به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی، رئیس در برنامه تلویزیونی «اشاره» ضمن بیان اینکه از ویژگیهای مهم زن ایرانی، مادر بودن اوست؛ در فرهنگ ایرانی مادر قداست و حرمت ویژهای دارد، گفت: مادران ایران زمین، علاوه بر نقش خانه داری، در عرصههای فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و ... نیز نقشآفرینی دارد. مادر در نظام مقدس جمهوری اسلامی، نه تنها تربیت دهنده فرزندان خانواده خود، بلکه تربیتدهنده و رشد دهنده جامعه و نسل است.
وی با اشاره به اینکه در جایگاههای سیاستگذاری مدیریت شهری همچون نشان مشهد و تقدیرهای مختلف، پیوسته سعی داشتهایم که اقشار مختلف زنان اثرگذار جامعه را ببینیم و آنها را بیش از پیش معرفی کنیم، گفت: در راستای معرفی بانوان موفق جامعه، برنامههای مختلفی، چون "روایت شهر"، "ایران بانو" و رسانه "شهربانو" را ایجاد کردیم. علاوه بر این، سال گذشته رویداد رسانهای "خورشید" را برگزار کردیم تا ظرفیتهای بانوان در مشهدمقدس را عرضه کنیم.
عضوی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: کمیسیون بانوان و خانواده را با هدف تمرکز بر فعالیتهای این حوزه برای اولین بار در کشور، تاسیس کردیم.
سلیمی ادامه داد: بانوان را در حوزه تصمیمسازی محلات دخیل کردیم و از ۲ هزار عضو شوراهای اجتماعی محلات، ۸۰۰ نفر از بانوان شهر هستند.
وی ضمن بیان اینکه یکی از محورهای فعالیتی شهرداری مشهد، پروژههای زودبازده بود که اجرای پروژههایی، چون مراکز رویش ثمره پیشنهاد همین بانوان بود که برخی از آنهامحقق شده است، گفت: برای بانوان، ۴ موضوع اولویتدار را شناسایی کردیم که از جمله آنها میتوان به اشتغال، بیمه، خانواده و روانشناسی و تربیت فرزند اشاره داشت. برهمین اساس، روزبازارها و شببازارها را با تخفیف ۵۰ درصدی در اختیار زنان سرپرست خانوار گذاشتیم. علاوه بر این، ۷ مرکز رویش را به بهرهبرداری رساندیم؛ ۹ مرکز رویش هم درحال ساخت هست که بدون هزینه، به جامعه مخاطب که بانوان هستند، آموزش میدهند و موجب اشتغالزایی برای آنها میشود. در حوزه بیمه زنان خانهدار هم اتفاق خوبی افتاده و امکان بیمه برای بانوان ۱۸ تا ۵۰ سال فراهم آمده که میتوانند تحت پوشش قرار بگیرند و از مزایای آن، همچون بازنشستگی بهرهمند شوند.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ضمن بیان اینکه در این دوره توسعه بوستانهای بانوان را دنبال کردیم و طی دوره ششم، مساحت ۵۰ هکتار این پارکها را به ۸۲ هکتار افزایش میدهیم، افزود: در سطح شهر ۱۸۰۰ دوچرخه اشتراکی داریم که از این تعداد، ۱۸۰ دوچرخه در بوستانهای بانوان جانمایی شده است. از ۵۰ هزار مشترک دوچرخههای اشتراکی، ۲۲ هزار نفر بانوان مشهدی هستند که از این ظرفیت بهرهمند میشوند.
سلیم اعلام کرد: در راستای تقویت شبکه ارتباط دختران با یکدیگر، زیرساختها و فضاهایی، چون "کافه بازی" و "کافه علم" و "کافه کارآفرینی" احداث خواهد شد.