تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ساخت بزرگ‌ترین تلسگوپ جهان همچنان ادامه دارد + ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۴۷۰۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
ساخت بزرگ‌ترین تلسگوپ جهان همچنان ادامه دارد + ویدئو
تلسکوپ بسیار بزرگ رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) - بزرگترین تلسکوپ نور مرئی و فروسرخ جهان - در حال حاضر در کوه سرو آرمازونس در صحرای آتاکامای شیلی در دست توسعه است.
کیهان همایون
خبرنگار کیهان همایون

شهرآرانیوز؛ تلسکوپ قدرتمند رصدخانه جنوبی اروپا تا سال ۲۰۲۸ با هدف رصد سیارات فراخورشیدی و جو آن‌ها و همچنین اندازه‌گیری انبساط کیهان آماده می‌شود.

عکس‌های جدید نشان می‌دهد که در ساخت ELT، از جمله گنبد، ساختار مرکزی و پایه آینه M۱ - یکی از پنج آینه‌ای که برای رصد کیهان با هم کار می‌کنند- واقعاً پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

رصدخانه جنوبی اروپا در بیانیه‌ای با انتشار تصاویر جدید گفت: ELT یکی از اصلی‌ترین پرچمداران رصدخانه جنوبی اروپا برای دو دهه آینده خواهد بود.

پس از تکمیل، آینه این تلسکوپ ۳۹ متر عرض و ۲۰۰ تن وزن خواهد داشت. ساختار مشبک نشان داده شده در مرکز گنبد، آینه M۱ را نگه می‌دارد و به آن اجازه می‌دهد در طول مشاهدات به آرامی حرکت کند و بار‌های گرانشی متفاوت، شرایط باد، ارتعاشات یا تغییرات دما را تحمل کند.

یک ویدیوی تایم لپس از محل ساخت و ساز هم منتشر شده که طلوع خورشید بر فراز تلسکوپ را نشان می‌دهد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، آینه ثانویه تلسکوپ (M۲) در سال ۲۰۲۵ تکمیل خواهد شد. گنبد و ساختار تلسکوپ در مسیر تکمیل تا سال ۲۰۲۶ هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->