ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است

  • کد خبر: ۳۰۵۶۱۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است
عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور گفت: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

دکتر زهرا شیخی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به مناسبت روز پژوهش، با بیان اینکه پیشرفت علمی و در نهایت اجرایی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، اظهار کرد: در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

وی با بیان اینکه بدون انجام پژوهش امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود، تصریح کرد: تمام آنچه به عنوان پیشرفت علوم در دوره‌های گوناگون تاریخ می‌شناسیم، حاصل تلاش و پشتکار افرادی بوده که در کار خود رویکردی پژوهش محور و کاربردی داشته‌اند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیت‌های تحقیقات آنان بوده است.

عضو انجمن بین المللی لنفولوژی آمریکا بیان کرد:: در جهان امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هرجامعه به شمار می‌رود، معیار سنجش سطح دانایی به میزان تولید و کاربرد اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.

شیخی ادامه داد: تحقیق و پژوهش، مسیری برای یافتن بهترین راهکار‌های ممکن برای حل مسائل موجود در عرصه‌های مختلف زندگی و راهی برای گسترش مرز‌های دانش وگشودن افق‌های تازه برای آیندگان در جنبه‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه تحولات زندگی بشر امروز نشان از گسترش روز افزون اهمیت علم و تحقیق داشته است بیان کرد: به ویژه در کشور‌های صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فن‌آوری و شتاب‌دهی برای توسعه، عمده توجه خود را مصروف تقویت و ارتقای بخش پژوهش کرده‌اند؛ از این روست که می‌توان گفت بین پیشرفت بخش پژوهش و شتاب توسعه در هر کشور ارتباط مستقیم وجود دارد.

عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: نقش پژوهش در پیشرفت همه جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک پیشران در همه حوزه‌ها اعم از پزشکی، فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست؛ اما علی رغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواری‌های ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->