اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

آغاز طرح امداد زمستانی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۴۹۲۷
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
آغاز طرح امداد زمستانی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مشهد
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح امداد زمستانی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور خدمت‌رسانی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آغاز شد.  

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی با اشاره به اینکه این طرح با شروع فصل سرما و بارش‌های آسمانی در کلیه محور‌های برون‌شهری استان اجرایی می‌شود، گفت: در این طرح نهاد‌های مختلفی از جمله پلیس‌راه، اورژانس، آتش‌نشانی، امدادخودرو، راهداری و... شرکت کرده‌اند تا به افرادی که به خصوص در مسیر‌های جاده‌ای دچار حادثه شده‌اند، خدمت‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه این طرح از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ به منظور خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی اجرایی می‌شود، خاطرنشان کرد: تمامی پایگاه‌های اورژانس ١١۵ در محور‌های درون و برون‌شهری برای اجرای طرح زمستانی آماده‌باش شده‌اند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در مجموع مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۶۶ پایگاه اورژانس فعال است که از این تعداد، ۶۶ مورد آن‌ها پایگاه‌های جاده‌ای هستند، تصریح کرد: علاوه‌براین، به منظور خدمت‌رسانی به بیماران و نجات جان حادثه‌دیدگان، امداد هوایی و دو اتوبوس‌آمبولانس نیز در نظر گرفته شده است و در گردنه‌های سخت‌گذر نیز آمبولانس‌های دودیفرانسیل فعال هستند.

یزدانی با اشاره به اینکه بیشترین حوادث مربوط به سوانح رانندگی ناشی از لغزندگی محور‌ها در اثر بارش باران و برف است، گفت: برای خدمت‌رسانی مناسب و سریع به بیماران، اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی مجهز به زنجیر چرخ هستند تا خود نیز در برف گرفتار نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->