منتظر افت قیمت گوشت باشید (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) با وجود کاهش مصرف برق، خاموشی‌ها به پایان می‌رسد؟ تا دی ماه قیمت طلا به چه عددی می‌رسد؟ | پیش‌بینی مهم یک بانک بین‌المللی درباره قیمت طلا پرداخت کالابرگ تا پایان سال ادامه خواهد یافت ریزش قیمت طلا در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۳ قلم میوه دغدغه‌های بخش خصوصی درباره مکانیسم ماشه کاهش تقاضا در بازار نوشت افزار مشهد تحت تأثیر تورم | زنگ گرانی در بازار لوازم تحریر شیب کُند ارائه تسهیلات خُرد در خراسان رضوی با وجود افزایش سقف وام‌ها پیش‌بینی بورس برای شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴  بازگشت بیش از ۱۲ میلیارد تومان از صنوف متخلف به شهروندان مشهدی گسترش محدوده بلندمرتبه‌سازی به تمام نقاط مشهد نتیجه بازنگری در طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی تا پایان مهر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | آریزو ۸ سر به فلک کشید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | اطلس ۶۴۱ میلیون تومان کاهش قیمت نفت به‌دلیل نگرانی درباره تقاضای آمریکا (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تامین ۶.۵ میلیارد دلار ارز کالا‌های اساسی قیمت پیکان هم نجومی شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۲ درصدی قیمت سکه نشانه‌های صعودی قوی در بازار رمز ارز‌ها | افزایش قابل توجه قیمت بیت‌کوین (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) بازار برنج بدون توجه به حرف وزیر کشاورزی گران می‌فروشند سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی چقدر قیمت دارد؟ (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت افزایش قیمت گوشت گوساله و گوسفندی در مشهد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + جدول رأی تعزیرات حکومتی برای «ایران‌خودرو» چه بود؟ | ایران‌خودرو به میزان دوبرابر مبلغ گران‌فروشی جریمه می‌شود دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث لغو شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سال ۹۸، صادرات گل ۴۰ میلیون دلار و واردات ۱۵ میلیون دلار

  • کد خبر: ۳۰۳۶۸
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
سال ۹۸، صادرات گل ۴۰ میلیون دلار و واردات ۱۵ میلیون دلار
مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی وزارت جهادکشاورزی ضمن اشاره به تولید حدود ۴ میلیارد گل شاخه بریده، گلدان و درخت و درختچه در کشور، از رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی تولیدات گل و گیاه زینتی طی ۷ سال گذشته خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا تقوی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور بیش از ۷۸۰۰ هکتار اراضی تحت کشت گل و گیاه زینتی اعم از گلخانه و فضای باز وجود دارد، اظهار کرد: از این میزان سطح زیرکشت حدود ۴ میلیارد گل شاخه بریده، گلدان، درخت و درختچه زینتی تولید می‌شود و تولیدات نسبت به سال‌های گذشته و به طور میانگین طی ۷ سال گذشته در حوزه‌های مختلف ۲۵ تا ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: سال ۱۳۹۸ با توجه به شیوع کرونا ۴۰ میلیون دلار صادرات داشتیم و این در حالیست که میزان واردات گل و گیاه کمتر از ۱۵ میلیون دلار بوده و تراز تجاری گل و گیاه مثبت است.

مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: گل و گیاه زینتی تولید شده در کشور به کشور‌های ارمنستان، ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قطر و عراق صادر می‌شود. اکثرا صادرات به صورت گلدان، درخت ودرختچه بوده، اما استان خراسان رضوی توانسته به کشور‌های هم مرز خود گل شاخه بریده صادر کند.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روز ملی گل اشاره کرد و گفت:در سال ۱۳۸۴ روز ۲۵ خرداد به عنوان روز ملی گل نامگذاری شد و قرار شد که به مدت یکسال این روز گرامی داشته شود و چناچه اگر در سال‌های بعد این موضوع مورد پذیرش قرار گرفت، ادامه یابد. تولیدکنندگان گل و گیاه نیز سال بعد این روز را گرامی داشتند تا اینکه این روز فقط برای همان یکسال در تقویم درج شد و سال‌های بعد در تقویم دیده نشد و علی رغم پیگیری تولیدکنندگان، این روز مجددا به تقویم بازنگشت.

تقوی تصریح کرد: هرسال این روز با اهدای گل، برگزاری مراسم‌هایی مانند سخنرانی یا گلباران مزار شهدا و یا ایجاد بزرگترین سبد‌های گل گرامی داشته می‌شود و امسال نیز اتحادیه‌ها و صنوف مرتبط با گل و گیاه تصمیم گرفتند برای تقویت روحی جامعه به صورت خودجوش این روز را گرامی دارند و آن را پررونق‌تر و بهتر از سال‌های گذشته برگزار کنند.

مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به دلیل اینکه بهار نماد طبیعت است، گل و گیاه سمبل رویش و زیبایی هستند و هفته جهاد کشاورزی نیز در همین ایام است، تمام این موارد باعث شد تا ۲۵ خرداد روز ملی گل اعلام شود تا میان مردم و گل و گیاه آشتی ایجاد شود و بازار نیز رونق یابد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->