راه‌اندازی پویش‌های رسانه‌ای در اربعین ۱۴۰۴ | بیمه هر زائر اربعین حدود ۱۴۰ هزار تومان است سنگربانی مقاومت در سکوت | درباره سرلشکر محمدسعید ایزدی که به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه در جنگ ۱۲ روزه برگزار می‌شود آشنایی با نشانه‌های نفاق در قرآن که برای امروز ما آموزنده است تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تشکیل شبکه مدرسان آموزش عمومی قرآن سومین اعتکاف علمی «دارالعلم» در حرم امام رضا (ع) برگزار می‌شود نگارخانه رضوان میزبان آثار خوشنویس مشهدی معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: مراسم دهه اول محرم در مناطق تلفیقی ساماندهی شد آخرین آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه (۲۳ تیر ۱۴۰۴) فعالیت ۲۰ دفتر امانت چادر ویژه زائران خواهر در مبادی ورودی حرم امام‌رضا(ع) آخرین دست‌نوشته سردار شهید غلامعلی رشید منتشر شد + عکس طرح «میز خدمت حقوقی» در مساجد، گامی برای کاهش اختلافات و هزینه‌های دادرسی شهیدی که حتی زنجیر طلای همسرش را وقف مجاهدت کرد رعایت حجاب، چه با رغبت و چه از سر وظیفه‌، عملی ارزشمند است روایت سردار کارگر از ساده‌زیستی دختر شهید سرلشکر باقری آغاز ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ از پایان هفته جاری شهدای رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه به ۱۲ نفر افزایش یافت + اسامی تردد ۱۵ هزار زائر از مرز خسروی از ابتدا تا نیمه ماه محرم ۱۴۰۴ حمایت علمای جامع مدرسین حوزه علمیه قم در محارب خواندن تهدیدکنندگان مرجعیت سردار شهید حاجی زاده حاضر بود لباس پاسداری خود را با چه چیزی عوض کند؟ + فیلم
سرخط خبرها

ام‌البنین(س) پرورش‌دهنده پرچمدار کربلا بود | سربازی ولایت‌مدار در کسوت مادری

  • کد خبر: ۳۰۵۵۵۴
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
ام‌البنین(س) پرورش‌دهنده پرچمدار کربلا بود | سربازی ولایت‌مدار در کسوت مادری
ولایت‌مداری از فضائل ویژه حضرت‌ ام‌البنین(س) بود به طوری که با شنیدن خبر شهادت فرزندانشان در کربلا فرمودند «فرزندانم و هر آنچه زیر آسمان کبود است، به فدای حسین باشد».

یک استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص فضائل‌ ام‌البنین(س)، با بیان اینکه ولایت‌مداری‌ ایشان را می‌توان از منش و رفتارشان در عصر امام علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین (ع) دریافت، می‌گوید: ایشان همواره مدافع حریم ولایت بود و در بزنگاه‌های حساس، با بخشش و ایثار ارزشمندترین دارایی‌هایش، دِین خود را به امام زمان خویش ادا کرد.

انسیه‌سادات فخری در خصوص معرفی شخصیت ‌ام‌البنین(س) بیان می‌کند: «فاطمه بنت حِزام» مشهور به‌ «ام‌البنین»، از قبیله بنی‌کلاب بود. پدرش مردی شجاع و دلیر و راستگو بود و از نمودهای شرافت در میان عرب به شمار می‌رفت.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ویژگی‌های شخصیتی این بانوی گرامی باعث شده که به عنوان یکی از زنان ولایت‌مدار در طول تاریخ شناخته شود، می‌گوید: ولایت‌مداری‌ ام‌البنین(س) را باید در سخنان و واکنش‌های او در مواجهه با امیرالمؤمنین(ع) و امام‌حسین(ع) و رویداد‌ها و جنایاتی که در کربلا واقع شد، مشاهده کرد.

وی می‌گوید: یکی از نتیجه‌های آگاهی و محبت، حس وفاداری به عزیزان است و در زندگی‌ ام‌البنین‌(س) این وفاداری در سخنان او پس از شهادت مولای متقیان علی(ع) مشهود است.

فخری ادامه می‌دهد: وفاداری‌ ام‌البنین(س) به همسر بزرگوار خویش به حدی است که پس از شهادت حضرت‌علی‌(ع) با آنکه جوان بود، اما به احترام آن حضرت و برای حفظ حرمت او، تا پایان عمر ازدواج نکرده و همسر دیگری را اختیار نمی‌کند؛ با آنکه مدتی نسبتاً طولانی (بیش از بیست سال) پس از آن حضرت زنده بود.

صبر و تسلیم در مسیر ولایت

وی اظهار می‌کند: حضرت‌ ام‌البنین(س) سربازی برای ولایت بود که در کسوت مادری قرار داشت؛ این امر را می‌توان از منش و رفتار این حضرت در عصر امام‌علی‌(ع)، امام‌حسن‌(ع) و امام‌حسین (ع) دریافت که همواره مدافع حریم ولایت بود و در بزنگاه‌های حساس، با بخشش و ایثار ارزشمندترین دارایی‌هایش، دِین خود را به امام زمان خویش ادا کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه می‌گوید: اهل بیت (ع) نیز برای ایشان جایگاهی والا قائل بودند تا جایی که حضرت زینب کبری (س) پس از واقعه کربلا و رسیدن به مدینه، به دیدار حضرت ‌ام‌البنین‌(س) رفت و شهادت چهار فرزندش را به ایشان تسلیت گفت و همچنین در اعیاد برای عرض تسلیت نزد ایشان می‌رفتند.

وی حضرت ‌ام‌البنین(س) را پرورش‌دهنده پرچمدار کربلا می‌داند و می‌گوید: سِمَتِ مادری، برای شخصیتی همچون عباس ابن علی (ع) که پرچمدار صحرای سوزان کربلا بود، افتخار بزرگی است که نصیب بانوی شایسته‌ای همچون ایشان شده است‌. فرزندی همچون ابوالفضل العباس(ع) باید در دامان مادری پاک‌طینت و نیکوسیرت پرورش یافته باشد که چنان رشادت‌ها و شجاعت‌های بی‌نظیری را از خود بر جای گذارد که تاریخ همتای ایشان را به خود ندیده یا به‌ندرت دیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->