بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است

  • کد خبر: ۳۰۵۶۱۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است
عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور گفت: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

دکتر زهرا شیخی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به مناسبت روز پژوهش، با بیان اینکه پیشرفت علمی و در نهایت اجرایی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، اظهار کرد: در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

وی با بیان اینکه بدون انجام پژوهش امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود، تصریح کرد: تمام آنچه به عنوان پیشرفت علوم در دوره‌های گوناگون تاریخ می‌شناسیم، حاصل تلاش و پشتکار افرادی بوده که در کار خود رویکردی پژوهش محور و کاربردی داشته‌اند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیت‌های تحقیقات آنان بوده است.

عضو انجمن بین المللی لنفولوژی آمریکا بیان کرد:: در جهان امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هرجامعه به شمار می‌رود، معیار سنجش سطح دانایی به میزان تولید و کاربرد اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.

شیخی ادامه داد: تحقیق و پژوهش، مسیری برای یافتن بهترین راهکار‌های ممکن برای حل مسائل موجود در عرصه‌های مختلف زندگی و راهی برای گسترش مرز‌های دانش وگشودن افق‌های تازه برای آیندگان در جنبه‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه تحولات زندگی بشر امروز نشان از گسترش روز افزون اهمیت علم و تحقیق داشته است بیان کرد: به ویژه در کشور‌های صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فن‌آوری و شتاب‌دهی برای توسعه، عمده توجه خود را مصروف تقویت و ارتقای بخش پژوهش کرده‌اند؛ از این روست که می‌توان گفت بین پیشرفت بخش پژوهش و شتاب توسعه در هر کشور ارتباط مستقیم وجود دارد.

عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: نقش پژوهش در پیشرفت همه جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک پیشران در همه حوزه‌ها اعم از پزشکی، فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست؛ اما علی رغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواری‌های ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->