قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

آمادگی سازمان محیط‌زیست برای نجات جنگل‌های زاگرس و البرز

  • کد خبر: ۳۰۶۱۰
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۲
آمادگی سازمان محیط‌زیست برای نجات جنگل‌های زاگرس و البرز
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: این سازمان آمادگی دارد در کنار سایر دستگاه‌ها در نجات جنگل‌های زاگرس و البرز همکاری جدی داشته باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، عیسی کلانتری در جلسه‌ای با نمایندگان زاگرس نشین در مجلس شورای اسلامی، مسائل و مشکلات مناطق حفاظت شده زاگرس و چالش‌های این مناطق را تشریح کرد.

وی آتش سوزی در مناطق جنگلی کشور را بخشی از اکوسیستم محیط دانست و افزود: آتش سوزی جنگلی طبیعی است و در هر کجای دنیا احتمال وقوع آن وجود دارد همانطور که در آمریکا و استرالیا نیز با وسعت‌های بسیار زیاد این اتفاقات افتاده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه‌های مختلف محیط زیستی، تدوین برنامه‌ای مدون، پایدار و فراگیر برای نجات زاگرس را خواستار شد.
کلانتری احیای دریاچه ارومیه را نماد یک همکاری ملی دانست و گفت: سازمان محیط زیست آمادگی دارد در کنار سایر دستگاه‌ها در نجات جنلگ‌های زاگرس و البرز همکاری جدی داشته باشد.
معاون رئیس جمهوری گفت: با همکاری مجلس و دولت می‌توان مسائل و مشکلات مناطقی را که هر سال دچار آتش سوزی می‌شود تا حدود زیادی کاهش داد، همانطور که این توفیق در احیای دریاچه ارومیه به دست آمد.
کیومرث کلانتری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست نیز گزارشی از اقدامات انجام گرفته برای مهار آتش سوزی در مراتع زاگرس ارائه کرد.
همچنین حجت الاسلام جعفری نماینده مردم بروجن منطقه زاگرس نشین، رسانه‌ها از جمله صدا وسیما را مسئول آگاه سازی و آموزش مردم در مواجهه با چنین رویداد‌هایی دانست و گفت: باید در این زمینه اطلاع رسانی شود تا مردم بتوانند نقش فعالی در این حوزه داشته باشند.
احمد راستینه هفشجانی نماینده شهرکرد، بن و سامان یکی دیگر از نمایندگان زاگرس نشین هم در سخنانی با تشکر و قدردانی از نگاه کارشناسی ریاست سازمان محیط زیست گفت: از آنجا که نجات زاگرس در اولویت است با همکاری محیط زیست و سایر دستگاه‌ها لازم است برنامه‌ای جامع و کامل تهیه و اقدامات پیشگیرانه برای منطقه انجام گیرد.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم همچنین خواستار ارائه گزارشی از آتش سوزی‌های اخیر مراتع و جنگل‌های استان شد.
در پایان این نشست مقرر شد با تشکیل یک کارگروه متشکل از دولت، مجلس و کارشناسان برنامه‌ای مدون برای نجات زاگرس تهیه و ارائه شود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->