نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف
سرخط خبرها

کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو

  • کد خبر: ۳۰۶۲۸۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو
تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی، صنایع دارویی را با چالش نقدینگی مواجه کرده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «زنگ خطر کمبود دارو در ماه‌های آینده به صدا درآمده است.» این موضوع را رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران مطرح کرده و گفته است که چالش نقدینگی صنایع دارویی، تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی به داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش دارو، زمینه‌ساز کمبود دارو می‌شود.

از طرفی هم اجرای طرح دارویار حجم و مقدار این بدهی‌ها را به‌شدت افزایش داده است، به‌طوری‌که از پایان سال۱۴۰۲ تاکنون، موجب شده پای شرکت‌های بیمه تأمین اجتماعی نیز به افزایش بدهی‌ها باز شود. رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی نیز با تأیید این مطلب، گفت: بدهی شرکت‌های بیمه‌ای بر کمبود دارو در داروخانه‌ها دامن می‌زند و شرکت‌های داروسازی را با مشکل نقدینگی روبه‌رو می‌کند.

علی جعفری‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان معوقات بیمه‌ها به داروخانه‌های استان است که شهریورماه اعلام شد، برخی شرکت‌های بیمه‌ای تنها بخشی از بدهی خود را پرداخت کردند. به‌طوری که بیمه سلامت تا تیرماه تسویه را انجام داده است، بیمه تأمین اجتماعی، بیمه ارتش و نیرو‌های مسلح هم تا خردادماه تسویه کرده‌اند، اما مسلما این نحوه پرداخت نامنظم است و به‌موقع انجام نمی‌شود.

به گفته او، این مشکلات از زمان شروع طرح دارویار پیدا شد که بر اساس آن قرار شد بخشی از مبلغ نسخ دارویی را بیمه‌ها، بخشی را سازمان برنامه‌وبودجه و بخشی دیگر را سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند، اما متأسفانه تاکنون این اتفاق به‌درستی نیفتاده و شرکت‌های بیمه‌ای را بستانکار کرده است، از طرفی منابع کافی برای تأمین بودجه برای پرداخت بدهی از سوی دولت دیده نشده است.

او ادامه داد: اگر هم بودجه‌ای داده شود، اولویت با بخش‌های دیگر است بنابراین شرکت‌های دارویی بی‌نصیب می‌مانند. متأسفانه این پرداخت بین سازمان هدفمندی، برنامه‌وبودجه و تأمین اجتماعی پاسکاری می‌شود و این موضوع سبب شده است داروخانه‌ها به‌سمتی بروند که از ارائه دارو با نسخه خودداری کنند و دارو را با نرخ آزاد حساب کنند؛ به همین دلیل داروخانه‌ها بیمار را به شرکت‌های بیمه‌ای برای دریافت حق بیمه ارجاع می‌دهند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی افزود: متأسفانه پاسخگویی درستی برای پرداخت بدهی شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها صورت نمی‌گیرد و هیچ تاریخی برای پرداخت بدهی معوقه هم اعلام نمی‌شود.

جعفری‌نژاد افزود: این عدم پرداخت به شرکت‌های دارویی، مشکلات زنجیرواری را به همراه دارد. وقتی بیمه‌ها از پرداخت سر باز می‌زنند، شرکت‌های دارویی نیز از ارائه دارو به داروخانه اجتناب می‌کنند، زیرا نقدینگی برای واردات مواد اولیه دارو هم نخواهند داشت.

او گفت: بدهی به شرکت‌های دارویی برای دارو‌های عمومی و خاص مشکل به وجود آورده است، اما برای دارو‌هایی که مواد اولیه وارداتی نیاز دارند، این مشکل در تأمین نقدینگی بیشتر است.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی اضافه کرد: متأسفانه طرح دارویار به‌درستی اجرا نشده و به دلیل اینکه منابع مشخصی برای آن تعریف نشده است، تاکنون نیز نتوانسته موفق عمل کند. امیدواریم دولت به‌زودی این مشکل را حل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->