خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگ‌ترین بیمارستان امدادی کشور آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: در اجرای طرح «حامی»، هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم پرونده چای دبش در حال اجرا است | ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد + فیلم افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۵ نکته کلیدی برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا

  • کد خبر: ۳۰۵۹۳
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
۵ نکته کلیدی برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا
برای ایمنی بیشتر غذا‌ها در مقابل ویروس کرونا این ۵ نکته کلیدی را به خاطر بسپارید.

به گزارش شهرآرانیوز این نکات عبارتند از:


۱. تمیزکاری


• دست‌های خود را پیش از کار با مواد غذایی و در هنگام تهیه غذا‌ها بشویید
• دست‌های خود را پس از رفتن به توالت بشویید
• همه سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه غذا‌ها را بشویید و ضد عفونی کنید
• آشپزخانه و مواد غذایی را در برابر حشرات، آفت و جانوران دیگر محافظت کنید


درحالی‌که بیشتر میکروارگانیسم‌ها منجر به بیماری نمی‌شوند، اما میکروارگانیسم‌های خطرناکی وجود دارند که در خاک، آب، حیوانات و انسان‌ها یافت می‌شوند. این میکروارگانیسم‌ها روی دست‌ها، دستمال‌ها و تجهیزات آشپزخانه وجود دارند، به خصوص روی تخته‌های گوشت، و با کوچک‌ترین تماسی می‌توانند به مواد غذایی منتقل شود و منجر به بیماری‌های غذایی شوند.

 

۲. مواد غذایی پخته و خام را از یکدیگر جدا کنید


• گوشت، مرغ، و ماهی خام را از غذا‌های پخته جدا کنید.
• از تجهیزات و ابزار‌های جداگانه‌ای (مانند چاقو و تخته گوشت جداگانه) برای کار با غذا‌های خام استفاده کنید.
• مواد غذایی را در ظروف مناسب قرار دهید تا از تماس میان مواد غذایی خام و آماده جلوگیری شود.


مواد غذایی خام و بخصوص گوشت چهارپایان، مرغ و ماهی ممکن است حاوی میکروارگانیسم‌های خطرناکی باشد که در هنگام آماده سازی و ذخیره سازی مواد غذایی به آن‌ها منتقل شوند.

 

۳. کاملا بپزید


• بخصوص گوشت قرمز، ماهی و مرغ و تخم‌مرغ را کامل بپزید
• غذا‌هایی مانند سوپ را به دمای جوش برسانید تا اطمینان حاصل شود که دمای آن‌ها از ۷۰ درجه عبور کرده است. برای گوشت قرمز و مرغ، سوپ آن‌ها باید شفاف باشد نه صورتی. به‌طور ایده‌آل می‌توانید از یک دماسنج استفاده کنید.
• در هنگام گرم کردن نیز باید مواد غذایی پخته شده را به طور کامل گرم کنید.


کامل پختن مواد غذایی منجر به کشته شدن همه میکروارگانیسم‌های خطرناک می‌شود. مطالعات نشان داده است که پختن مواد غذایی را بیش از ۷۰ درجه می‌تواند از ایمنی مصرف آن اطمینان حاصل کند. مواد غذایی که نیازمند توجه بیشتر هستند شامل گوشت خرد شده، کباب رول، تکه‌های بزرگ گوشت و مرغ کامل می‌باشند.

 

۴. مواد غذایی را در دمای مناسب نگهدارید


• مواد غذایی پخته شده را برای بیشتر ذو ساعت در دمای اتاق نگذارید.
• همه مواد غذایی پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال (ترجیحاً زیر پنج درجه سانتی‌گراد) نگه دارید
• مواد غذایی پخته شده را پیش از سرو کردن به درستی گرم کنید (بیش از ۶۰ درجه سانتی‌گراد)
• مواد غذایی را به مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید
• مواد غذایی منجمد را در دمای اتاق یخزدایی نکنید


میکروارگانیسم‌ها می‌توانند در صورت قرارگیری مواد غذایی در دمای اتاق به سرعت تکثیر شوند. با نگهداشتن مواد غذایی در زیر پنج درجه یا بالای ۶۰ درجه گرما رشد میکروارگانیسم کند می‌شود و یا متوقف می‌گردد. برخی از میکروارگانیسم‌های خطرناک در زیر ۵ درجه هم زنده هستند.

۵. از آب و مواد خام ایمن استفاده کنید


• از آب ایمن استفاده کنید یا آب را به گونه‌ای فراوری کنید که ایمن شوند
• مواد غذایی تازه و کامل (خرد نشده) را انتخاب کنید
• برای ایمنی بیشتر، از مواد غذایی فراوری شده مانند شیر پاستوریزه، استفاده کنید
• میوه‌ها و سبزیجات را در صورتی که خام خورده می‌شوند کامل بشویید
• از مواد غذایی پس از تاریخ انقضای آن‌ها استفاده نکنید


مواد خام، مانند آب و یخ، ممکن است دارای مواد شیمیایی و میکروارگانیسم‌های خطرناک باشند. مواد شیمیایی سمی می‌توانند در غذا‌های فاسد شده و آسیب دیده شکل بگیرند. مراقبت در گزینش مواد خام و اقدامات ساده مانند شست‌وشو و پوست کندن می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->