نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

دولت بایدن تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۴۹۶۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
دولت بایدن تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند
تارنمای شبکه بلومبرگ امروز به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت بایدن در حال بررسی تحریم‌‌های جدید و سخت‌تر علیه صادرات نفتی روسیه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلومبرگ نوشت که گرچه هنوز جزئیات اقدام‌های احتمالی جدید نهایی نشده، اما واشنگتن در حال بررسی محدودیت‌هایی علیه بخشی از صادرات نفتی روسیه است.

بایدن مدت‌ها از بیم افزایش بهای انرژی، به ویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۵ آبان، از اتخاذ تحریم‌های جدید خودداری کرده بود. اما کاهش قیمت نفت ناشی از مازاد تولید جهانی و هراس از اقدام احتمالی دونالد ترامپ در وادار کردن اوکراین به انجام یک توافق سریع آتش بس با روسیه، دولت بایدن را آماده اقدام‌های سخت گیرانه‌تر علیه مسکو کرده است.

آمریکا در حال حاضر واردات نفت روسیه را ممنوع کرده و محدودیت‌های جدید بر صادرات نفتی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جهان می‌تواند شامل ممنوعیت واردات نفت خام روسیه از جانب برخی کشور‌های دیگر نیز شود.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت که دولت بایدن همچنین در حال بررسی تحریم‌های جدید علیه ناوگان نفتکش‌هایی است که به ناوگان اشباح معروف بوده و روسیه برای انتقال نفت خود از آنها استفاده می‌کند.

به نوشته این شبکه اقتصادی، اتحادیه اروپا نیز مشغول طراحی اقدام‌های مشابهی علیه ناوگان اشباح روسیه و نهایی کردن آن پیش از پایان سال ۲۰۲۴ است. پیش بینی می‌شود که این بلوک افراد درگیر در تجارت نفتی روسیه را نیز هدف قرار دهد.

به نوشته بلومبرگ، یکی از الگو‌های تحریم‌های گسترده‌تر آمریکا می‌تواند اعمال محدودیت‌هایی مشابه محدودیت‌های نفتی ایران باشد که در این صورت، خریداران نفت با مجازات آمریکا مواجه خواهند شد. با توجه به اینکه کشور‌های قدرتمندی از جمله هند و چین از جمله مصرف کنندگان عمده نفت خام روسیه هستند، چنین اقدامی پرمخاطره خواهد بود.

چنین محدودیت‌هایی می‌تواند قیمت نفت را نیز بلافاصله افزایش داده و باعث فشار بر اقتصاد جهانی شود. بهای نفت خام از اواسط اکتبر در محدوده مشخصی ثابت مانده و نفت برنت دریای شمال کمتر از ۷۵ دلار در هر بشکه معامله می‌شود در حالیکه در ماه‌های پس از حمله روسیه بیش از ۱۲۰ دلار معامله می‌شد.

بلومبرگ نوشت که از دیگر پیامد‌های تشدید تحریم‌های نفتی روسیه می‌توان به شعله ور شدن تنش‌ها با شرکای آمریکا اشاره کرد. آن هم در حالی که واشنگتن به کمک این کشور‌ها تلاش می‌کند تا صادرات کالا‌های حساسی مانند تراشه‌ها و سایر فناوری‌های دومنظوره را به روسیه محدود کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->