اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی در مورد آخرین مهلت پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ کارگران فساد مالی متهمان پرونده گروه رستمی‌صفا به‌جای اشتغال‌زایی ۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴ دستگیری جاعلان نشان تجاری لوازم آرایشی در تهران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) سراج: بسیاری از ایرانیان خارج از کشور تمایل به بازگشت دارند قتل کارگر افغانستانی توسط همکارانش در جنوب تهران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) بهروز آذر: زنان تنها ۳ درصد از زندانیان کشور را تشکیل می‌دهند ستاد دیه کشور: هیچکس برای حادثه رانندگی زندانی نیست تصادف در جاده تایباد با یک کشته و ۲ مصدوم (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تعطیلی بوستان‌های خورشید، وکیل‌آباد، کوه‌پارک، کوهشار و رودپارک مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) دستگیری عامل تیراندازی در نیشابور (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت ۳۶ بیمارستان مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۴ رئیس جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی خبر داد: فعالیت ۳۹ پایگاه امدادونجات جاده‌ای در ایام نوروز ۱۴۰۴ پیش‌بینی ۵۸۰ هزار نفرشب اقامت در مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۴ تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رزم آرا؛ مسئله نفت و آخرین خون دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص کاهش جمعیت کیفری مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی خبر داد: پیش‌بینی ۲۷ مرکز با ظرفیت ۷۰۰۰ نفر برای پذیرایی از معتادان متجاهر جزئیات تازه از حادثه جان‌باختن ۶ کوهنورد در ارتفاعات بانه (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) نحوه ارائه خدمت واحد‌های صنفی و رستوران‌های اطراف حرم امام‌رضا(ع) در ماه رمضان ۱۴۰۳ شیوع گسترده بیماری‌های تنفسی در بین کودکان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) روزه‌داری ایمن | غذا‌های بسیار شیرین و چرب ممنوع ماجرای فوت یک دانش آموز نخبه بر اثر قطعی برق چه بود؟ معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: پیک ورود زائران به مشهد بعد از شب‌های قدر خواهد بود | رویکرد ملی و کلان به موضوع زیارت باید مورد توجه باشد+ فیلم کشف ۱.۵ کیلوگرم طلای تقلبی در استان‌های فارس و زنجان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) دستگیری سارقان مسلح تهران در سرقت از طلافروشی کشف ۷۰۰ دستگاه کامپیوتر مسروقه خودرو در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) سهم ۲۷ درصدی حوادث ترافیکی در آمار مرگ‌ومیر خراسان رضوی خشکسالی ۴۰ درصد زمین‌های قابل کشت جهان را تحت تأثیر قرار داده است هشدار فراجا درباره کلاهبرداری‌ها تحت عنوان آژانس‌های مسافرتی و تور‌های گردشگری
سرخط خبرها

۵ نکته کلیدی برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا

  • کد خبر: ۳۰۵۹۳
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
۵ نکته کلیدی برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا
برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا این ۵ نکته کلیدی را به خاطر بسپارید.

به گزارش شهرآرانیوز این نکات عبارتند از:


۱. تمیزکاری


• دست‌های خود را پیش از کار با مواد غذایی و در هنگام تهیه غذا‌ها بشویید
• دست‌های خود را پس از رفتن به توالت بشویید
• همه سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه غذا‌ها را بشویید و ضد عفونی کنید
• آشپزخانه و مواد غذایی را در برابر حشرات، آفت و جانوران دیگر محافظت کنید


درحالی‌که بیشتر میکروارگانیسم‌ها منجر به بیماری نمی‌شوند، اما میکروارگانیسم‌های خطرناکی وجود دارند که در خاک، آب، حیوانات و انسان‌ها یافت می‌شوند. این میکروارگانیسم‌ها روی دست‌ها، دستمال‌ها و تجهیزات آشپزخانه وجود دارند، به خصوص روی تخته‌های گوشت، و با کوچک‌ترین تماسی می‌توانند به مواد غذایی منتقل شود و منجر به بیماری‌های غذایی شوند.

 

۲. مواد غذایی پخته و خام را از یکدیگر جدا کنید


• گوشت، مرغ، و ماهی خام را از غذا‌های پخته جدا کنید.
• از تجهیزات و ابزار‌های جداگانه‌ای (مانند چاقو و تخته گوشت جداگانه) برای کار با غذا‌های خام استفاده کنید.
• مواد غذایی را در ظروف مناسب قرار دهید تا از تماس میان مواد غذایی خام و آماده جلوگیری شود.


مواد غذایی خام و بخصوص گوشت چهارپایان، مرغ و ماهی ممکن است حاوی میکروارگانیسم‌های خطرناکی باشد که در هنگام آماده سازی و ذخیره سازی مواد غذایی به آن‌ها منتقل شوند.

 

۳. کاملا بپزید


• بخصوص گوشت قرمز، ماهی و مرغ و تخم‌مرغ را کامل بپزید
• غذا‌هایی مانند سوپ را به دمای جوش برسانید تا اطمینان حاصل شود که دمای آن‌ها از ۷۰ درجه عبور کرده است. برای گوشت قرمز و مرغ، سوپ آن‌ها باید شفاف باشد نه صورتی. به‌طور ایده‌آل می‌توانید از یک دماسنج استفاده کنید.
• در هنگام گرم کردن نیز باید مواد غذایی پخته شده را به طور کامل گرم کنید.


کامل پختن مواد غذایی منجر به کشته شدن همه میکروارگانیسم‌های خطرناک می‌شود. مطالعات نشان داده است که پختن مواد غذایی را بیش از ۷۰ درجه می‌تواند از ایمنی مصرف آن اطمینان حاصل کند. مواد غذایی که نیازمند توجه بیشتر هستند شامل گوشت خرد شده، کباب رول، تکه‌های بزرگ گوشت و مرغ کامل می‌باشند.

 

۴. مواد غذایی را در دمای مناسب نگهدارید


• مواد غذایی پخته شده را برای بیشتر ذو ساعت در دمای اتاق نگذارید.
• همه مواد غذایی پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال (ترجیحاً زیر پنج درجه سانتی‌گراد) نگه دارید
• مواد غذایی پخته شده را پیش از سرو کردن به درستی گرم کنید (بیش از ۶۰ درجه سانتی‌گراد)
• مواد غذایی را به مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید
• مواد غذایی منجمد را در دمای اتاق یخزدایی نکنید


میکروارگانیسم‌ها می‌توانند در صورت قرارگیری مواد غذایی در دمای اتاق به سرعت تکثیر شوند. با نگهداشتن مواد غذایی در زیر پنج درجه یا بالای ۶۰ درجه گرما رشد میکروارگانیسم کند می‌شود و یا متوقف می‌گردد. برخی از میکروارگانیسم‌های خطرناک در زیر ۵ درجه هم زنده هستند.

۵. از آب و مواد خام ایمن استفاده کنید


• از آب ایمن استفاده کنید یا آب را به گونه‌ای فراوری کنید که ایمن شوند
• مواد غذایی تازه و کامل (خرد نشده) را انتخاب کنید
• برای ایمنی بیشتر، از مواد غذایی فراوری شده مانند شیر پاستوریزه، استفاده کنید
• میوه‌ها و سبزیجات را در صورتی که خام خورده می‌شوند کامل بشویید
• از مواد غذایی پس از تاریخ انقضای آن‌ها استفاده نکنید


مواد خام، مانند آب و یخ، ممکن است دارای مواد شیمیایی و میکروارگانیسم‌های خطرناک باشند. مواد شیمیایی سمی می‌توانند در غذا‌های فاسد شده و آسیب دیده شکل بگیرند. مراقبت در گزینش مواد خام و اقدامات ساده مانند شست‌وشو و پوست کندن می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->