بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان

  • کد خبر: ۳۰۵۷۰۶
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان
جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای یک پدر و مادر دیدن اینکه فرزندشان دچار ناامیدی، آسیب یا تنش شدید شده باشد، بسیار دشوار است و معمولا والدین خیلی سریع تلاش می‌کنند تا این احساسات کودک را از بین ببرند، اما این کار تنها باعث تشدید احساسات منفی در آنها خواهد شد. اگر کودک شما احساس کند که احساسات‌اش مورد تایید قرار گرفته، احساس آرامش شگفت‌انگیزی به او دست خواهد داد. جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

چرا این جمله کمک‌کننده است؟

برای کودکان، تصدیق والدین می‌تواند مانند یک راه نجات عاطفی باشد. آنها ممکن است کلماتی برای بیان احساسات خود نداشته باشند، اما شنیدن اینکه سختی آنها را درک می‌کنید به آنها کمک می‌کند کمتر احساس تنهایی کنند.

نکاتی برای استفاده از این جملاتی با این مفهوم که احساسات آنها را درک کرده و می‌پذیرید.

۱_ احساسات خود را کنترل کنید

هنگامی که فرزند شما در حال پریشانی است، غریزه شما ممکن است با ناامیدی واکنش نشان دهد. با این حال، یک لحظه نفس کشیدن قبل از صحبت می‌تواند تفاوت را ایجاد کند. وقتی آرامش را الگو می‌کنید، به فرزندتان کمک می‌کنید تا آرام شوند. به یاد داشته باشید، آنها از شما الگو می‌گیرند، اگر شما نشان دهید که آرام هستید، احتمال بیشتری دارد که از این روش پیروی کنید.

۲_ بعد از حرف زدن مکث کنید

پس از گفتن جملاتی از این دست، مکث کنید و به کودک خود فرصت دهید تا کلمات را بشنود و هضم کند. این موضوع به خاطر این است که به آنها نشان دهید مایل هستید در این پریشانی کنار آنها باشید، بدون اینکه آنها را تحت فشار قرار دهید تا احساس بهتری داشته باشند. پریشانی‌ها اغلب زمان می‌برد تا فروکش کنند. مکث کردن شما زمانی را برای آشکار شدن ایمنِ احساسات کودک شما فراهم می‌کند. پس با کمی مکث می‌توانید اثر بهتری روی کودک‌تان داشته باشید.

۳_ ارائه همدلی به جای راه‌حل

ارائه کلمات همدلانه می‌تواند به او کمک کند که حتی بیشتر درک شود. به عنوان مثال ممکن است بگویید، الان حالت خوب نیست و این اشکالی ندارد. این جمله باعث می‌شود کودک احساسات‌اش مورد احترام قرار گیرند، به جای اینکه از او خواسته شود آنها را نادیده بگیرد. کودک شما باید احساس کند که شما طرف او هستید نه اینکه بخواهید به او ثابت کنید که اشتباه می‌کند که احساسات منفی دارد. استفاده مکرر از این شیوه برخورد به مرور زمان بیشتر از قبل روی کودکان تاثیر خواهد گذاشت. زمانی که احساس می‌کنید احساسات فرزندتان غیر قابل کنترل است، به یاد داشته باشید که این شیوه برخورد می‌تواند لنگر قدرتمندی از اعتماد و اعتبار برای او باشد. هنگامی که کودک احساس می‌کند دیده می‌شود، اغلب نیازی به انجام آنچنان شدید برای شنیده شدن ندارد. به صبر، تمرین و همدلی می‌توانید به آنها و خودتان کمک کنید تا در لحظات پریشانی عاطفی، سواحل آرام‌تری پیدا کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->