تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه
سرخط خبرها

پادتن‌سازی در بدن تمام بیماران بهبودیافته کرونا

  • کد خبر: ۳۰۵۷۲
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
پادتن‌سازی در بدن تمام بیماران بهبودیافته کرونا
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، بدن تمام بیمارانی که از کرونا بهبود یافته‌اند، یک پادتن خنثی کننده تولید می‌کند که این ویروس را بی اثر می‌سازد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه اینترنتی اسپرینگ، این مطالعه ایمونولوژی که بر روی ۱۴۹ بیمار بهبود یافته از کووید۱۹ انجام شد، نشان می‌دهد سیستم ایمنی بدن تمام این بیماران قادر به تولید پادتن است، اما سطح آن در همه متفاوت است. سطح این آنتی‌بادی در همه ممکن است به اندازه‌ای نباشد که تضمین کند دیگر به این ویروس آلوده نخواهند شد.

 

 این مطالعه همچنین نشان داد که با وجود اختلاف گسترده در سطح پادتن بیماران بهبود یافته، بدن بسیاری از آنها برای مبارزه با ویروس SARS-CoV-۲ ایمنی طبیعی ایجاد کرده بود.

 

برخی پادتن‌ها نسبت به بقیه مؤثرترند

بسیاری از پادتن ‌ها می توانند به سطح ویروس بچسبند و آن را غیر فعال سازند، اما تنها برخی پادتن‌ها قادر به خنثی سازی عامل عفونی از طریق مسدود کردن آن از طریق سلول‌های مهاجم هستند.

 

پروفسور «مایکل نوسنزوویگ» که در نوشتن این مطالعه همکاری داشته است، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که تقریبا بدن همه بیماران بهبود یافته از کرونا می توانند پادتن بسازند؛ این موضوع خبر خوبی برای ساخت واکسن است. 

 

وی افزود: این بدان معناست که اگر بتوان واکسنی ساخت که این پادتن های خاص را استخراج کند، در آن صورت این واکسن احتمالا برای بسیاری از افراد مؤثر است و کارایی خواهد داشت.

 

این محقق خاطر نشان کرد: اما تأثیر پادتن‌ها در خنثی کردن ویروس کرونا در ۳۳ درصد از بیماران مورد مطالعه قابل تشخیص نبود. این امکان وجود دارد که سیستم ایمنی بدن آن‌ها قبل از اینکه سلول‌های تولید‌کننده پادتن درگیر شود، با این عفونت سر و کار داشته است.

 

بیشتر افراد شرکت کننده در این مطالعه مقادیر اندکی از پادتن خنثی کننده را در بدن خود داشتند و تنها یک درصد آنها فعالیت خنثی کننده بالایی داشتند.

 

دکتر «دیوید روبیانی» نویسنده اول این مطالعه نیز گفت: مانند سایر بیماری ها هر فردی واکنش متفاوتی نشان می دهد. برخی افراد واکنش ضعیف و برخی واکنش متوسطی دارند. همچنین کسری از افراد هم هستند که واکنش‌های استثنایی دارند. 

 

وی افزود: این یک درصد استثنا از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا این احتمال وجود دارد که متخصصان بتوانند این سلول‌های ایمنی کمیاب را که واکنش‌های استثنایی ایجاد می کند؛ شناسایی کنند. سپس آنها می توانند پادتن‌ها را از این سلول‌ها کپی کرده و دارویی تولید کنند که بتواند همان دفاع قدرتمند را در انسان‌های دیگر تقلید کند.

 

به گفته این محقق، این یک درصد استثنا پادتن‌های مختلفی تولید می‌کنند، اما فقط ۴۰ پادتن مسئول خنثی کردن این ویروس هستند و از میان آن‌ها مشخص شده است که ۳ پادتن خاص بیشترین تأثیر را علیه کووید۱۹ دارد.

 

محققان اکنون برای ساخت داروهایی به منظور درمان کرونا و یا پیشگیری از این بیماری محور توجه خود را بر این ۳ پادتن متمرکز کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->