زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روزانه بین ۵ تا ۱۰ بیمار در مشهد با علائم مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند

  • کد خبر: ۳۰۴۵۵۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
روزانه بین ۵ تا ۱۰ بیمار در مشهد با علائم مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند
فلوشیپ مسمومان و عضو هیئت‌علمی گروه سم‌شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند موارد ناشی از مسمومیت ناشی از گاز منوکسیدکربن در روز‌های سرد سال، افزایشی بوده و روزانه بین ۵ تا ۱۰ بیمار با این علائم به بخش اورژانس بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا قاسمی‌طوسی اظهار کرد: مسمومیت با گاز منوکسیدکربن یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌ها در فصل سرد سال بوده و از مرگبارترین انواع مسمومیت‌ها به شمار می‌رود و از این رو لزوم رعایت نکات ایمنی جهت پیشگیری از مسمومیت ناشی از گاز‌ها به ویژه گاز مونوکسیدکربن بسیار مورد تأکید است.

وی با اشاره به اینکه در روز‌های سرد سال، شاهد افزایش میزان مراجعات موارد ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن به بیمارستان‌ها هستیم، بیان کرد: در این روز‌ها به طور متوسط روزانه بین ۵ تا ۱۰ بیمار با علائم مسمومیت ناشی از گاز منوکسیدکربن به بخش اورژانس سه بیمارستان امام‌رضا(ع)، حضرت قائم(عج) و شهید هاشمی‌نژاد مراجعه می‌کنند.

عضو هیئت‌علمی گروه سم‌شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این بیماران به دلیل استفاده از تجهیزات گرمایشی غیراستاندارد، عدم سرویس وسایل گرمایشی، مشکلات مسدودی دودکش و استفاده از دودکش مشترک دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شده بودند.

دکتر قاسمی‌طوسی با بیان اینکه از مجموع بیماران مراجعه‌کننده با علائم ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن به اورژانس بیمارستان‌ها، ۱۰ درصد آن‌ها به علت شرایط نامناسب حالشان، بستری شده و ۹۰ درصد دیگر به صورت سرپایی مداوا شدند، خاطرنشان کرد: محدوده سنی این گروه از مسمومان از ۱۴ سال به بالا بوده و موارد با سنین پایین‌تر به بیمارستان اکبر انتقال می‌یابند. بخشی از این بیماران، با آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شده و تعدادی دیگر هم به صورت شخصی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

وی تأکید کرد: توصیه بسیار مهم ما درخصوص فصول سرد سال استفاده از تجهیزات گرمایشی ایمن و استاندارد است و اینکه اگر هرگونه علائمی نظیر سرفه، تنگی‌ نفس، آبریزش بینی، سرگیجه، بی‌حالی، حالت تهوع، استفراغ، درد در قفسه سینه، کاهش سطح هوشیاری و ضعف در سیستم ایمنی بدن به‌خصوص به صورت جمعی و خانوادگی مشاهده شد، افراد بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی و مسمومیت‌ها در پایان گفت: مونوکسیدکربن گازی است که بر اثر ناقص‌سوختن کربن به‌ وجود می‌آید. این گاز باوجود آنکه بسیار سمی است، رنگ‌وبوی خاصی ندارد و به همین دلیل از آن به عنوان «قاتل نامرئی» نام می‌برند و از مردم می‌خواهیم که دقت کامل را در زمان استفاده از وسایل گرمایشی در روز‌های سرد سال داشته باشند و اینکه از مسدودنبودن دودکش‌ها اطمینان لازم را حاصل نمایند تا خدای نکرده دچار حادثه و مشکل نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->