ادعای مجروح شدن حجت‌الاسلام نیری در حادثه تروریستی کاخ دادگستری تهران تکذیب شد سخنگوی قوه قضائیه: پیگیر دیگر عوامل ترور قضات دیوان عالی هستیم قاضی علی رازینی که بود؟ + بیوگرافی و سوابق قاضی محمد مقیسه که بود ؟ + بیوگرافی و سوابق پزشکیان در مراسم تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی حضور یافت (۲۹ دی ۱۴۰۳) | پزشکیان: اگر کشاورزان نبودند مردم نان شب نداشتند ستاد کل نیروهای مسلح: شبهه‌افکنی درباره علت شهادت آیت‌الله رئیسی مردود است توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ معاون اجرایی پزشکیان: پیگیر تصویب FATF هستیم اعتراف وزیر صهیونیست به ناگزیر شدن تل‌آویو به توافق پزشکیان مسکو را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ دی ۱۴۰۳) متن معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه منتشر شد (۲۸ دی ۱۴۰۳) پوتین: تجارت با ایران مهم است پزشکیان:‌ معاهده جامع ایران و روسیه،‌ فصل جدیدی در مناسبات دو کشور خواهد گشود گفتگوی تلفنی ترامپ و رئیس جمهور چین + جزئیات ایران و روسیه، معاهده مشترک جامع راهبردی امضا کردند + فیلم (۲۸ دی ۱۴۰۳) کابینه امنیتی و سیاسی اسرائیل توافق آتش‌بس را تصویب کرد واکنش اتحادیه اروپا به معاهده جامع میان ایران و روسیه واکنش ماکرون به اشغالگری رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان پاکستان بار دیگر ماهواره‌ بومی خود را با کمک چین به فضا فرستاد + فیلم رئیس جمهور روسیه: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند نخست‌وزیر روسیه: سفر پزشکیان به مسکو اهمیتی تاریخی دارد رئیس جمهور در دیدار با پوتین: ارتباط با روسیه را حیاتی، حساس و راهبردی می‌دانیم امام جمعه مشهد: حجاب، تضمین مصونیت زن در نقش‌آفرینی اجتماعی است | مقاومت مردم غزه، اسرائیل را به ذلت کشاند دیدار هیئتی از اتحادیه اروپا با الجولانی پزشکیان به بنای یادبود سرباز گمنام روسیه ادای احترام کرد+ فیلم ۲۱ سال حبس برای عمران خان و همسرش مرحله اول توافق آتش‌بس غزه از عصر یکشنبه (۳۰ دی ۱۴۰۳) آغاز می‌شود
سرخط خبرها

گزارش وزارت خارجه درباره نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس

  • کد خبر: ۳۰۵۵۰۸
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱
گزارش وزارت خارجه درباره نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
گزارش سالانه وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس با استناد به مصوبه سال ۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئوس اصلی گزارش سالانه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس طی نشستی با حضور دکتر حکیمی مشاور رئیس قوه قضائیه و معاون قضایی ستاد حقوق بشر، عیسی کاملی مدیر کل آمریکا و محسن عمادی دستیار مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه با حضور خبرنگاران حوزه سیاست خارجی تشریح شد.

تبصره سوم قانون «افشای نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس در جهان امروز»، مصوبه سوم اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه را موظف به تهیه گزارش سالانه نقض حقوق بشر در ایالات متحده آمریکا و انگلیس نموده است.

بر همین اساس و با هدف انجام تکالیف مندرج در این قانون، وزارت امور خارجه تلاش نموده تا در دو گزارش پیش رو، با استناد به آخرین گزارش‌های رسمی سازمان‌ها و نهاد‌های متعدد حقوق بشری وابسته به سازمان ملل متحد و نیز منابع معتبر و در دسترس بین‌المللی، بخشی از موارد نقض حقوق بشر توسط این دو کشور را در سطح داخلی و بین‌المللی به ویژه با تاکید بر حوزه‌هایی همچون زنان، مهاجران و نیز نژادپرستی نهادینه شده در ایالات متحده آمریکا و انگلیس در سال ۲۰۲۴ میلادی (دوره یکساله منتهی به سپتامبر ۲۰۲۴) مورد بررسی و تدقیق قرار دهد. 

بدیهی است موارد ذکر شده در این گزارش‌ها، شامل تمامی موضوعات و موارد نقض حقوق بشر توسط این کشور‌ها نبوده و تنها سعی شده است تا متقن‌ترین و پررنگترین موارد با استناد به آمار و گزارشات موجود ذکر شود.

براساس گزارش نقض حقوق بشر توسط ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۴، برجسته‌سازی موارد نقض حقوق بشر در آمریکا به منظور آشکار کردن عدم صداقت دولتمردان آمریکایی در احترام به حقوق بشر و بی اعتنایی آنان به حقوق بین الملل بشر که قربانیان زیادی را در ایران و سایر کشور‌ها بر جای گذاشته، وظیفه همه کشور‌های مستقل و آزاده می‌باشد. 

در طول سال ۲۰۲۴ اقدامات ضدحقوق بشری آمریکا در سطح بین‌المللی و ریاکاری این کشور در ادعای سردمداری حقوق بشر در جهان، استفاده ابزاری از حقوق بشر در جهت مداخله و همدستی با رژیم صهیونیستی در نقض حقوق بشر فلسطینیان، نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایات مکرر برای حفظ سیستم آپارتاید صهیونیستی، وضع ظالمانه اقدامات قهرآمیز یکجانبه، انتقال تسلیحات و حمایت از گروه‌های تروریستی تداوم داشته است. حمایت بی قید و شرط آمریکا و سایر دولت‌های غربی از رژیم صهیونیستی منطقه غرب آسیا را به بحرانی‌ترین نقطه جهان در مقوله نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین به ویژه زنان و کودکان در نتیجه جنگ افروزی رژیم صهیونیستی تبدیل کرده است. آمریکا در حمایت همه جانبه و بی‌حد و حصر از رژیم صهیونیستی تمامی قوانین بین‌المللی و گزارش‌ها و بیانیه‌ها و مواضع نهاد‌های حقوق بشری را نادیده انگاشته و به سخره گرفته و اعتبار کلیه اسناد بین‌المللی حقوق بشری را زیر سوال برده است.

همچنین، براساس گزارش نقض حقوق بشر توسط انگلیس در سال ۲۰۲۴، اقدامات و عملکرد ضدحقوق بشری دولت انگلیس در سطح داخلی و بین‌المللی همچنان مورد انتقاد نهاد‌های حقوق بشری سازمان ملل، شورای اروپا و مدافعان حقوق بشر است، از جمله انتقاد‌ها به تبعیض نژادی سیستماتیک در انگلیس که یکی از پرتکرارترین موارد نقض حقوق بشر در این کشور است. 

بارزترین مورد نقض حقوق بشر توسط این کشور، در رابطه با فلسطین است. انگلیس با ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی و حمایت‌های مالی و پشتیبانی‌های امنیتی و فناورانه، ضمن همدستی با رژیم اشغالگر در ادامه نقض حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، نقش مستقیم و غیرمستقیم در ارتکاب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و جنایت نسل‌کشی در فلسطین اشغالی داشته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->