چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور

  • کد خبر: ۳۰۴۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور
یک مقام مسئول در پژوهشکده امنیت فناوری اطلاعات گفت: بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی در کشور فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مژگان ملایی سنگلجی، مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا با اشاره به تشریح فعالیت‌های گروه ارزیابی امنیت شبکه، ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی(مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه ای) را ثمره فعالیت این پژوهشکده عنوان کرد.

وی گفت: گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا در ابتدا با عنوان امنیت جامعه اطلاعاتی به فعالیت می‌پرداخته که یکی از گروه‌های سه‌گانه پژوهشکده امنیت به شمار می رود و با بیش از ۱۲ سال فعالیت مستمر در قلمروهای کاری فراتر از عنوان گروه به فعالیت می‌پردازد.

ملایی با اشاره به فعالیت ۵ سال نخست این گروه، گفت: دوره ۵ ساله اولیه فعالیت گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها، حول محورهای اقتصاد و بازار افتا و نیز تدوین الزامات، مقوله رگولاتوری امنیت و طراحی و ساماندهی مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد (آپا) در سطح مراکز دانشگاهی کشور اختصاص داشته است.

وی ادامه داد: ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی که امروزه بخش زیادی از فعالیت‌های پشتیبانی مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات را ارائه می‌دهند، از عمده فعالیت‌های این گروه محسوب می‌شود.

ملایی با بیان اینکه این گروه طی سال‌های اخیر حوزه فعالیت خود را به سمت موارد جدیدی برده است، خاطرنشان کرد: بر این اساس گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها طی یک بازه پنج ساله روی طرح‌های کلان راهبردی افتا در زمینه‌های اعتبارسنجی عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات افتا، نظام محرمانگی، راه‌اندازی مراکز رسیدگی و واکنش سریع به رخدادهای امنیتی، تدوین برنامه‌های کلان وزارت و سازمان‌های تابعه در حوزه امنیت و همچنین تدوین نقشه راه امنیت در حوزه ICT به فعالیت پرداخته است.

به گفته وی، انباشت نیروهای متخصص بین رشته‌ای در حوزه امنیت، امکان انجام پروژه‌های ملی امنیت با موضوعات غیرفنی را تسهیل کرده است.

مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا تصریح کرد: در این راستا گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌‎ها طی چند سال گذشته نسبت به اجرای پروژه‌های کلان ملی در تعامل با نهادهای سیاست‌گذار اقدام کرده که تدوین الزامات صدور پروانه عرضه‌کنندگان خدمات امنیتی مدیریت شده (MSSP) با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و نیز تدوین الزامات کلان امنیتی برای عرضه‌کنندگان و دریافت‌کنندگان خدمات ابری با مرکز ملی فضای مجازی از عمده این موارد هستند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->