نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی

  • کد خبر: ۳۰۶۶۵۳
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
در شرایطی که دشمنان ملت برای گسترش طلاق، عادی‌سازی روابط غیرازدواج و تضعیف این نهاد مقدس تلاش جدی دارند، تقویت این نهاد الهی باید در اولویت همه برنامه‌ریزی‌های فرهنگی باشد.

ذکر فضائل زهرای مرضیه (س) سرفصل هزاران منبر، خطابه و یادداشت است؛ اما در مجال، شایسته است به فراز خاصی از سیره فاطمه اطهر (س) در حوزه خانواده بپردازیم. خانواده فاطمی، نیاز جدی جامعه امروز ماست. در شرایطی که خانواده به‌شدت درمعرض تهدید و تزلزل قرار دارد و دشمنان ملت برای گسترش طلاق، عادی‌سازی روابط غیرازدواج و تضعیف این نهاد مقدس تلاش جدی دارند، تقویت این نهاد الهی باید در اولویت همه برنامه‌ریزی‌های فرهنگی باشد.

من می‌توانم به صراحت ادعا کنم که اگر خانواده درست شد، جامعه ما قطعا درست می‌شود. می‌خواهیم جامعه حس نوع‌دوستی داشته باشد، گذشت کند و به‌سمت تعالی راه یابد، باید خانواده فاطمی و قرآنی و الهی شود. 

هیچ بنایی در اسلام پیش خدا محبوب‌تر از ازدواج نیست؛ زیرا ازدواجی که مقارن با محبت، تکریم، سازگاری، بردباری، احترام متقابل و گذشت باشد، امت‌سازی می‌کند. بحث بنده در این یادداشت در رابطه با اصل معنویت در سیرت فاطمی است که اگر تحقق پیدا کرد و در خانواده‌های ما نهادینه شد، همه فراز‌های دیگر و کمالات اخلاقی همچون وفای به عهد، امانتداری، صداقت و محبت را حاکم می‌کند. 

معنویت یعنی چه؛ یعنی اهمیت‌دادن خانواده‌ها به جنبه‌های غیرمادی و حاکم‌شدن ارزش‌های اسلامی در کانون خانواده و اگر این اصل اجرا شد، هم سلامت روان را به‌همراه می‌آورد و هم سلامت جسم و اقتصاد و روابط اجتماعی را تضمین می‌کند. نباید ما در رابطه با حضرت زهرا (س) منحصر در نمایشگاه مظالم و غربت حضرت باشیم. اگرچه این هم لازم است، اما سیره فاطمی یعنی اخلاق حضرت را نه‌فقط بانوان و مادران بلکه آقایان و پدران هم در رفتار خود لحاظ کنند. 

همین که خانواده‌ها به نماز و روزه و خمس و دیانت، خو کنند، فرزندانی از این نهاد به جامعه صادر می‌شوند که در صورت کسب تخصص، تعهد نیز در آنان نهادینه است. آن وقت این فرزندان نمی‌توانند جامعه را به تعالی برسانند؟ البته که می‌توانند. قرآن کریم به‌صراحت تأکید می‌کند خانواده‌ای که سه روز پیاپی، طعام افطار خود را به مسکین و یتیم و اسیر می‌بخشد، بهشت در انتظار آن است و این نشانه آشکار همین معنویت‌گرایی در خانواده فاطمی است. 

معنویت که حاکم شد و زوجین به سیره زهرای‌اطهر (س) ممارست پیدا کردند، معادترسی برای آنها ایجاد می‌شود و آن زمان است که آقای خانه مال حرام به سفره نمی‌آورد، خانم خانه از خیانت پرهیز می‌کند و نسلی هم که از این نهاد مقدس تربیت می‌شود، ادامه دهنده همین طریقت الهی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->