غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند
سرخط خبرها

خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی

  • کد خبر: ۳۰۶۶۵۳
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
در شرایطی که دشمنان ملت برای گسترش طلاق، عادی‌سازی روابط غیرازدواج و تضعیف این نهاد مقدس تلاش جدی دارند، تقویت این نهاد الهی باید در اولویت همه برنامه‌ریزی‌های فرهنگی باشد.

ذکر فضائل زهرای مرضیه (س) سرفصل هزاران منبر، خطابه و یادداشت است؛ اما در مجال، شایسته است به فراز خاصی از سیره فاطمه اطهر (س) در حوزه خانواده بپردازیم. خانواده فاطمی، نیاز جدی جامعه امروز ماست. در شرایطی که خانواده به‌شدت درمعرض تهدید و تزلزل قرار دارد و دشمنان ملت برای گسترش طلاق، عادی‌سازی روابط غیرازدواج و تضعیف این نهاد مقدس تلاش جدی دارند، تقویت این نهاد الهی باید در اولویت همه برنامه‌ریزی‌های فرهنگی باشد.

من می‌توانم به صراحت ادعا کنم که اگر خانواده درست شد، جامعه ما قطعا درست می‌شود. می‌خواهیم جامعه حس نوع‌دوستی داشته باشد، گذشت کند و به‌سمت تعالی راه یابد، باید خانواده فاطمی و قرآنی و الهی شود. 

هیچ بنایی در اسلام پیش خدا محبوب‌تر از ازدواج نیست؛ زیرا ازدواجی که مقارن با محبت، تکریم، سازگاری، بردباری، احترام متقابل و گذشت باشد، امت‌سازی می‌کند. بحث بنده در این یادداشت در رابطه با اصل معنویت در سیرت فاطمی است که اگر تحقق پیدا کرد و در خانواده‌های ما نهادینه شد، همه فراز‌های دیگر و کمالات اخلاقی همچون وفای به عهد، امانتداری، صداقت و محبت را حاکم می‌کند. 

معنویت یعنی چه؛ یعنی اهمیت‌دادن خانواده‌ها به جنبه‌های غیرمادی و حاکم‌شدن ارزش‌های اسلامی در کانون خانواده و اگر این اصل اجرا شد، هم سلامت روان را به‌همراه می‌آورد و هم سلامت جسم و اقتصاد و روابط اجتماعی را تضمین می‌کند. نباید ما در رابطه با حضرت زهرا (س) منحصر در نمایشگاه مظالم و غربت حضرت باشیم. اگرچه این هم لازم است، اما سیره فاطمی یعنی اخلاق حضرت را نه‌فقط بانوان و مادران بلکه آقایان و پدران هم در رفتار خود لحاظ کنند. 

همین که خانواده‌ها به نماز و روزه و خمس و دیانت، خو کنند، فرزندانی از این نهاد به جامعه صادر می‌شوند که در صورت کسب تخصص، تعهد نیز در آنان نهادینه است. آن وقت این فرزندان نمی‌توانند جامعه را به تعالی برسانند؟ البته که می‌توانند. قرآن کریم به‌صراحت تأکید می‌کند خانواده‌ای که سه روز پیاپی، طعام افطار خود را به مسکین و یتیم و اسیر می‌بخشد، بهشت در انتظار آن است و این نشانه آشکار همین معنویت‌گرایی در خانواده فاطمی است. 

معنویت که حاکم شد و زوجین به سیره زهرای‌اطهر (س) ممارست پیدا کردند، معادترسی برای آنها ایجاد می‌شود و آن زمان است که آقای خانه مال حرام به سفره نمی‌آورد، خانم خانه از خیانت پرهیز می‌کند و نسلی هم که از این نهاد مقدس تربیت می‌شود، ادامه دهنده همین طریقت الهی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->