اولین تصاویر رسمی از هدست XR سامسونگ در مراسم رونمایی از گلکسی s۲۵ مقایسه مشخصات سری گلکسی S۲۵ با شیائومی ۱۵ و آیفون ۱۶ + جدول ویدئو | معرفی رسمی Galaxy S25 Ultra مقایسه سری گلکسی s۲۵ با سری گلکسی s۲۴ سامسونگ + جدول قیمت انواع گوشی سامسونگ در بازار | پیش‌فروش گلکسی S۲۵ آغاز شد ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد
سرخط خبرها

فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور

  • کد خبر: ۳۰۴۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور
یک مقام مسئول در پژوهشکده امنیت فناوری اطلاعات گفت: بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی در کشور فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مژگان ملایی سنگلجی، مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا با اشاره به تشریح فعالیت‌های گروه ارزیابی امنیت شبکه، ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی(مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه ای) را ثمره فعالیت این پژوهشکده عنوان کرد.

وی گفت: گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا در ابتدا با عنوان امنیت جامعه اطلاعاتی به فعالیت می‌پرداخته که یکی از گروه‌های سه‌گانه پژوهشکده امنیت به شمار می رود و با بیش از ۱۲ سال فعالیت مستمر در قلمروهای کاری فراتر از عنوان گروه به فعالیت می‌پردازد.

ملایی با اشاره به فعالیت ۵ سال نخست این گروه، گفت: دوره ۵ ساله اولیه فعالیت گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها، حول محورهای اقتصاد و بازار افتا و نیز تدوین الزامات، مقوله رگولاتوری امنیت و طراحی و ساماندهی مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد (آپا) در سطح مراکز دانشگاهی کشور اختصاص داشته است.

وی ادامه داد: ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی که امروزه بخش زیادی از فعالیت‌های پشتیبانی مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات را ارائه می‌دهند، از عمده فعالیت‌های این گروه محسوب می‌شود.

ملایی با بیان اینکه این گروه طی سال‌های اخیر حوزه فعالیت خود را به سمت موارد جدیدی برده است، خاطرنشان کرد: بر این اساس گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها طی یک بازه پنج ساله روی طرح‌های کلان راهبردی افتا در زمینه‌های اعتبارسنجی عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات افتا، نظام محرمانگی، راه‌اندازی مراکز رسیدگی و واکنش سریع به رخدادهای امنیتی، تدوین برنامه‌های کلان وزارت و سازمان‌های تابعه در حوزه امنیت و همچنین تدوین نقشه راه امنیت در حوزه ICT به فعالیت پرداخته است.

به گفته وی، انباشت نیروهای متخصص بین رشته‌ای در حوزه امنیت، امکان انجام پروژه‌های ملی امنیت با موضوعات غیرفنی را تسهیل کرده است.

مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا تصریح کرد: در این راستا گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌‎ها طی چند سال گذشته نسبت به اجرای پروژه‌های کلان ملی در تعامل با نهادهای سیاست‌گذار اقدام کرده که تدوین الزامات صدور پروانه عرضه‌کنندگان خدمات امنیتی مدیریت شده (MSSP) با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و نیز تدوین الزامات کلان امنیتی برای عرضه‌کنندگان و دریافت‌کنندگان خدمات ابری با مرکز ملی فضای مجازی از عمده این موارد هستند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->