آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان
سرخط خبرها

آخرین متهم پرونده قتل جوان پرایدسوار در مشهد تسلیم شد + عکس

  • کد خبر: ۳۰۴۹۹۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
آخرین متهم پرونده قتل جوان پرایدسوار در مشهد تسلیم شد + عکس
​​​​آخرین متهم فراری پرونده «مهاجمان قمه‌کش» که جوان پرایدسوار را سال گذشته در مشهد به قتل رسانده بودند، روانه دادسرا شد و خود را تسلیم قانون کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این ماجرای تکاندهنده بامداد بیست و دوم دی سال گذشته در بولوار هدایت مشهد هنگامی رخ داد که ۳ جوان با انگیزه‌های نامعلوم به سوی راننده یک دستگاه پراید هجوم بردند و با او درگیر شدند.

آن‌ها خودروی پراید حسین جاذب (راننده) را در اختیار گرفتند و او به صورت پیاده در نزدیکی پارک محلی به حرکت خود ادامه داد ولی مهاجمان قمه کش دوباره به سوی او حمله ور شدند و راننده ۲۶ ساله را هدف تیغه قمه قرار دادند و از صحنه درگیری خونین گریختند.

دقایقی بعد با تماس شهروندان، امدادگران اورژانس از راه رسیدند و پیکر نیمه جان راننده پراید را در حالی به بیمارستان امدادی شهید هاشمی نژاد انتقال دادند که تلاش کادر درمانی بی نتیجه ماند و جوان پراید سوار بر اثر اصابت ضربه کارد به ناحیه سفید ران جان خود را از دست داد. در پی وقوع این جنایت هولناک، بلافاصله گروهی از نیرو‌های انتظامی با هدایت مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) عملیات حفظ صحنه جرم را آغاز کردند و همزمان مراتب را به قاضی محمودعارفی راد (قاضی ویژه قتل عمد در زمان وقوع حادثه) اطلاع دادند. این گونه بود که بادستور قضایی گروه کارآزموده‌ای از افسران اداره جنایی پلیس آگاهی وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی و دستگیری عاملان جنایت شبانه، در دستور کار قراردادند.

بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که مهاجمان ناشناس، خودروی پراید مقتول را در محل حادثه رها کرده‌اند. ساعتی بعد و با انتقال پراید به پارکینگ، کنکاش‌های تخصصی با تشکیل جلسه تحلیل جرم زیر نظر مستقیم سرهنگ کارآگاه جوادشفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) برگزار شد و سرنخ‌های مهمی از عامل اصلی جنایت (ضارب) به دست آمد.

آخرین متهم پرونده قتل جوان پرایدسوار در مشهد تسلیم شد + عکس

طولی نکشید که چند گروه اطلاعاتی و عملیاتی از کارآگاهان به رد زنی‌های پلیسی پرداختند و در اولین مرحله از اقدامات جنایی دوربین‌های مداربسته را مورد واکاوی قرار دادند وبدین ترتیب برخی دیگر از عاملان این نزاع مرگبار چهره زنی شدند، اما هرکدام از مهاجمان به نقطه نامعلومی گریخته بودند؛ بنابراین گروه تحقیق زیر نظر سرهنگ محمدهمتی (رئیس اداره جنایی آگاهی خراسان رضوی) به عملیات‌های تخصصی ادامه دادند تا این که سرنخ‌هایی از محل اختفای جوان ۳۲ ساله‌ای به نام حامد در اطراف روستای زشک به دست آمد که سوار بر یک دستگاه خودرو به سوی مشهد در حرکت بود؛ بنابراین ۳ گروه ویژه از کارآگاهان به سرپرستی سروان اسماعیل عظیمی مقدم، عملیات دستگیری را آغاز کردند و در نهایت خودروی متهم را در خیابان خیام مشهد به محاصره درآوردند و او را دوم آذر جاری به دام انداختند. این متهم جوان که به مقر انتظامی منتقل شده بود دربازجویی‌های مقدماتی به شرکت در نزاع خونین با مشارکت جوانی به نام «علی-س» اعتراف کرد.

در ادامه این عملیات ۳متهم دیگر پرونده نیز که در کنار مقتول حضور داشتند، با تدابیر خاص پلیسی به دام افتادند و با دستور قاضی وحید خاکشور (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) روانه زندان شدند، اما تحقیقات گسترده و نامحسوس کارآگاهان برای دستگیری عامل اصلی جنایت ادامه یافت. طولی نکشید که مخفیگاه وی شناسایی شد و این جوان ۳۵ ساله زیر چتر اطلاعاتی پلیس قرارگرفت و قاضی شعبه ۲۵۸ دادسرای عمومی و انقلاب نیز دستور‌های ویژه‌ای را برای دستگیری متهم به قتل صادر کرد، اما هنوز عملیات وارد مرحله جدید نشده بود که «علی-س» خود را درآخرین حلقه محاصره نامحسوس دید وتصمیم گرفت خود را تسلیم قانون کند. این بود که وی روز گذشته راهی دادسرا شد و در حضور قاضی خاکشور به وارد آوردن ضربه قمه به ناحیه سفیدران پراید سوار ۲۶ ساله اعتراف کرد.

تحقیقات بیشتر درباره علت و انگیزه این نزاع مرگبار شبانه با دستور‌های مقام قضایی در پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->