رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد
سرخط خبرها

اختصاص ۲ بخش بیمارستان قائم (عج) به بیماران کرونایی/نتیجه تست ۵۰ بیمار غیر کرونایی مثبت شد

  • کد خبر: ۳۰۷۰۵
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
اختصاص ۲ بخش بیمارستان قائم (عج) به بیماران کرونایی/نتیجه تست ۵۰ بیمار غیر کرونایی مثبت شد
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم (عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هفته گذشته نزدیک به ۵۰ بیمار غیرکرونایی، به دلایل دیگر به بیمارستان قائم (عج) مراجعه کردند، اما تست کرونایشان مثبت بود و همین موضوع موجب تشدید بیماری اصلی‌شان شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسن خدا پرست اظهار کرد: کم‌توجهی به مراقبت‌های بهداشتی و اصول فاصله‌گذاری اجتماعی موجب افزایش بیماران کرونایی در نقاط مختلف کشور به‌ویژه شهر مشهد شده است.

 

وی با ذکر این نکته که مردم تصور نکنند همه چیز تمام شده و کرونا سرما و گرما نمی‌شناسد، افزود: در حال حاضر میزان همکاری و توجه مردم به توصیه‌های بهداشتی تا ۷۰ درصد کاهش یافته است و این امر می‌تواند موجب افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید۱۹ شود، اما هنوز دیر نشده و اگر به همان نحو همکاری ماه‌های فروردین و اردیبهشت ادامه دهیم، می‌توانیم شرایط به‌وجود آمده را مدیریت و کنترل کنیم.

 

مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم (عج) اضافه کرد: در یک هفته گذشته نزدیک به ۵۰ بیمار غیرکرونایی که به دلایل دیگر به بیمارستان قائم (عج) مراجعه کردند، اما تست کرونایشان مثبت بود و همین موضوع موجب تشدید بیماری اصلی‌شان شده بود، این افراد اغلب خودشان یا اطرافیانشان ساده با مسائل برخوردند کردند و متأسفانه آسیب دیدند.

 

دکتر خداپرست با اشاره به افزایش بخش‌ها و تخت‌های ویژه بیماران مبتلا به کووید، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۲ بخش بیمارستان قائم (عج) مختص کرونا شده و با‌توجه‌به افزایش آمار‌ها مجبور به اضافه کردن بخش ICU برای برای بیماران بدحال کرونایی هستیم.

 

وی بیان کرد: بیشتر کسانی که استفاده از ماسک و دستکش استفاده نمی‌کنند و فاصله‌گذاری اجتماعی را نیز رعایت نمی‌کنند، جوانان و افراد میان‌سال هستند که علائمشان دیر بروز می‌کند و این افراد آسیب اصلی را به بزرگ‌تر‌ها که در خانه ماندند می‌رسانند.

 

وی با بیان اینکه در موضوع حفظ سلامت هیچ‌گاه نباید خودمان را بی‌تفاوت نشان دهیم، گفت: اگر بدانیم که با خطای ما چه آسیبی بر جامعه و هم‌نوعانمان تحمیل می‌شود بیش از پیش به توصیه‌ها و هشدار‌ها توجه کرده و دیگر بی‌تفاوت نخواهیم بود.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->