وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد
سرخط خبرها

زنان باردار مستعد ابتلا به ویروس کرونا نیستند

  • کد خبر: ۳۰۴۴۵
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
زنان باردار مستعد ابتلا به ویروس کرونا نیستند
تأثیر بیماری کرونا بر زنان باردار یا نوزادان آن‌ها چندان شدید نیست، اما زنان باردار در برابر ویروس‌های تنفسی آسیب‌پذیرتر از باقی افرادند.
به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص تغذیه گفت: با گذشت ماه‌ها از ویروس کرونا همچنان سوالاتی در ذهن زنان باردار درمورد شرایط بارداری وجود دارد که رفع نشده است. خیلی از زنان باردار همچنان ترس از مبتلا شدن به ویروس کرونا را دارند.
فرزانه خدایی‌منش افزود: تأثیر این بیماری بر زنان باردار یا نوزادان آن‌ها چندان شدید نیست، اما زنان باردار در برابر ویروس‌های تنفسی از جمله مِرس و سارس، که ویروس تازهٔ کرونا هم شبیه آنهاست، آسیب‌پذیرتر از باقی افرادند.
خدایی‌منش گفت: یکی از عواملی که موجب می‌شود خانم‌های باردار بیشتر از افراد دیگر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا باشند این است که خانم‌های باردار در این دوران دچار ضعف سیستم ایمنی بیشتری هستند بنابراین باید بیشتر به راهکار‌های پیشگیرانه توجه کنند. او یادآوری کرد: زنان باردار با دیدن علائم خفیف باید فورا آزمایش شده و تست غربالگری بدهند، البته سرعت در انجام این کار بستگی به وضعیت سفید و قرمز بودن محل سکونت مادر باردار دارد. اگر مبتلا به کووید-۱۹ باشند، ممکن است به مراقبت‌های ویژه تری نیاز داشته باشند. متخصص تغذیه بیان کرد: زنان بارداری که علائم خفیفی از ویروس کرونا دارند باید دست کم برای ۱۴ روز خود را در خانه قرنطینه کنند.

در این مدت قرنطینه ویزیت‌های معمول بارداری هم لغو خواهد شد و با تماس تلفنی دستورات لازم را از پزشک مربوطه دریافت می‌کنند. او افزود: خطر انتقال ویروس کرونا از مادر آلوده به جنین کم است، اما گزارش‌هایی هم وجود دارد که نشان می‌دهند نوزادان مادران مبتلا به کووید-۱۹ پادتن یا آنتی‌بادی‌های خاص ویروس کرونا را در خون خود دارند که این موضوع نشان می‌دهد که ممکن است درون رحم در معرض ویروس باشند. خدایی منش گفت: لازم است داده‌های بیشتری در این باره جمع آوری کنیم تا میزان واقعی خطر انتقال کرونا از مادر به نوزاد معلوم شود. زیرا نگرانی‌هایی درباره این شیوه انتقال و عوارض بالقوه آن از جمله نقایص هنگام تولد، ابتلای زودرس نوزاد به کووید-۱۹ و سایر عوارض وجود دارد. او افزود: زنان باردار برای کاهش خطر عفونت با ویروس کرونا باید فاصله‌گیری اجتماعی را رعایت کرده، در خانه بمانند و از تجمع‌های عمومی دوری کنند. خدایی منش تصریح کرد: پدر و مادری که در انتظار به دنیا آمدن فرزند خود هستند، باید برای چندین ماه در خانه ماندن، خود را آماده کنند. باید مقداری غذا، دارو‌های رایج مانند استامینوفن، دماسنج و سایر اقلام بهداشتی مانند صابون، مواد شوینده و دستمال‌های کاغذی را در خانه داشته باشند. در صورت امکان، به جای رفتن به بازار و فروشگاه‌ها که مردم در آن‌ها جمع می‌شوند، از سرویس‌های تحویل به منزل استفاده کنند.

منبع: بهارنیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->