تک فرزندی و یک دنیا مشکلات! علت ایجاد پف زیر چشم چیست؟ پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس احکام جدید متناسب‌سازی در آذر ۱۴۰۳ عوارض جلوگیری از عطسه نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در مشهد | از نبود مناسب سازی تا شهریه سلیقه ای کشف جسد مرد ۶۰ ساله در مشهد، یک هفته پس از فوت (۲۲ آذر ۱۴۰۳) آیا قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۳) | دمای مشهد در هفته آینده به منفی ۱۲ درجه می‌رسد آرتروز درمان می‌شود؟ با کودکان خجالتی یا کمرو چگونه رفتار کنیم؟ ساده‌ترین راه برای جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه کلاهبرداری در مشهد، خرید طلا در تهران | فروش صندلی در دانشگاه، شگرد تازه کلاهبرداران پیش‌بینی بارش برف و باران در ارتفاعات (۲۲ آذر ۱۴۰۳) تعطیلی دانشگاه‌های شهر‌های اراک، ساوه و شازند در روز پنجشنبه (۲۲ آذر ۱۴۰۳) مهاجرانی: بنزین‌های تولید داخل با استانداردهای یورو ۴ تطابق دارد حقوق بازنشستگان ۲۰ درصد افزایش یافت تعطیلی ادارات و بانک‌های قم بدلیل آلودگی هوا (پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳) هجوم افراد مسلح و درگیری با پلیس در یک پروژه آبرسانی در گلبهار مشهد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) ادعای بدون سند پای خبرنگار یک رسانه را به دادسرا باز کرد مسمومیت یک خانواده ۹ نفره بر اثر مصرف آش کشک (۲۱ آذر ۱۴۰۳) آلودگی هوا بیش از ۳۵۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند شرایط ثبت نام در مرحله اول کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات آتش‌سوزی پژو ۲۰۷ در جاده کنگ طرقبه خراسان رضوی دکتر توکلی زاده پزشک مشهدی که هنگام طبابت سکته کرده بود، درگذشت + فیلم درباره غذا دادن به حیوانات ولگرد | حامیان ناآگاه! جمع آوری و دستگیری بیش از هزار معتاد متجاهر و خرده فروش در مشهد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) تأمین فضای آموزشی، اولویت آموزش و پرورش خراسان رضوی معطلی طولانی پشت خط سامانه ملی پاسخ گویی وزارت بهداشت | انتظار با دُز بالا آخرین متهم پرونده قتل جوان پرایدسوار در مشهد تسلیم شد + عکس بهترین روش برای جلوگیری از حشره‌زدگی حبوبات و خشکبار
سرخط خبرها

آرتروز درمان می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۵۱۰۹
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
آرتروز درمان می‌شود؟
محققان دانشگاه فلوریدا برای متحول کردن درمان‌های آرتروز تلاش می‌کنند، آنها با کمک نوعی روش تصویربرداری پیشرفته مبتنی بر نانوذرات، در حال رهگیری دارو‌هایی هستند که به زانو می‌رسد و با این اقدام، امید‌هایی برای درمان آرتروز ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه فلوریدا با نصب تجهیزات جدید مربوط به فناوری تصویربرداری نانوذرات پیشرفته و بهره‌مندی از بودجه فدرال در تلاش برای از بین بردن درد در آرتروز هستند. آن‌ها با این کار، انقلابی در درمان استئوآرتریت را دنبال می‌کنند.

محور اصلی این تحقیق، فناوری تصویربرداری ذرات مغناطیسی (MPI) است، اسکنری با دقتی بی‌نظیر در ردیابی نانوذرات در بدن. با استفاده از نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به بدن تزریق می‌شوند، این تیم از اسکنر برای ردیابی میزان رسیدن این نانوذرات، با پتانسیل تشخیص و درمان، به مفاصل ملتهب استفاده می‌کند.

بلانکا شارما، دانشیار دپارتمان مهندسی زیست‌پزشکی و از محققان این پروژه گفت: استئوآرتریت یک بیماری مفاصل بوده که ناتوان‌کننده و دژنراتیو است، بدون این که درمان طولانی‌مدت مؤثر داشته باشد. تحقیقات ما به دنبال غلبه بر چالش‌های مهم در ارائه دارو‌ها به طور مستقیم به محل بیماری است، که مانع از موفقیت بسیاری از درمان‌های امیدوارکننده شده است.

این تحقیق با کمک مالی موسسه ملی سلامت، موسسه آرتریت و بیماری‌های اسکلتی و عضلانی و پوستی، مشارکتی بین بخش‌های مهندسی شیمی و زیست‌پزشکی دانشگاه فلوریدا صورت گرفته است.

کارلوس رینالدی راموس، رئیس بخش مهندسی شیمی دانشگاه فلوریدا از دیگر محققان این پروژه است. این تیم همچنین در حال همکاری با دانشگاه مرکزی فلوریدا در این پروژه است. اسکنر MPI برای سال‌ها یک ابزار تحقیقاتی تحول‌آفرین در دانشگاه فلوریدا بوده است. رینالدی راموس گفت: «این یکی از پنج اسکنر Magnetic Insight MPI در آمریکای شمالی است.»

در حالی که این تیم تحقیقاتی در مورد استئوآرتریت زانو پژوهش‌های خود را انجام می‌دهند، امیدوارند روزی این اسکنر بتواند میزان دسترسی درمان‌ها و دارو‌ها به تومور‌های سرطانی را نیز ردیابی کند.

با پروژه استئوآرتریت، بیماران مورد آزمایش موش‌هایی با آسیب زانو خواهند بود. در این مدل، اگر اسکنر نانوذرات بتواند ورود نانوذرات داخل وریدی به مفصل را نشان دهد، محققان به دنبال توسعه روش‌های جدید برای نظارت بر پیشرفت بیماری و ارائه درمان‌ها بدون نیاز به تزریق مستقیم به مفصل خواهند بود.

به گفته رینالدی راموس، این فناوری به پزشک در مورد بهترین راهبرد‌ها برای درمان بیمار کمک می‌کند.

بنا به اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، استئوآرتریت شایع‌ترین نوع آرتریت است که بیش از ۳۳ میلیون بزرگسال در این کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. باعث درد مفاصل، سفتی و تورم در دست‌ها، لگن، پشت یا زانو می‌شود.

شارما گفت: این بیماری بسیار شایع است و ما هیچ درمانی نداریم که واقعاً بیماری را درمان کند. اکنون همه چیز مدیریت علائم است تا زمانی که فردی نیاز به تعویض کامل مفصل داشته باشد. جایگزینی مفاصل برای جمعیت‌های خاصی، افراد مسن و آنهایی که به اندازه کافی قوی هستند تا تحت عمل جراحی قرار گیرند، عالی است؛ اما به دلیل طول عمر ایمپلنت‌ها برای بیماران جوان‌تر ایده‌آل نیست. آنها همچنین عملکرد مفاصل شما را به طور کامل انجام نمی‌دهند. علاقه زیادی برای حفظ یا بازسازی مفصل به منظور به تاخیر انداختن یا جلوگیری از نیاز به تعویض کامل مفصل وجود دارد. ما می‌خواهیم عملکرد مشترک را تا زمانی که ممکن است حفظ کنیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->