تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از هفت میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

منفی بودن آزمایش کووید۱۹ به معنای مبتلا نبودن نیست!

  • کد خبر: ۳۰۶۸۷
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
منفی بودن آزمایش کووید۱۹ به معنای مبتلا نبودن نیست!
بسیاری از متخصصان حوزه پزشکی باور دارند که بیشتر آزمایش‌های کنونی بررسی کووید۱۹ از دقت کافی برخوردار نیستند و نباید به آن‌ها اطمینان کامل داشته باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، ماه‌ها از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد، اما هنوز کسی نمی‌داند که عملکرد آزمایش‌های آن تا چه اندازه خوب است. متخصصان مراکز پزشکی معتبر باور دارند که اکنون زمان آن رسیده تا پژوهش‌ها به این موضوع پی ببرند.

هنگامی شیوع ویروس کرونا آغاز شد، سازمان غذا و داروی آمریکا، نیرو‌های خود را برای آزمایش‌های سریع به کار گرفت. شمار کمی از پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان دادند که می‌توانند این ویروس را به دقت شناسایی کنند. این پژوهش‌ها، با پژوهش‌های بزرگی که روی بیماران انجام می‌شوند و می‌توانند هفته‌ها یا ماه‌ها زمان ببرند، تفاوت دارند.

این واکنش سریع سازمان غذا و دارو، پس از زمانی بود که به علت تأخیر در آغاز آزمایش‌های جدید مورد انتقاد قرار گرفت و مراکز کنترل و پیشگیری بیماری نیز در آزمایش‌های خود لغزش‌هایی داشتند.

در هر حال با مشخص شدن این موضوع که شاید شیوع ویروس کرونا تا ماه‌ها و یا حتی سال‌ها ادامه یابد، برخی از متخصصان از سازمان غذا و دارو خواسته‌اند که شواهد بهتری درباره دقت آزمایش‌ها ارائه دهد تا پزشکان بدانند که چه تعداد از موارد ابتلا ممکن است نامشخص بمانند.

یافته‌های هفته‌های گذشته، مشکلاتی را درباره برخی آزمایش‌های کووید۱۹ مطرح می‌کنند. آزمایش‌های ناقص می‌توانند هزاران نفر را اشتبا‌ه فاقد ویروس معرفی کنند و موجب شیوع بیشتر بیماری شوند.

دکتر «استیون ولوشین» (Steven Woloshin)، پژوهشگر «کالج دارتموث» (Dartmouth College) آمریکا گفت: سازمان غذا و دارو در آغاز شیوع کروناویروس، تحت فشار وارد کردن این آزمایش‌ها به بازار بود، اما اکنون آزمایش‌های بسیاری برای شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود دارند.

سازمان غذا و دارو در بیانیه‌ای گفت که به تازگی از ارائه‌دهنگان آزمایش‌ها خواسته است تا پژوهش‌های دقیق را دنبال کنند. همچنین این سازمان اعلام کرده که در حال بررسی گزارش‌های مربوط به مشکلات است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند هیچ کدام از آزمایش‌هایی که برای بررسی بیماری‌ها به کار می‌روند، ۱۰۰ درصد دقیق نیستند؛ در نتیجه اهمیت جزئیات مربوط به دقت، در مورد آزمایش‌های تشخیص همه نوع بیماری از جمله آنفلوانزای فصلی، هپاتیت، ایدز و سرطان صدق می‌کند. برای مثال، آزمایش سریع آنفلوانزا معمولا ۲۰ درصد از موارد ابتلا را مشخص نمی‌کند؛ در نتیجه پزشکان هنگام درمان بیمارانی که نشانه آنفلوانزا دارند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت است، این موضوع را در نظر می‌گیرند.

بیشتر آزمایش‌های مربوط به بررسی کووید۱۹ نیز فاقد دقت کافی هستند و داده‌های لازم را ارائه نمی‌دهند؛ در نتیجه ممکن است این آزمایش‌ها در شناسایی بیماران اشتباه کنند.

سازمان غذا و دارو اعلام کرده است که ارائه‌دهندگان آزمایش‌ها به جای اثبات ایمنی آزمایش خود، باید نشان دهند که آزمایش آن‌ها می‌تواند موثر باشد.

متخصصان بر این باورند که برای ارزیابی عملکرد درست یک آزمایش، باید پژوهش‌های گسترده‌تری روی بیماران صورت بگیرد.

دکتر «رابرت کاپلان» (Robert Kaplan)، پژوهشگر «دانشگاه استنفورد» (Stanford University) گفت: بررسی‌هایی که در آزمایشگاه انجام می‌شوند، شباهت کمی به آزمایش‌های صورت گرفته در شرایط واقعی دارند. در شرایط واقعی، بررسی مردم در بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مکان‌هایی مانند پارکینگ صورت می‌گیرد و اضطراب مردم به قدری بالاست که امکان دارد از دستورالعمل‌ها پیروی نکنند. شاید این تفاوت‌ها بتوانند توضیح دهند که چرا عملکرد برخی از آزمایش‌ها مطابق انتظار پیش نمی‌رود.

ماه گذشته، سازمان غذا و دارو به پزشکان درباره آزمایش فوری «آزمایشگاه‌های ابوت» (Abbott Laboratories) که نتایج را تقریبا طی ۱۵ دقیقه آماده می‌کنند، هشدار داد. این هشدار در پی گزارش «دانشگاه نیویورک» (NYU) مبنی بر این موضوع صورت گرفت که آزمایش آزمایشگاه ابوت، بخشی از موارد ابتلا را مشخص نمی‌کند.

آزمایشگاه ابوت، این ادعا را رد کرد و گفت که پژوهشگران هنگام استفاده از این آزمایش، دستورالعمل‌ها را رعایت نکرده‌اند. این آزمایشگاه به پژوهش‌های خود روی بیماران اشاره کرد که در آن‌ها، این روش آزمایشی توانسته بود به موفقیت بین ۹۱ تا ۹۵ درصد در شناسایی بیماران مبتلا به ویروس کرونا دست یابد.

در هر حال مشکلاتی مشابه این موضوع، در گزارش‌های ارائه شده توسط پژوهشگران دانشگاه‌های استنفورد، «دانشگاه لویولا شیکاگو» (LUC) و «کلینیک کلیولند» (Cleveland Clinic) نیز دیده شد.

اکنون سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه ابوت خواسته است تا پژوهش‌هایی را در چندین گروه متفاوت از بیماران انجام دهد.

دکتر «دنیل اسکالتز» (Daniel Schultz)، رئیس پیشین مرکز پزشکی سازمان غذا و داروی آمریکا گفت: شاید انجام شدن پژوهش‌های گسترده‌تر در مورد آزمایش‌های ویروس کرونا بتوانند اطلاعات ارزشمندی ارائه دهند.

دکتر «کالین وست» (Colin West)، از پژوهشگران «مایو کلینیک» (Mayo Clinic) آمریکا، از اطمینان بیش از اندازه پزشکان و بیماران به آزمایش‌های کووید۱۹ اظهار نگرانی کرد و گفت: منفی بودن نتیجه آزمایش به معنای مبتلا نبودن به کووید۱۹ نیست. ما تنها باید از این آزمایش‌ها برای حفظ سطحی از مراقبت استفاده کنیم تا سرانجام به اطمینان بیشتری درباره آزمایش‌ها برسیم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->