اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها
فرمانده ناجا تایید کرد:

آتش‌سوزی در بعضی از جنگل‌ها عمدی بود

  • کد خبر: ۳۰۳۸۴
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
آتش‌سوزی در بعضی از جنگل‌ها عمدی بود
فرمانده ناجا با اعلام عمدی بودن برخی از حریق‌های رخ داده در جنگل‌ها و فضا‌های سبز از شناسایی و دستگیری چندین نفر در این خصوص خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده ناجا در مورد آتش‌سوزی در جنگل‌ها گفت: نیروی انتظامی و دستگاه‌های مسئول در این حوزه حضور پیدا کردند و اقدامات خوبی هم صورت گرفت. در مورد حریق‌ها هم بخشی به صورت غیرعمد بوده و البته بعضی هم عمدی هم بود که در این خصوص تعدادی شناسایی و دستگیر شدند و ان‌شاالله نتایج اقدامات به مردم اعلام می‌شود.
سردار حسین اشتری در حاشیه رزمایش ارتقای توان و تحرک عملیاتی پلیس راهور ناجا که صبح امروز در دانشگاه علوم انتظامی ناجا برگزار شد، درباره الکترونیکی شدن خدمات پلیس اظهارکرد: بحث الکترونیکی کردن خدمات و هوشمند سازی ارائه خدمات در اولویت برنامه‌های نیروی انتظامی است و ما در پلیس راهور ناجا هم گام‌های خوبی در این مورد برداشته‌ایم.

وی ادامه داد: قطعا هرچقدر که خدمات ما از طریق سامانه‌های الکترونیکی باشد دقت ما هم رو به افزایش خواهد رفت. در همین راستا نیز از روز‌های آینده به صورت آزمایشی نقل و انتقال خودرو در شرق و غرب تهران به صورت الکترونیک انجام می‌شود. امیدوارم بتوانیم در بخش‌های مختلف این خدمات را ارائه دهیم.

به گفته فرمانده ناجا طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، ارتقای خدمات الکترونیک می‌تواندد منجر به کاهش ۸۵ درصدی مراجعات حضور به پلیس شود که این امر هم به نفع مردم خواهد بود و هم از حجم کار پرسنل ناجا کم خواهد کرد.

اشتری درپاسخ به پرسشی در مورد آتش‌سوزی در جنگل‌ها نیز گفت: نیروی انتظامی و دستگاه‌های مسئول در این حوزه حضور پیدا کردند و اقدامات خوبی هم صورت گرفت. در مورد حریق‌ها هم بخشی به صورت غیرعمد بوده و البته بعضی هم عمدی هم بود که در این خصوص تعدادی شناسایی و دستگیر شدند و ان‌شاالله نتایج اقدامات به مردم اعلام می‌شود.

فرمانده ناجا در مورد ورود پلیس به بازار مسکن نیز گفت: وظیفه ذاتی پلیس امنیت اقتصادی این است که با مفاسد اقتصادی برخورد کند و در جایی که ما متوجه آسیبی شویم اگر فسادی را ببینیم حتما با هماهنگی دستگاه قضایی برخورد خواهد شد. چند کیس بزرگ هم داریم که در حال رسیدگی است و جزئیات آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اشتری در مورد سفر رفتن مردم هم گفت: مردم به مصوبات ستادملی مقابله با کرونا توجه داشته باشند و بدانند این موضوعات و مصوبات برای سلامتی خود و خانواده‌هایشان هست. مردم توجه کنند به توصیه‌ها و هشدار‌های پلیس و ان شاالله با رعایت مسائل ترافیکی و قانون شاهد کاهش جانباختگان هم باشیم.

وی در مورد پیش‌بینی‌اش از افزایش یا کاهش سفر‌ها در تابستان امسال نیز گفت: به نظر می‌رسد که مردم باید بیشتر توجه کنند.

منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->