تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از مقام زن شرکت کرد | پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد تعیین شروط انتشار دلایل ردصلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی دیدار مداحان اهل بیت (ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی | حضرت آیت الله خامنه ای: ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را بکند، لگدمال خواهد کرد| نیروی نیابتی نداریم + فیلم و عکس (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۶۸۸۰
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: از خیلی قبل با جریانات معارض سوریه در ارتباط بودیم و گفتیم که ورود ما به سوریه برای جلوگیری از پیشروی داعش و سرایت تروریسم به کشورهای منطقه بوده است، اما ارتباط مستقیمی با جریان حاکم بر سوریه وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسماعیل بقایی صبح امروز (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن و تبریک به مسیحیان بابت میلاد حضرت مسیح(ع)، اظهار داشت: سخنانی که علیه ایران مطرح می‌شود، برای ما تازگی ندارد و تلاش این دسته از بازیگران برای تخریب روابط میان کشورهای مختلف امر تازه‌ای نیست، اما اینکه یک مقام ارشد آمریکا این‌طور راحت درخصوص امور داخلی یک کشور دیگر صحبت کند، نقض آشکار قوانین و حقوق بین‌الملل است.

وی گفت: آمریکا باید پاسخگوی مداخلات خود در ایران و دیگر کشورها باشد و این مسئله ریشه تاریخی دارد؛ از کودتای ۲۸ مرداد و جنگ تحمیلی و سرنگون‌کردن هواپیمای ایرباس تا این وضعیت و مداخلات و تحریم‌های غیرقانونی که چندین دهه است برای فشار به ایران اعمال شده است.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: من نمی‌توانم درباره موافقت‌نامه ایران و روسیه از کلمه تعویق استفاده کنم، طرفین برای تعیین زمان مناسب برای امضای این سند مهم به صورت منظم و مستمر مشغول رایزنی بودند. فکر می‌کنم به‌زودی در یک سفر دوجانبه این کار به سرانجام برسد و اواخر دی‌ماه این سند ان‌شاءالله امضا خواهد شد.

ارتباط مستقیمی با جریان حاکم بر سوریه وجود ندارد

بقایی افزود: از خیلی قبل با جریانات معارض سوریه در ارتباط بودیم و گفتیم که ورود ما به سوریه برای جلوگیری از پیشروی داعش و سرایت تروریسم به کشورهای منطقه بوده است. همچنین ما برای پیشبرد روندهای سیاسی سوریه کمک کردیم. از قبل این فعالیت‌ها با برخی از این گروه‌های معارض ارتباط داشتیم ولی ارتباط مستقیمی با جریان حاکم بر سوریه وجود ندارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: از سال ۲۰۰۷ مجمع عمومی سازمان ملل مسؤولیت رژیم صهیونیستی را نسبت به رعایت مسایل محیط زیستی یادآوری می‌کند. موضوع دیگر حق مردم فلسطین بر مالکیت منابع طبیعی سرزمین خودشان است. منابع زیرزمینی فلسطین مورد تعرض قرار گرفته و قطعنامه اخیر نیز در خصوص چارچوب حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین است.

تحولات سوریه از دستورکارهای گفت‌وگوی میان ایران و ترکیه است

وی تصریح کرد: قطعنامه دیگری که در روزهای اخیر از طرف مجمع عمومی صادر شده از دیوان بین‌المللی دادگستری رای مشورتی را برای سیاست رژیم صهیونیستی در توقف فعلیت آنروا درخواست کرده و اینکه از آنها خواسته در این رابطه اعلام نظر کند. تا کنون هیچ اقدامی برای تحقق شش دستور موقت دیوان بین‌المللی دادگستری در راستای توقف نسل کشی رژیم صهیونیستی صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص اینکه آیا گروه حاکم بر سوریه از سوی ترکیه برای ایران پیامی را ارسال کرده است یا خیر؟ گفت: ما از نشست های چندجانبه برای گفت‌وگو در خصوص نگرانی‌های چندجانبه استفاده می‌کنیم و موضوع سوریه هم یکی از موضوعاتی است که در دستورکار گفتگوهای میان ایران و ترکیه بوده است.

وی ادامه داد: موضع ما در این خصوص حفظ حاکمیت و یکپارچگی سوریه و البته تعیین سرنوشت و تصمیم گیری توسط مردم سوریه بدون دخالت خارجی است و مهم این است که طرف‌های ذی مدخل در تحولات سوریه در عمل به این مهم پایبند باشند.

مهم است که سوریه محلی برای رشد تروریسم نشود

بقایی در ادامه پاسخ به ایرنا افزود: مهم است که سوریه تبدیل به محلی برای رشد تروریسم نشود و همه کشورها به این جمع بندی برسند که هر نوع ناامنی در کشورهای منطقه دامنه‌اش به دیگر کشورهای منطقه نیز می‌رسد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص نشست اخیر در قاهره نیز بیان کرد: سازمان دی ۸ نزدیک به سه دهه است که وجود دارد و ساختاری را برای همکاری‌های سیاسی و اقتصادی میان هشت کشور ایجاد می‌کند. نشست اخیر در قاهره هم فرصت مناسبی برای گفتگو با دیگر مقامات حاضر بود. مصر کشوری مهم در جهان اسلام و جهان عرب است.

وی گفت: ایران در راستای سیاست خود در افزایش تعاملات با کشورهای همسایه تمایل دارد با کشورهایی که به ایجاد و گسترش ارتباط با ما تمایل دارند، روابط خود را داشته باشد. اجلاس هشت کشور اسلامی با توجه به حضور ترکیه، ایران و مصر به عنوان سه کشور مهم در تحولات منطقه مهم بود.

هفته آخر دی‌ماه، دور دوم گفت‌وگوهای ایران و سه کشور اروپایی

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: در حاشیه این اجلاس نشستی در سطح سران برای بررسی وضعیت لبنان و غزه برگزار شد و حتما این قبیل تحولات در نوع نگاه و گفت‌وگوهای آینده مهم است.

بقایی ادامه داد: گفتگوهای میان ایران و سه کشور اروپایی با توافق طرفین ادامه خواهد داشت و در نشست اول توافق شد با همان محتوا و جنس در قالب گفتگو و نه مذاکره نشست دیگری برگزار شود. هم در خصوص موضوعات دو طرفه، هم در خصوص مسائل منطقه‌ای و همچنین هسته‌ای بحث و تبادل نظر شده و میشود و نشست بعدی نیز در هفته آخر دی ماه احتمالا برگزار می‌شود.

وزارت امور خارجه پیگیر قتل دو شهروند ایرانی در فرانسه است

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به پرسشی درباره پیگیری پرونده قتل دو شهروند ایرانی در شمال فرانسه گفت: این اتفاق تلخ در هفته گذشته ظاهراً در شمال فرانسه رخ داده است. ابتدا جا دارد به بازماندگان این دو هموطن ایرانی تسلیت می گویم. از زمانیکه ما مطلع شدیم سفارت جمهوری اسلامی ایران در فرانسه موضوع را به صورت جدی پیگیری کرد.

وی افزود: در تهران نیز بخش کنسولی ما و بخش دوجانبه وزارت خارجه در تماس با سفارت فرانسه موضوع را به صورت جدی پیگیری می کنند. برای ما ابعاد این قضیه روشن نیست و با توجه به اینکه طبق گزارش رسانه‌ها،  ضارب در بازداشت پلیس به سر می‌برد ما انتظار داریم که هرچه سریعتر جنبه‌های مختلف این جنایت روشن شود.

بقایی تصریح کرد: پرسش هایی در این زمینه وجود دارد از جمله اینکه آیا یک اقدام تروریستی بوده و آیا با انگیزه های نژادپرستانه اتفاق افتاده است. ما انتظار داریم که مراجع ذیربط در فرانسه از جمله مراجع امنیتی و قضایی در این کشور زودتر در این مورد اطلاع رسانی کنند.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: ما این موضوع را هم در چارچوب کنوانسیون های مربوط به روابط کنسولی و هم در چارچوب وظیفه و مسئولیت وزارت خارجه برای حمایت از اتباع در خارج کشور به صورت جدی در تهران در تماس با سفارت فرانسه و از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس دنبال خواهیم کرد.

وی در خصوص عضویت جمهوری آذربایجان در سازمان اقتصادی دی هشت تصریح کرد: ما در قالب سیاست همسایگی از درخواست جمهوری آذربایجان برای عضویت در سازمان دی هشت حمایت کردیم و امیدواریم حضور این کشور در سازمان دی هشت به رشد و ارتقای روابط کشورهای اسلامی کمک کند.

ایران در دفاع از خودش مقتدرانه عمل خواهد کرد

بقایی بیان کرد: چیزی که تحت عنوان عادی سازی مطرح بوده متاسفانه صرفاً باعث جری شدن رژیم صهیونیستی شده و واقعیت این است که عادی سازی به هیچ عنوان باعث فراموشی جنایات و نسل کشی مردم فلسطین نخواهد بود. به نظر می‌رسد طرح این موضوعات بیشتر برای تحت شعاع قرار دادن جنایاتی است که کماکان در فلسطین در حال وقوع است. 

وی ادامه داد: من همیشه نسبت به عادی سازی جنایت و شرارت هشدار دادم. کشورهای منطقه و کل سازمان ملل متحد هم از منظر اخلاقی و هم طبق معیارهای حقوق بین‌المللی موظف هستند که با این عادی سازی جنایت برخورد کند. این یک وظیفه عام و تعهد حقوقی بین‌المللی است که کشورها باید برای جلوگیری از نسل کشی و برای جلوگیری از جنایت جنگی و برای محاکمه عاملان و مرتکبین این جنایات اقدام بکنند. اقدامی که متاسفانه تا به حال به دلایل مختلف از جمله مخالفت و ممانعت آمریکا به نتیجه نرسیده ولی کماکان حداقل در سطح دیوان بین‌المللی کیفری موضوع به صورت جدی در دست بررسی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هر یک از بازیگران و طرف های دخیل در تحولات منطقه و سوریه روایتهای خاص خود را از تحولات رخ داده دارند که ضرورتا همه این روایت ها مورد توافق ما نیست. فکر میکنم همه کشورها باید مراقب باشند که شرارت و در واقع جنگ روانی رژیم صهیونیستی و طرح این رژیم برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در منطقه را عادی جلوه ندهند.

بقایی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران دائما اعلام کرده که در دفاع از خود با اقتدار عمل خواهد کرد و قطعاً شرارت‌های هر طرفی که تصور هرگونه تجاوز به جمهوری اسلامی ایران را  داشته باشد به خودش بازگردانده خواهد شد.

وی با بیان اینکه همچنان برخی طرف ها بعضی نقاط سوریه را اشغال کرده‌اند، ادامه داد: همچنان آمریکا در سوریه نیروهای نظامی خود را دارد و این موضوع حتما در روند حفظ یکپارچگی و حاکمیت ملی سوریه اختلال ایجاد می‌کند و این قبیل تحولات ایجاب می‌کند که کشورهایی که در خصوص آینده سوریه ابراز نگرانی می‌کنند مواضع روشنی داشته باشند.

روابط دوستانه ایران و ترکیه به نفع هر دو ملت است

سخنگوی وزارت خارجه بیان داشت: ترکیه همسایه مهم ما است و ما همیشه به روابط مبتنی بر حسن همجواری با این کشور پایبند بوده ایم. حتماً در آینده هم این روابط را با جدیت ادامه خواهیم داد.  روابط مبتنی بر دوستی و حسن همجواری به نفع دو ملت ایران و ترکیه است. 

بقایی افزود: ما و ترکیه در مورد اختلاف نظرهایی هم که ممکن است در مورد موضوعات مختلف داشته باشیم خیلی صریح با یکدیگر صحبت می‌کنیم و  این روندی مستمر و ادامه دار است. 

وی در خصوص فشارهای خارجی برای منحل کردن حشد شعبی در عراق عنوان کرد: موضوعات داخلی عراق موضوعی‌ است که خود آنها باید در موردش تصمیم بگیرند. اینکه چگونه حاکمیت و منافع ملی کشور عراق را تامین کنند، دولتمردان این کشور تصمیم می گیرند. 

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: آن چیزی که برای ما روشن شده و سابقه هم نشان می دهد این است که در جریان مبارزه با داعش و رها کردن عراق از خطر و تهدید ناشی از تروریسم، مردم خیلی شجاعانه و با درک خطیر بودن شرایط به صورت جدی ایفای نقش کرده و با مبارزه شجاعانه خود توانستند خطر داعش را از سر عراق دور کنند. اکنون نیز آنها با در نظر داشت خطراتی که منطقه و عراق را تهدید می کند تصمیم مناسب را خواهند گرفت. 

بقایی افزود: در اینکه طرف‌های آمریکایی یا برخی دیگر، هیچگاه خیر مردم منطقه را نخواستند، تردیدی نداریم و اینکه این کشورها بخواهند به کشورهای منطقه برای تصمیم گیری در مورد نحوه دفاع از خود فشاری وارد بکنند، قطعاً قابل قبول نیست.

توصیه اکید داریم که هموطنان ما به سوریه سفر نکنند

وی گفت: در حال حاضر توصیه اکید می‌کنیم که هموطنان با توجه به تحولاتی که رخ داده و شرایط مبهم در این کشور به سوریه سفر نکنند. در مورد اتباع ایرانی میتوانم عرض کنم که ما به موقع و با تلاش‌های خوبی که سفارت ما در دمشق و در لبنان انجام دادند و هماهنگی که در مرکز صورت گرفت، توانستیم اتباع ایرانی را خارج کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: آمار اعلام شد شامل همه کسانی بوده که در طول همان چند روز از سوریه خارج شدند، شامل مستشاران نظامی ما که تعدادشان محدود بود به علاوه ایرانیانی که آنجا حضور داشتند شامل کارکنان نمایندگی‌های دیپلماتیک و  کنسولی و بخش‌های فرهنگی. در حال حاضر هم فکر نمیکنم که ما اتباع غیر مقیم در سوریه داشته باشیم.

بقایی درباره ادعای استفاده از کودکان برای شبکه سازی از سوی ایران اظهارداشت: این ادعا شرم آور است. کیفیت اتهام زنی علیه ایران چقدر سخیف شده که این موضوعات را مطرح می‌کنند. این ادعا که ایران به دنبال شکل دهی شبکه نیابتی است مضحک و بی مبنا است، ما نه نایب داریم و نه نیاز داریم. ایران، ایران است.

وی در خصوص تصویب تجارت اتحادیه اوراسیایی نیز گفت: این سازمان یک سازمان چندجانبه اقتصادی است که از مدت‌ها قبل مراوداتی داشتیم، ما در قالب موافقتنامه تجارت ترجیحی در ارتباط بودیم. در عین حال موافقتنامه اصلی که مبنای همکاری جدی است در دستورکار بوده و تصویب آن به این معناست که هر ۵ کشور این اتحادیه آن را تصویب کردند. از لحاظ قانونی زمینه برای اجرای موافقتنامه وجود دارد، ضمن اینکه به زودی نشست شورای عالی اقتصادی اتحادیه در روسیه برگزار می‌شود و وزیر صنعت و معدن و تجارت شرکت می‌کنند.

منعی برای مذاکرات جهت تامین منافع ملت ایران نداریم

بقایی در خصوص ادعای ارسال پیام توسط ترامپ به ایران نیز تصریح کرد: اطلاعی ندارم، در خصوص مذاکره هم ما هیچ‌گاه میز را ترک نکردیم و به ادامه مذاکرات مقید بودیم. در صورتی که طرف‌های دیگر به رعایت آداب مذاکرات احترام بگذارند ما منعی برای مذاکرات جهت تامین منافع ملت ایران نداریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مسئله فعالیت گروه های تروریستی مختلف در سوریه یکی از نگرانی‌های عمده‌ای بود که از ابتدای شکل گیری تحولات در سوریه از سیزده سال پیش تا به امروز مطرح بوده است. ما همیشه این نگرانی را داشتیم که سوریه تبدیل به یک دولت شکست خورده یا دچار بی دولتی نشود و گروه‌های تروریستی و افراطی نتوانند از وضعیت جاری در این کشور برای گسترش فعالیت‌های خود در کشورهای مختلف منطقه استفاده کنند. 

وی عنوان کرد: ما امیدواریم روندی که به عنوان روند گذار در سوریه خوانده می شود به شیوه ای پیش برود که کشور دچار ناامنی بیشتر و به تبع اون سرایت ناامنی به کشورهای منطقه و شکل گیری جریان های تروریستی و افراطی نشود. طبیعی است که این موضوع در گفتگوهایی که ما با کشورهای مختلف منطقه داشتیم هم دوجانبه و هم در چهارچوب‌های چند جانبه مطرح شده است. 

بقایی افزود: این موضوع، دغدغه مستمری است که در تعامل های ما مطرح بوده و همچنان هم مورد توجه ما قرار خواهد داشت و امیدواریم که کشورها نسبت به قول و قرارهایی که در این مورد گذاشتند یا تعهداتی که در این زمینه طبق حقوق بین‌الملل دارند، عمل کنند.

ایران هیچ وقت میز مذاکره را تعطیل نکرده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص آمادگی ایران برای مذاکرات هسته‌ای نیز ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت میز مذاکره را تعطیل نکرده است. ما طی این دو دهه همیشه خود را به روندهایی که برای گفتگو در مورد رفع نگرانی‌ها وجود داشته متعهد می دانستیم، هرچند که در حقیقت این نگرانی ها را هم اصیل نمی دانستیم. با وجود این با حسن نیت تمام، در این گفتگوها شرکت کردیم. این گفت و گوها به برجام منجر شد. 

وی بیان کرد: بنابراین الان زمانی که گفته می شود آیا ایران آماده تداوم گفتگوها یا شروع مجدد آنها است باید به سابقه این موضوع نگاه کنیم، اینکه چه شد که برجام دچار چنین سرنوشتی شد؟ طرف مقصر که بود؟ طرف‌هایی که نتوانستند خروج آمریکا از برجام را به نوعی جبران بکنند باز چه کسانی بودند؟ 

بقایی بیان کرد: در ادامه ما با توجه به رفتارها و عملکردهای طرف‌های مختلف حاضر در مذاکرات هسته‌ای تصمیم گیری خواهیم کرد ولی تاکید می‌کنم که جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت طرف متوقف کننده یا طرف طفره رونده از گفتگو در مورد موضوع هسته ای نبوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ایران و سایر اعضای محور مقاومت برای جلوگیری از تسری و گسترش ناامنی از سوریه به سایر کشورها هماهنگی و اقدام های مشترکی انجام می دهند؟ گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور مستقل و قاطع در برابر هرگونه تهدید یا هرگونه تعرض کار خود را انجام می‌دهد. سایر جریان‌ها و سایر اجزای مقاومت هم با توجه به شرایط و مقتضیاتی که در آن قرار دارند، بر اساس ایمان و اعتقادی که به ضرورت مقابله با ظلم و اشغالگری دارند به وظایف خودشان عمل می‌کنند.

پیگیر موضوع شهادت کارمند سفارت ایران در سوریه هستیم

وی در خصوص پیگیری‌ها نسبت به شهادت کارمند سفارت ایران در سوریه نیز بیان کرد: ما در وزارتخارجه به جد پیگیر این موضوع هستیم. در تحولات سوریه برای ما هنوز روشن نشده که کدام گروه تروریستی یا چه افرادی ایشان رو به شهادت رساندند. 

بقایی ادامه داد: این اتفاق در همان روزی که دمشق سقوط کرد یعنی در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذر اتفاق افتاد، خودرو ایشان در حال خروج از دمشق مورد تیراندازی قرار گرفت. ما پیگیر هستیم و در بیانیه ای هم که اعلام کردیم به این مساله اشاره شده بود. 

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال این اتفاق در شرایط هرج و مرج و ناامنی بعد از تحولات در سوریه اتفاق افتاده، اما ما از دولت موقت سوریه و کسانی که در آنجا فعلا حاکم هستند خواستیم که در این مورد روشنگری بکنند و عاملان این حادثه را شناسایی و مجازات کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->