جزئیات جشن‌های باشکوه نیمه شعبان ۱۴۰۳ در حرم مطهر رضوی در تب‌وتاب رفتنم آیین اختتامیه مدرسه فجرانه در مشهد برگزار می‌شود درباره شهید سیدابراهیم اصغرزاده، بازیگر فقید مشهدی | ابراهیم در آتش فاز دوم مرکز فرهنگی رفاهی امام رضا (ع) موسسه جوانان آستان قدس رضوی، به بهره برداری رسید آنتالیا میزبان کنفرانس «حقیقت مهدویت در اسلام» فرمانده قرارگاه راهیان نور نیروی زمینی ارتش: یادمان‌های شهدای جنوب غرب کشور پذیرای زائران راهیان نور است جلد سوم کتاب «آموزه‌های ولایت» روانه بازار شد دستور کار رسانه ملی برای تولید سریال با مضمون مهدویت مراسم تجلیل از مقام شامخ ۷۰ شهید آستان قدس برگزار شد لزوم خوانش تاریخ انقلاب اسلامی به منظور واکسینه شدن مردم در برابر توطئه‌های دشمن پیام تسلیت فرمانده کل ارتش در پی درگذشت پدر دریادار ایرانی اعمال توصیه شده برای شب و روز نیمه شعبان شناسایی نسب سادات با نرم‌افزار کتابخانه «انساب سادات» جشنواره قرآنی «رحمت» برای سومین سال متوالی برگزار می‌شود چگونه هیئات مذهبی به قلب تپنده کنشگری اجتماعی تبدیل می‌شوند؟ تجلی سنت‌های قرآن در انقلاب اسلامی رونمایی از بزرگ‌ترین کتیبه دست‌نویس کشور، در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزاری اجتماع عظیم منتظران ظهور در بیش از ۱۴۰۰ نقطه ایران و ۲۲ کشور جهان
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: موضوع زیارت باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۰۴۶۱۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
تولیت آستان قدس رضوی: موضوع زیارت باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد
تولیت آستان قدس رضوی گفت: موضوع زیارت نیز باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد. زیارت ما در حد یک مناسک است و با زیارت متعالی که آن‌قدر در روایات تأکید شده، فاصله دارد و صورت نمی‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمد مروی امروز (دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳) در آیین گرامیداشت چهلمین سال تأسیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، اظهار کرد: در کار علمی و تبلیغاتی موضوع جناحی قابل دفاع نیست، در عین حال باید مراقبت شود تا خلاف مبانی اسلام و اصول نباشد.

وی با بیان اینکه کتاب‌های بنیاد پژوهش‌ها باید امتداد اجتماعی داشته و فاخر باشد، بیان کرد: موضوع زیارت نیز باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد، زیارت ما در حد یک مناسک است زیارت متعالی که آینقدر در روایات تاکید شده فاصله دارد و صورت نمی‌گیرد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه به کار‌های علمی و پژوهشی باید عمق بخشید، افزود: تبلیغات دشمن علیه جریان دینی و مذهبی همه برای این است که نسل جوان را از توجه به اهل بیت (ع) و مهدویت امامان معصوم منصرف کند و در این راه دشمن بسیار فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه دست کم هر پنج یا ۱۰ سال باید برای هر نسل سیره اهل بیت را بنویسیم، گفت: در هر زمان باید متناسب با ادبیات، سلیقه، ذوق و نگاه آن نسل سیره معصومین نوشته شود. کتابی که ۵۰ سال پیش نگاشته شده متناسب آن زمان بوده و امروز نوع نگاه و انتقال مفاهیم نوع دیگری است.

حجت الاسلام مروی گفت: مخزن نسخ خطی نیز نباید محدود به انبار باشد، بلکه باید تا حد امکان در دسترس پژوهشگران و محققان و اهل کتاب قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->