گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است
سرخط خبرها

عارف: نیازمند همفکری نخبگان سیاسی از طیف‌های گوناگون کشور هستیم

  • کد خبر: ۳۰۶۵۰۰
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
عارف: نیازمند همفکری نخبگان سیاسی از طیف‌های گوناگون کشور هستیم
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم از راهکارهای تفکرات مختلف در کشور برای حل چالش‌های کنونی استقبال می‌کند، تصریح کرد: «دولت وفاق ملی نیازمند همفکری با نخبگان سیاسی کشور از طیف‌های مختلف است و این نیاز با توجه به شرایط کنونی کاملاً احساس می‌شود.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف در دیدار با اعضای هیئت‌رئیسه جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد، افزود: «مدیران دولت باید پایبند به گفتمان وفاق ملی باشند.»

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی دکتر پزشکیان تأکید کرد: «رئیس‌جمهور اگر در موضوعی به نتیجه‌ای برسد که به نفع کشور است، قطعاً ایستادگی می‌کند و نمونه بارز آن را طی روز‌های اخیر مشاهده کردیم.»

عارف همچنین به ناترازی‌های کشور، از جمله بحران برق اشاره کرده و خاطرنشان کرد: «یکی از راهکار‌های مؤثر برای رفع این ناترازی‌ها، حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و به‌ویژه انرژی خورشیدی است که دولت چهاردهم برای تولید برق از این منابع، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را اتخاذ کرده است.»



وی با اشاره به بحران جدی آب در آینده تصریح کرد: «باید نخبگان، مدیران و متخصصان علمی و دانشگاهی در این زمینه چاره‌اندیشی کنند و به دولت کمک نمایند.»

معاون اول رئیس‌جمهور، دیدار‌های دوجانبه خود با امیر قطر و ولیعهد عربستان را بسیار مثبت و راه‌گشا دانست و با تأکید بر اهمیت و ضرورت بهبود روابط سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های جهان، به‌ویژه کشور‌های همسایه و منطقه، گفت: «فضای خوبی برای همکاری با کشور‌های منطقه در دولت چهاردهم ایجاد شده است.»

وی با اشاره به شرایط فعلی کشور، و شباهت­های آن با برخی مقاطع بعد از انقلاب اسلامی ادامه داد: «هنر دولت این است که مشکلات و چالش‌های اساسی را که گریبانگیر دولت شده است را به افکار عمومی جامعه منتقل نکند. ذات دولت چهاردهم «نگفتن» و «حل کردن مسائل» است.»

عارف با اشاره به مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری تصریح کرد: «در انتخابات گذشته، نیمی از جامعه آگاهانه به میدان نیامدند و نخبگان باید برای این عدم مشارکت ۵۰ درصدی، راهکار و راه‌حل ارائه دهند. زیرا سرمایه اجتماعی برای نظام جمهوری اسلامی ایران، مسئله‌ای مهم است و بخشی از جامعه که در انتخابات شرکت نکردند، باید به‌عنوان سرمایه اجتماعی حفظ شوند.»

معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص مسئله قاچاق سوخت در کشور تصریح کرد: «دولت چهاردهم با جدیت پیگیر جلوگیری از قاچاق و مقابله با مافیای سوخت است و توجه به این مسائل بسیار حیاتی است.»



وی در ارتباط با مسئله گزینش در به‌کارگیری و استخدام نیرو‌ها تأکید کرد: «نباید به‌گونه‌ای باشد که نظام از خدمات نخبگان محروم و حرمت مدیران مخدوش شود. متأسفانه تاکنون این‌گونه بوده و این روند نیازمند اصلاح است.»

عارف همچنین رابطه خوب سه قوه را فرصتی خوب برای همکاری‌های منجر به توسعه و پیشرفت کشور توصیف کرد.

در ابتدای این دیدار، رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه جبهه اصلاحات ایران به تبیین نقطه‌نظرات خود در مورد کشور، از جمله تحولات منطقه، لزوم تعامل سازنده در عرصه روابط بین‌الملل در راستای منافع ملی و مردم، ضرورت گفتگوی بی‌واسطه با مردم، تقویت اجماع نخبگانی و تقویت ایده محوری دولت پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->