افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟
سرخط خبرها

شب‌کاری بعضی از کارگران به علت قطعی برق

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
شب‌کاری بعضی از کارگران به علت قطعی برق
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به اینکه با قطعی برق بخشی از کارگران شب‌کار شده‌اند، گفت: این اجباری که برای فعالیت کارگران در ساعات شبانه وجود دارد، می‌تواند باعث بروز حوادث ناشی از کار در راستای خستگی شبانه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه گلپور با اشاره به اینکه در شرایط حساسی برای کارگران به سر می‌بریم، اظهار کرد: در حالی که بخش زیادی از کارگران با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند که قطعی برق نیز درد سر جدید کارگران شده است.

وی بیان کرد: در شرایط حساس کنونی که اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه است، حمایت از تولید ملی و اشتغال نیروی کار بیش از هر زمان دیگری به همکاری و همبستگی همه ما نیاز دارد. امروز، صنایع بزرگ و کوچک و میلیون‌ها کارگر شاغل در واحد‌های تولیدی، چشم‌انتظار اقدامات مؤثر برای تداوم فعالیت‌های خود هستند.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: مطابق گزارش‌های میدانی طی هفته‌های اخیر برق شهرک‌های صنعتی از صبح تا شب قطع است، این موضوع به معنی این است که واحد‌های صنعتی در شرایطی که تنها ۳ ماه تا پایان سال باقی مانده است، دچار چالش‌هایی شده‌اند.

وی گفت: گزارش‌های میدانی بیانگر این است که بخش زیادی از این واحد‌ها برای اینکه بتوانند شغل خود را تعطیل نکنند، مجبور به فعالیت در شیفت شب هستند که به دلایل خستگی در شب باعث بروز حوادث ناشی از کار می‌شوند. گلپور گفت: اینکه کارگران در شیفت شب کار کنند، بهترین حالت است. چرا که بخشی از واحد‌ها این کار را نکرده‌اند و اقدام به تعدیل نیرو کرده‌اند.

وی گفت: به‌طور کلی نکته مغفول در بحران ناترازی انرژی به بحث تورم کالایی و تأمین نشدن دستمزد کارگران بازمی‌گردد. در راستای بروز مشکلات متعدد در راستای قطعی برق، نه‌تنها خود صنایع، بلکه ارسال سفارشات و قیمت کالا‌های این صنایع نیز به دنبال دشوارتر شدن روند تولید، افزایش پیدا کرده است. از سوی دیگر، کاهش درآمد صنایع، مشکل تامین دستمزد کارگران و تعدیل نیرو را به دنبال دارد. گلپور گفت: مطابق آمار‌ها حدود ۹۶ درصد قرارداد‌های کار موقت است و این موضوع مزید بر علت برای نبود امنیت شغلی کارگران است. در واقع به دلیل نوع قرارداد کارگران، کارفرما خیلی راحت می‌تواند کارگر را اخراج کند و یا حتی اگر هم اخراج نکند بسیار محتمل است که از ساعات کار او و از دستمزدش کم کند و حق بیمه‌ی کارگر را کامل پرداخت نکند. همه‌ی اینها در این شرایط کشور تهدیدی جدی برای کارگران به حساب می‌آید. رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران ادامه داد: در چنین شرایطی ضرورت دارد بحث دستمزد کارگران به صورت واقعی تعیین شود. چرا که دستمزدفعلی جوابگوی زندگی کارگران نیست، در حال حاضر کارگران سخت‌ترین شرایط زندگی را تجربه می‌کنند.

گلپوربا بیان اینکه برخی کارگران شاغل در شهرک‌های صنعتی می‌گویند: همه امید ما کارگران صنعتی به پاداش و آکورد تولید است که آخر ماه کمی حقوق‌مان را بالا می‌برد؛ این چند ماه آکورد و پاداش صفر شده؛ بیشتر از نصف شیفت‌های کاری‌مان به خاطر بی‌برقی تعطیل است و وقتی تولید ندارند، پاداش کجا بود؟! گلایه کارگران این است که دو، سه ماه است که حتی اندازه‌ی کرایه‌خانه هم درآمد ندارند، آنها می‌گویند ما چه گناهی مرتکب شده‌ایم که باید چوب بی‌تدبیری‌ها و سمبل‌کاری‌ها را بخوریم، برق کشور را نمی‌توانند تامین کنند، ما رنج بی‌پولی ببریم؟!

وی افزود: سقوط آزاد درآمد کارگران در سال جاری، فقط مختص کارگران صنایع نیست، کارگران ساختمانی، گروه بزرگ دیگری هستند که از قطعی برق میلیون‌ها تومان در هر ماه ضرر می‌کنند و جیب‌های خالی‌شان تهی‌تر و بی‌پول‌تر می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->