نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

طرح توسعه۳ میدان مشترک نفتی در شورای اقتصادی دولت تصویب شد

  • کد خبر: ۳۰۵۷۸۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
طرح توسعه۳ میدان مشترک نفتی در شورای اقتصادی دولت تصویب شد
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش بنیان و انتقال فناوری‌های نوین و روز دنیا در اجرای طرح‌ها، اولویت و راهبرد دولت چهاردهم است،گفت: پیش از الزام قانونی پیوست فناوری در اجرای طرح‌ها باید باور و فرهنگ بهره‌گیری از توان ساخت داخلی اقلام پرکاربرد فناورانه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور نهادینه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف صبح امروز دوشنبه ۲۶ آذر در نهمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ با تأکید بر اینکه وزرای دولت چهاردهم در بهره گیری از توان شرکت‌های دانش بنیان پیشتاز هستند، گفت: قطع وابستگی کشور به فناوری‌های سایر کشورها تنها با کمک استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی و پژوهشی امکان پذیر است و تجربه سالیان گذشته نشان داده است این شرکت‌ها در همه زمینه‌ها درخشیده اند.

وی تصریح کرد: هزینه‌های عدم بهره گیری از فناوری‌های روز جهان و تکیه بر توان علمی داخلی با وجود جوانان نخبه و تحصیل کرده ایرانی در اقتصاد کشور طی سالیان گذشته مشهود است و پیوست فناوری در تمامی طرح‌ها علاوه بر الزام قانونی یک نیاز اساسی و مبرم کشور است تا زمینه رشد این شرکت‌های دانش بنیان نیز فراهم شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اجرای هرچه سریع تر طرح‌های وزارت نفت در میادین مشترک نفتی با توجه به تأثیر اساسی آن در اقتصاد و درآمدهای کشور و با بیان اینکه توسعه میادین مشترک نفتی راهبرد دولت چهاردهم است، گفت: در دولت چهاردهم به دنبال عددسازی و ارائه آمار صرف نیستیم و می‌خواهیم به دور از شعارزدگی عمل کنیم و خوشبختانه وزرای دولت در هماهنگی و همکاری کامل با یکدیگر هستند.

عارف همچنین به اجرای طرح‌های بهبود و افزایش تولید میادین مشترک آذر در ایلام و میدان نفتی مسجدسلیمان اشاره و تصریح کرد: مردم مسجد سلیمان حق بزرگی به گردن کشور دارند و همچنین مردم غیور ایلام در هشت سال دفاع مقدس دفاع جانانه‌ای در برابر دشمنان بعثی کشور داشتند و وظیفه دولت است تا در اجرای طرح‌های بزرگ نفتی توجه ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌ها به ویژه جاده‌ها و خدمات عمومی مردمان این منطقه داشته باشد.

همچنین در این جلسه که رئیس سازمان برنامه و بودجه، سخنگوی دولت، معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، دبیر هیأت دولت، وزرای نفت و جهاد کشاورزی و رئیس کل بانک مرکزی حضور داشتند، سه طرح توسعه میادین نفتی آزادگان، آذر و مسجدسلیمان با سرمایه گذاری مستقیم ۱۲ میلیارد دلاری و تعیین محل تأمین این سرمایه گذاری به تصویب رسید که این قراردادها بلندمدت بوده و در طول زمان قرارداد مجموعاً درآمدی در حدود ۱۴۰ میلیارد دلار برای دولت ایجاد خواهد کرد و در اجرای این طرح‌ها استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی و دانش بنیان دیده شده است.

طرح «توسعه، بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری میدان مشترک نفتی آزادگان» با پیشنهاد وزارت نفت و به‌عنوان بزرگترین پروژه‌های نفتی کشور با هدف تولید برآوردی تجمعی اضافی حدود هزار و ۷۶۵ میلیون بشکه طی سه سال نیز به تصویب اعضای شورای اقتصاد رسید.

همچنین طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری و اضافه شدن ۱۷۷ میلیون بشکه تولید نفت در طی ۲۰ سال قرارداد به ظرفیت تولید نفت کشور دستور دیگر جلسه بود که به تصویب اعضا رسید.

در ادامه این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، طرح «توسعه و بهره برداری یال شمالی میدان نفتی مسجد سلیمان» با سرمایه گذاری ۲۵۷ میلیون دلاری و هدفگذاری افزایش تولید ۲۱ میلیون بشکه نفت طی ۲۰ سال قرارداد مصوب شد.

اصلاح مصوبه مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۴ شورای اقتصاد در خصوص تعدیل نرخ عوارض آزادراهی دولتی کشور از دیگر مصوبات این جلسه بود که با رویکرد عدالت در دریافت عوارض آزادراهی بر اساس میزان پیمایش به تصویب اعضا رسید و در این راستا پرداخت عوارض آزادراهی بر اساس میزان پیمایش در آزادراه محاسبه خواهد شد و همچنین کاربران دایمی و شخصی آزادراه و کاربران عمومی بر اساس میزان تردد در ماه مشمول تخفیف خواهند شد.

در راستای این مصوبه و با هدف کاهش تصادفات و تلفات ناشی از تلفات جاده‌ای مقرر شد از طریق هوشمندسازی سامانه‌ها و فناوری ها، دیجیتال سازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بخشی از منابع حاصل از افزایش عوارض آزادراهی به منظور توسعه فناوری و سامانه‌ای با اولویت استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان صرف شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->