حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

آرتروز درمان می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۵۱۰۹
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
آرتروز درمان می‌شود؟
محققان دانشگاه فلوریدا برای متحول کردن درمان‌های آرتروز تلاش می‌کنند، آنها با کمک نوعی روش تصویربرداری پیشرفته مبتنی بر نانوذرات، در حال رهگیری دارو‌هایی هستند که به زانو می‌رسد و با این اقدام، امید‌هایی برای درمان آرتروز ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه فلوریدا با نصب تجهیزات جدید مربوط به فناوری تصویربرداری نانوذرات پیشرفته و بهره‌مندی از بودجه فدرال در تلاش برای از بین بردن درد در آرتروز هستند. آن‌ها با این کار، انقلابی در درمان استئوآرتریت را دنبال می‌کنند.

محور اصلی این تحقیق، فناوری تصویربرداری ذرات مغناطیسی (MPI) است، اسکنری با دقتی بی‌نظیر در ردیابی نانوذرات در بدن. با استفاده از نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به بدن تزریق می‌شوند، این تیم از اسکنر برای ردیابی میزان رسیدن این نانوذرات، با پتانسیل تشخیص و درمان، به مفاصل ملتهب استفاده می‌کند.

بلانکا شارما، دانشیار دپارتمان مهندسی زیست‌پزشکی و از محققان این پروژه گفت: استئوآرتریت یک بیماری مفاصل بوده که ناتوان‌کننده و دژنراتیو است، بدون این که درمان طولانی‌مدت مؤثر داشته باشد. تحقیقات ما به دنبال غلبه بر چالش‌های مهم در ارائه دارو‌ها به طور مستقیم به محل بیماری است، که مانع از موفقیت بسیاری از درمان‌های امیدوارکننده شده است.

این تحقیق با کمک مالی موسسه ملی سلامت، موسسه آرتریت و بیماری‌های اسکلتی و عضلانی و پوستی، مشارکتی بین بخش‌های مهندسی شیمی و زیست‌پزشکی دانشگاه فلوریدا صورت گرفته است.

کارلوس رینالدی راموس، رئیس بخش مهندسی شیمی دانشگاه فلوریدا از دیگر محققان این پروژه است. این تیم همچنین در حال همکاری با دانشگاه مرکزی فلوریدا در این پروژه است. اسکنر MPI برای سال‌ها یک ابزار تحقیقاتی تحول‌آفرین در دانشگاه فلوریدا بوده است. رینالدی راموس گفت: «این یکی از پنج اسکنر Magnetic Insight MPI در آمریکای شمالی است.»

در حالی که این تیم تحقیقاتی در مورد استئوآرتریت زانو پژوهش‌های خود را انجام می‌دهند، امیدوارند روزی این اسکنر بتواند میزان دسترسی درمان‌ها و دارو‌ها به تومور‌های سرطانی را نیز ردیابی کند.

با پروژه استئوآرتریت، بیماران مورد آزمایش موش‌هایی با آسیب زانو خواهند بود. در این مدل، اگر اسکنر نانوذرات بتواند ورود نانوذرات داخل وریدی به مفصل را نشان دهد، محققان به دنبال توسعه روش‌های جدید برای نظارت بر پیشرفت بیماری و ارائه درمان‌ها بدون نیاز به تزریق مستقیم به مفصل خواهند بود.

به گفته رینالدی راموس، این فناوری به پزشک در مورد بهترین راهبرد‌ها برای درمان بیمار کمک می‌کند.

بنا به اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، استئوآرتریت شایع‌ترین نوع آرتریت است که بیش از ۳۳ میلیون بزرگسال در این کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. باعث درد مفاصل، سفتی و تورم در دست‌ها، لگن، پشت یا زانو می‌شود.

شارما گفت: این بیماری بسیار شایع است و ما هیچ درمانی نداریم که واقعاً بیماری را درمان کند. اکنون همه چیز مدیریت علائم است تا زمانی که فردی نیاز به تعویض کامل مفصل داشته باشد. جایگزینی مفاصل برای جمعیت‌های خاصی، افراد مسن و آنهایی که به اندازه کافی قوی هستند تا تحت عمل جراحی قرار گیرند، عالی است؛ اما به دلیل طول عمر ایمپلنت‌ها برای بیماران جوان‌تر ایده‌آل نیست. آنها همچنین عملکرد مفاصل شما را به طور کامل انجام نمی‌دهند. علاقه زیادی برای حفظ یا بازسازی مفصل به منظور به تاخیر انداختن یا جلوگیری از نیاز به تعویض کامل مفصل وجود دارد. ما می‌خواهیم عملکرد مشترک را تا زمانی که ممکن است حفظ کنیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->