلا به ۲۰ کشور رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «نگاشی نگونگو»، رئیس ستاد و رئیس دفتر اجرایی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا، طی یک جلسه توجیهی رسانه‌ای، گفت که قاره آفریقا از ابتدای سال جاری ۵۹۲۲۰ مورد ابتلاء به mpox را گزارش کرده است که از این تعداد ۱۲۹۳۸ مورد تأیید شده و بیش از ۱۱۶۴ مورد فوت شده است. نرخ مرگ و میر حدود ۲ درصد اعلام شده است.

داده‌های آژانس مراقبت‌های بهداشتی تخصصی اتحادیه آفریقا نشان می‌دهد که تنها طی هفته گذشته، قاره آفریقا ۲۶۸۰ مورد جدید از جمله ۴۹۲ مورد تأیید شده و ۲۲ مورد مرگ جدید گزارش کرده است.

نگونگو گفت که کشور‌های بروندی، جمهوری دموکراتیک کنگو و اوگاندا اکثریت قریب به اتفاق موارد تأیید شده جدید را تشکیل می‌دهند.

آنگولا آخرین کشور آفریقایی بود که شیوع mpox را گزارش کرد و اولین مورد تأیید شده mpox خود را در ۱۶ نوامبر اعلام کرد. بدین ترتیب کل کشور‌های تحت تأثیر این ویروس را به ۲۰ کشور می‌رساند.

طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا، تعداد موارد تأیید شده mpox در آفریقا در سال جاری در مقایسه با کل سال گذشته بیش از ۶۰۰ درصد افزایش یافته است.

نگونگو گفت: «شیوع این بیماری عمدتاً در منطقه آفریقای مرکزی باقی مانده است، جایی که ۹۳.۲ درصد از کل موارد تأیید شده و ۹۹.۵ درصد از کل مرگ و میر گزارش شده را تشکیل می‌دهد.»

در اواسط ماه اوت، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا شیوع مداوم mpox در آفریقا را یک اورژانس بهداشت عمومی برای امنیت قاره اعلام کرد. بلافاصله پس از آن، سازمان جهانی بهداشت نیز mpox را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی بین المللی اعلام کرد و بالاترین سطح هشدار جهانی خود را برای mpox برای دومین بار در دو سال گذشته فعال کرد.

ایالات متحده و کانادا اولین موارد تأیید شده جدید mpox خود را به ترتیب در ۱۶ و ۲۲ نوامبر گزارش کردند که موارد مربوط به سابقه سفر به آفریقا بود.

Mpox، معروف به آبله میمون، اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌های آزمایشگاهی شناسایی شد. یک بیماری ویروسی نادر است که معمولاً از طریق مایعات بدن، قطرات تنفسی و سایر مواد آلوده منتشر می‌شود. این عفونت معمولاً باعث تب، بثورات پوستی و تورم غدد لنفاوی می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->